Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@gazvista Έχεις απόλυτο δικο σε όλα αυτά που λες γιατί προσπαθώ να εκφραστω όσο πιο καλά γίνεται όχι έτσι όπως ξέρω να μιλάω απλά.. Μάλλον προσπαθώ να μιμηθω τους υπόλοιπους που μιλάνε όμορφα. Στο γράψιμο δεν έχω εξασκηθεί πολύ ούτε στο διάβασμα γιατί ούτε φροντιστήρια έκανα, σενα εντατικό φροντιστήριο έκθεσης που έκανα είχα γράψει εκθέσεις όσο είχα γράψει όλη μου τη ζωή αλλά για τόσο λίγο χρονικό διάστημα(ένα μήνα) δε βοήθησε γιατί τα ξέχασα.. Αυτό με το να γράφω προτάσεις για να βελτιωσω τη σκέψη είναι πολυ καλό πιστεύω αλλά όχι και τόσο παραγωγικό σε σχέση με το να διαβάζω βιβλία, όσον αφορα γνώσεις , λεξιλόγιο, και άλλα

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Χαχα το ίδιο μιλάω δεν είναι τοσο ορατό το θέμα από άλλους.. Απλά στη τελευταία πρόταση που ήταν μεγάλη δε θα μπορούσα να τη πω με τη μια. Θα την εσπαγα σε 2,3 προτάσεις

Δημοσ.

Κάνω και λάθη όπως εδώ αντί για Τη είπα Στη

Με γκομενακια μια χαρά τα πάω βέβαια αν είναι ντροπαλες δυσκολευομαι περισσότερο ενώ με πιο χύμα γυναίκες μιλάω καλύτερα

Δημοσ.

Τι να σου πω, εγώ δεν βλέπω κανένα θέμα να θέλει ειδικούς ψυχολόγους κλπ. Αμέσως να τρέξουμε στους ψυχολόγους, λίγο προσπάθεια και λίγο εξάσκηση θέλει.

Δημοσ.

πολυ χαιρομαι που ενω εχεις αυτο το επιπεδο χειρισμου γλωσσας θεωρεις οτι εχεις προβλημα. θεωρω οτι εκφραζεσαι πολυ οκ και δε θα σε παρεπεμπα σε καποιον "ειδικο", απλα θες να αναπτυξεις τη ρητορικη σου.

• Like 1
Δημοσ.

Μηπως αδικεις λιγο τον εαυτο σου και γινεσαι λιγο υπερβολικος; Στο κατω κατω κανεις δεν γεννηθηκε "λογοτεχνης" για να μπορει να αρθρωσει λογο με τον καλυτερο δυνατο τροπο.

Επισης λες οτι δεν μπορεις να εκφραστεις οταν συζητας για ενα θεμα με βαθος, μηπως απλα δεν εχεις πολλες γνωσεις επι του θεματος και δεν μπορεις; Ρωταω επειδη το βλεπω στον εαυτο μου.

Δημοσ.

Όχι απλά καταλαβαίνω έχω έλλειψη λεξιλογιου και γραμματικής

Δε δεω ότι έχω δυσλεξία ή κάτι σοβαρό απλά θέλω να να βελτιωσω το λόγο μου.

• Like 2
Δημοσ.

Αυτό: θέλω να αναπτυξω τη ρητορική μου. Αυτή τη φράση δε θα μπορούσα να τη σκεφτόμουν και γράφω μια παράγραφο για να εξηγήσω

Αν μιλήσω με φιλόλογο γκομενα πεφτω στα μάτια της :P

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό: θέλω να αναπτυξω τη ρητορική μου. Αυτή τη φράση δε θα μπορούσα να τη σκεφτόμουν και γράφω μια παράγραφο για να εξηγήσω

Αν μιλήσω με φιλόλογο γκομενα πεφτω στα μάτια της :P

Ναι γιατί μία φιλόλογος περιμένει να μιλήσει με τον νέο Δημοσθένη ή με τον Θαλή.. :P

• Like 2
Δημοσ.

Πάρε υλικό στα χέρια σου να διαβάζεις. Βιβλία, περιοδικά. κάτι που να σου αρέσει, δεν έχει σημασία. Όλα τα άλλα θα έρθουν μόνα τους. Kαι δεν έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα. Δες εδώ στο forum την παρακμή και θα καταλάβεις: ούτε κεφαλαία, ούτε τόνοι, ούτε κόμματα, ορθογραφικά, καμία συνοχή στο νόημα, καμία προσπάθεια γενικά...

• Like 1
Δημοσ.

Καλά δε παίζει να πήγαινα σε ψυχολόγο.. Αλλά ήθελα να μαθω τι μου προτεινετε για να βελτιωσω το λόγο, λεξικό, ρητορικη, γραμματική, να αρθρωνω το λόγο όμορφα και ωραία αυτά
Ορθογραφία δε ξέρω καθόλου εδώ και ένα χρόνο προσπαθώ να μη χρησιμοποιώ greeklish
Θα ήθελα ένα βιβλίο πιο ψυχολοφιλοσοφικο δε ξέρω αν ένα μυθιστόρημα θα με βοηθούσε το ίδιο
Θα διαβάσω ένα μυθιστόρημα και ένα πχ γνωστική ψυχολογία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...