moure Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Νομίζω ότι είσαι αναγκασμένη να φύγεις. Πιστευω ότι αν το κυνηγήσεις το θέμα με δικηγόρο τσακάλι δεν θα μπορέσει να σε βγάλει έξω αλλά σε κρατάει στο χέρι με άλλο τροπο. Θα σου στείλει έλεγχο απο αυτήν την υπηρεσία που λες και θα χάσεις την άδεια λειτουργίας σου . Νομίζω ότι το καλύτερο για τον μέλλον της επιχείρησης σου είναι να φύγεις απο εκεί και να ψάξεις για άλλο χώρο. Έλα σε συνεννόηση με τον ιδιοκτήτη μήπως και μείνεις λίγο παραπάνω για να μαζέψεις χρήματα για την αλλαγή έδρας.
DDevil Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Νομίζω ότι είσαι αναγκασμένη να φύγεις. Πιστευω ότι αν το κυνηγήσεις το θέμα με δικηγόρο τσακάλι δεν θα μπορέσει να σε βγάλει έξω αλλά σε κρατάει στο χέρι με άλλο τροπο. Θα σου στείλει έλεγχο απο αυτήν την υπηρεσία που λες και θα χάσεις την άδεια λειτουργίας σου . Νομίζω ότι το καλύτερο για τον μέλλον της επιχείρησης σου είναι να φύγεις απο εκεί και να ψάξεις για άλλο χώρο. Έλα σε συνεννόηση με τον ιδιοκτήτη μήπως και μείνεις λίγο παραπάνω για να μαζέψεις χρήματα για την αλλαγή έδρας. Και αυτη τον κραταει στο χέρι αμα τον καρφωσει θα φάει προστιμο ο τύπος οποτε καλυτερα να σοβαρευτει και να γινει πιο συνεργάσιμος. Τι νοημα έχει να φάνε και οι 2 τη ζημια? αντι να συνεννοηθουν και να τη βγάλουν οσο πιο αναιμακτα γινεται. Μη ξεχνάει ο τυπος οτι ουτε αυτος ειναι σωστος οποτε δεν ειναι ικανος για ηθικα κυρηγματα. 1
Joshua21 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Αν ισχύουν τα 12 χρόνια, εξασφαλίζουν και τον ιδιοκτήτη, αν υπερβώ εγώ τα 3 μένοντας στο χώρο; Αυτό μου το είπε ο δικηγόρος του ο οποίος με έχει πάρει 7 φορές τηλέφωνο και με πρήζει. Αυτό ξέχασα να το σχολιάσω. Δεν ξέρω τι ακριβώς εννοείς ως εξασφάλιση του ιδιοκτήτη, αλλά η 12ετής παραμονή είναι δικαίωμα του ενοικιαστή, όχι υποχρέωση του.
Mau-Maus Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Χαράς το κουράγιο σου φίλο μπράβο Κάτι μου λέει ότι η ts μόνο γράφει εδώ, δεν διαβάζει. 2
zio10 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Χαράς το κουράγιο σου φίλο μπράβο Κάτι μου λέει ότι η ts μόνο γράφει εδώ, δεν διαβάζει. Φοβάται φίλε γιατί αν δεν έχεις λεφτά δεν κουνιέσαι δυστυχώς. Αν είχε τα λεφτά δεν θα τα συζητούσαμε όλα αυτά, θα του έλεγε με έπρηξες, φεύγω, πάρε και 3 ενοίκια γιατί δεν στο είπα νωρίτερα, πάρε και μια καταγγελία και άντε γειά.
Joshua21 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Φοβάται φίλε γιατί αν δεν έχεις λεφτά δεν κουνιέσαι δυστυχώς. Αν είχε τα λεφτά δεν θα τα συζητούσαμε όλα αυτά, θα του έλεγε με έπρηξες, φεύγω, πάρε και 3 ενοίκια γιατί δεν στο είπα νωρίτερα, πάρε και μια καταγγελία και άντε γειά. Sorry αλλά δεν έχεις καταλάβει τίποτα επί του θέματος
zio10 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Sorry αλλά δεν έχεις καταλάβει τίποτα επί του θέματος Οκ όπως νομίζεις Θα καθόταν να την πρήζει αν δεν είχε 600€ στην τράπεζα, χωρισμένη με ένα μικρό παιδί; Δεν νομίζω.
Joshua21 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Οκ όπως νομίζεις Θα καθόταν να την πρήζει αν δεν είχε 600€ στην τράπεζα, χωρισμένη με ένα μικρό παιδί; Δεν νομίζω. Πρώτα από όλα δεν έχεις καταλάβει πως η ts έχει ενοικιάσει χώρο που τον χρησιμοποιεί ως επαγγελματικό. Όταν έχεις νοικιάσει σπίτι είναι πανεύκολο να το αλλάξεις, το μεγαλύτερο κόστος είναι αυτό της μετακόμισης. Στην περίπτωση επιχείρησης σαν της ts όμως είναι πολύ δυσκολότερο, εκτός από τη μετακόμιση έχεις και διαμόρφωση χώρου, ένα κάρο πιστοποιητικά για να μπορέσεις να πάρεις την άδεια λειτουργίας, και απίστευτο τρέξιμο για να γίνουν όλα αυτά. Άσε που θα χρειαστούν μήνες, τους οποίους δεν θα έχεις εισόδημα μια και δεν θα δουλεύει η επιχείρηση. Άσε που θα χάσεις "φήμη και πελατεία". Αυτά ακριβώς είχε στο μυαλό του ο νομοθέτης όταν έδωσε δικαίωμα παραμονής στον μισθωτή 3 έτη για οικίες και 12+4 έτη για επαγγελματικές μισθώσεις. Επίσης δεν έχεις καταλάβει πως το πρόβλημα της ts δεν είναι πραγματικό, είναι μόνο μέσα στο μυαλό της. Έχω γράψει αναλυτικά σε προηγούμενα post γιατί το πιστεύω αυτό. 1
zio10 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Πρώτα από όλα δεν έχεις καταλάβει πως η ts έχει ενοικιάσει χώρο που τον χρησιμοποιεί ως επαγγελματικό. Όταν έχεις νοικιάσει σπίτι είναι πανεύκολο να το αλλάξεις, το μεγαλύτερο κόστος είναι αυτό της μετακόμισης. Στην περίπτωση επιχείρησης σαν της ts όμως είναι πολύ δυσκολότερο, εκτός από τη μετακόμιση έχεις και διαμόρφωση χώρου, ένα κάρο πιστοποιητικά για να μπορέσεις να πάρεις την άδεια λειτουργίας, και απίστευτο τρέξιμο για να γίνουν όλα αυτά. Άσε που θα χρειαστούν μήνες, τους οποίους δεν θα έχεις εισόδημα μια και δεν θα δουλεύει η επιχείρηση. Άσε που θα χάσεις "φήμη και πελατεία". Αυτά ακριβώς είχε στο μυαλό του ο νομοθέτης όταν έδωσε δικαίωμα παραμονής στον μισθωτή 3 έτη για οικίες και 12+4 έτη για επαγγελματικές μισθώσεις. Επίσης δεν έχεις καταλάβει πως το πρόβλημα της ts δεν είναι πραγματικό, είναι μόνο μέσα στο μυαλό της. Έχω γράψει αναλυτικά σε προηγούμενα post γιατί το πιστεύω αυτό. Τα ίδια λέω κι εγώ! Ότι είναι πολύ δύσκολο κι αν δεν έχεις λεφτά είναι ακατόρθωτο! Για το άλλο που λες ξέρεις καλύτερα, δεν έχω άποψη
Joshua21 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Τα ίδια λέω κι εγώ! Ότι είναι πολύ δύσκολο κι αν δεν έχεις λεφτά είναι ακατόρθωτο! Για το άλλο που λες ξέρεις καλύτερα, δεν έχω άποψη Αμ δεν λες το ίδιο, λες το ακριβώς αντίθετο. Ο επαγγελματίας που έχει επενδύσει χρόνο και χρήμα για να στρώσει την επιχείρηση του, ΔΕΝ φεύγει έτσι απλά, ΔΕΝ τα τινάζει όλα στον αέρα επειδή ο ιδιοκτήτης είναι πρήχτης. Έχει δεν έχει λεφτά στην άκρη. Τόσο απλά.
zio10 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Αμ δεν λες το ίδιο, λες το ακριβώς αντίθετο. Ο επαγγελματίας που έχει επενδύσει χρόνο και χρήμα για να στρώσει την επιχείρηση του, ΔΕΝ φεύγει έτσι απλά, ΔΕΝ τα τινάζει όλα στον αέρα επειδή ο ιδιοκτήτης είναι πρήχτης. Έχει δεν έχει λεφτά στην άκρη. Τόσο απλά. Αν έχει λεφτά στην άκρη και άνεση έχει άλλη μια επιλογή, αυτό λέω Μπορεί να του πει φεύγω, αν δεν έχει λεφτά στην άκρη δεν την έχει αυτή την επιλογή.
Joshua21 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Αν έχει λεφτά στην άκρη και άνεση έχει άλλη μια επιλογή, αυτό λέω Μπορεί να του πει φεύγω, αν δεν έχει λεφτά στην άκρη δεν την έχει αυτή την επιλογή. Δεν είναι καν επιλογή αυτό που λες. Η μοναδική επιλογή που έχεις είναι αν θα τον κάνεις να σταματήσει το πρήξιμο με όμορφο τρόπο, ή αν θα του πεις την τελευταία πρώτη 1
zio10 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δεν είναι καν επιλογή αυτό που λες. Η μοναδική επιλογή που έχεις είναι αν θα τον κάνεις να σταματήσει το πρήξιμο με όμορφο τρόπο, ή αν θα του πεις την τελευταία πρώτη Καταλαβαίνω τι λες, απλά διαφωνούμε ελαφρώς στο ότι για μένα είναι μια επιπλέον επιλογή. Τέλος πάντων, δεν έχει σημασία νομίζω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα