logo15 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Από πέρυσι αποφάσισα να αρχίσω χειμερινή κολύμβηση και μόλις φέτος πάτησα αχινό Έβγαλα τα αγκαθακια νομίζω ολα αλλα τωρα το μερος που ηταν (μεσαιο δακτυλο με πατουσα) εχει πρηστεί και πονάει οταν το πατάω κατω η ασκώ οποιαδήποτε πίεση και δεν κλίνουν τα δάκτυλα προς τα κατω. Εχει κανεις καμια εμπειρία για το τι πρεπει να κανω? Εχω ορθαδικη δουλεια το απογευμα και δεν παιζει να επιβιώσω!!! edit: επειδη δεν βλεπω κανενας να μου προτείνει κατι, θα βρω τροπο να παω σε νοσοκομειο... Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2016 από logo15
panosno1com Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 στα επειγοντα καποιου νοσοκομειου να πας
thant Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Προφανώς έχει μείνει μια μικρή ακίδα μέσα στο δάχτυλο. Πάρε μια καρφίτσα και ξεκίνα "χειρουργείο". Σκάψε με την καρφίτσα σιγα σιγα μεχρι να βρεθει το αγκαθι... 1
skipperas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 όταν φτάσεις κόκκαλο σταμάτα όμως και σκάψε παραδίπλα.. 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα