Soufesis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Εγώ θα σου πρότεινα κάτι ανορθόδοξο που ίσως και να έχει αποτέλεσμα. Από τη στιγμή που φαίνεται να τον ενδιαφέρει περισσότερο η σχολή χορού κάθε φορά που με ενοχλούσε η σχολή με το θόρυβο θα τους έκανα παρατήρηση με κάθε μέσο (συστάσεις, αστυνομία μέχρι και εξώδικα). Ο ιδιοκτήτης της σχολής θα κάνει παράπονα στον ιδιοκτήτη του ακινήτου και πίστεψε με κανένας δεν θέλει δυο ξενερωμένους ενοικιαστές. Για σένα δεν νοιάζεται ιδιαίτερα γιατί είσαι σε ισόγειο και έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να το νοικιάσει ενώ οι επαγγελματικοί χώροι σε όροφο είναι πολύ δύσκολο να νοικιαστούν. Αν του κάνει παράπονα η σχολή χορού θα έρθει να σου ζητήσει τα ρέστα και πες του ότι όσο δεν λύνεται το θέμα σας εσύ δεν θα αλλάξεις στάση. Θα κερδίσεις μερικούς μήνες για να ψάξεις με καθαρό μυαλό καινούργια επαγγελματική στέγη και σίγουρα θα κάνεις πολύ καλύτερο deal 1
Mau-Maus Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Αυτό κατάλαβες εσύ?Γιατί γράφεις κάτι άλλο? Αυτό γράφεις και το ότι κατάλαβες πως ο τύπος είναι μπλεγμένος και ότι δεν έχει λογιστή! Άντε καλημέρες
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Γιατί γράφεις κάτι άλλο? Αυτό γράφεις και το ότι κατάλαβες πως ο τύπος είναι μπλεγμένος και ότι δεν έχει λογιστή! Άντε καλημέρες Αν δεν κατάλαβες για ποιο λόγο απαντάς?
Mau-Maus Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Σορρυ ρε συ αλλα εχεις μπλέξει με τέτοιον μαλακα και ακόμη κάθεσαι? Ετσι και αλλιώς η επαγγελματική σχέση που είχατε τελείωσε. Θα σου κάνει την ζωη δύσκολη ότι και να πληρώσεις. Ασε που δεν μπορείς να βασίσεις την επαγγελματική σου στέγη σε ατομο που δεν είναι επαγγελματίας. Μην του κάνεις το χατίρι. Και με την πρώτη ευκαιρία σήκω φύγε. . ο τύπος είναι μπλεγμένος όπως κατάλαβα και πολύ σωστά λενε κάποιοι ότι η δεν εχει λογιστή , άσχετα αν ζει από αυτό η ο λογιστής δεν αναλαμβάνει. Κάποια στιγμή πρέπει να σηκώνουμε το κεφάλι μας απέναντι σε τέτοιους σάπιους παπαρες να μην τους αφήσουμε να πάρουν ανάσα. Μίλησε και με δικηγόρο έστω μια επίσκεψη να σε πει πάνω κάτω. Μην το αφήσεις έτσι.Ρε μάστορα βαλτός είσαι πρωί πρωί? Τι γράφεις εδώ?Ότι είναι μαλάκας Να σηκωθεί και να φύγει Πως κατάλαβες ότι δεν έχει λογιστή Και να μην τους αφήσουμε να πάρουνε ανάσα! Σωστά ή διαβάζω λάθος? Μεθυσμένος είσαι? Καλημέρα λέμε
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Ρε μάστορα βαλτός είσαι πρωί πρωί? Τι γράφεις εδώ? Ότι είναι μαλάκας Να σηκωθεί και να φύγει Πως κατάλαβες ότι δεν έχει λογιστή Και να μην τους αφήσουμε να πάρουνε ανάσα! Σωστά ή διαβάζω λάθος? Μεθυσμένος είσαι? Καλημέρα λέμε Όπως τα λες είναι. Το καλημέρες τι το πετάς κάθε φορά???? Μεθυσμένος είσαι?
Pablo_Hasan Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Τι ζητάει και τι απειλεί όρε χασαν Να πληρώσει τα έξοδα ή να φύγει της λέει της γυναίκας και πως δεν θα της ανανεώσει το συμβόλαιο που λήγει! σε περίπτωση δίκης θα συνεκτιμηθεί και η συμπεριφορά τους, η οικονομική τους κατασταση, κτλ. ρώτα και την φίλη σου την εισαγγελέα να σου πει
Mau-Maus Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Όπως τα λες είναι. Το καλημέρες τι το πετάς κάθε φορά???? Μεθυσμένος είσαι? Ευγενικός είμαι αν και δεν θα έπρεπε!
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Ευγενικός είμαι αν και δεν θα έπρεπε! Αν δεν θα έπρεπε τοτε μην εισαι…. Απλα πράγματα.
zio10 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Όντως λέμε κάποιοι να σηκωθεί να φύγει (το ίδιο είπα κι εγώ) αλλά φαίνεται ότι δεν είναι τόσο εύκολο...χωρίς λεφτά δεν κουνιέσαι και δεν σε παίρνει να κάνεις πολλά. Ειδικά αν πρέπει να ταΐσεις και παιδί...
DDevil Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Γιατί γράφεις κάτι άλλο? Αυτό γράφεις και το ότι κατάλαβες πως ο τύπος είναι μπλεγμένος και ότι δεν έχει λογιστή! Άντε καλημέρες Ο λογιστης που ειναι? γιατι δεν τον βλέπει? στανταρ ειναι μπλεγμένος ο τύπος εδω αρχικα ρε δηλωνε λιγοτερα τετραγωνικά το ειπε πριν και μετα ειπε στην αλλη να δηλώσει τα σωστά. Γυρευε στα αλλα που έχει τι θα κανει Εγώ θα σου πρότεινα κάτι ανορθόδοξο που ίσως και να έχει αποτέλεσμα. Από τη στιγμή που φαίνεται να τον ενδιαφέρει περισσότερο η σχολή χορού κάθε φορά που με ενοχλούσε η σχολή με το θόρυβο θα τους έκανα παρατήρηση με κάθε μέσο (συστάσεις, αστυνομία μέχρι και εξώδικα). Ο ιδιοκτήτης της σχολής θα κάνει παράπονα στον ιδιοκτήτη του ακινήτου και πίστεψε με κανένας δεν θέλει δυο ξενερωμένους ενοικιαστές. Για σένα δεν νοιάζεται ιδιαίτερα γιατί είσαι σε ισόγειο και έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να το νοικιάσει ενώ οι επαγγελματικοί χώροι σε όροφο είναι πολύ δύσκολο να νοικιαστούν. Αν του κάνει παράπονα η σχολή χορού θα έρθει να σου ζητήσει τα ρέστα και πες του ότι όσο δεν λύνεται το θέμα σας εσύ δεν θα αλλάξεις στάση. Θα κερδίσεις μερικούς μήνες για να ψάξεις με καθαρό μυαλό καινούργια επαγγελματική στέγη και σίγουρα θα κάνεις πολύ καλύτερο deal Ουτως ή αλλως παιζει να ειναι για 12 χρονια αλλα και αν δεν ειναι έχει ενα χρονο ακομα μπροστα της οποτε μπορει να το κανει και ετσι!
ScorpioX777 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Εγώ θα σου πρότεινα κάτι ανορθόδοξο που ίσως και να έχει αποτέλεσμα. Από τη στιγμή που φαίνεται να τον ενδιαφέρει περισσότερο η σχολή χορού κάθε φορά που με ενοχλούσε η σχολή με το θόρυβο θα τους έκανα παρατήρηση με κάθε μέσο (συστάσεις, αστυνομία μέχρι και εξώδικα). Ο ιδιοκτήτης της σχολής θα κάνει παράπονα στον ιδιοκτήτη του ακινήτου και πίστεψε με κανένας δεν θέλει δυο ξενερωμένους ενοικιαστές. Για σένα δεν νοιάζεται ιδιαίτερα γιατί είσαι σε ισόγειο και έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να το νοικιάσει ενώ οι επαγγελματικοί χώροι σε όροφο είναι πολύ δύσκολο να νοικιαστούν. Αν του κάνει παράπονα η σχολή χορού θα έρθει να σου ζητήσει τα ρέστα και πες του ότι όσο δεν λύνεται το θέμα σας εσύ δεν θα αλλάξεις στάση. Θα κερδίσεις μερικούς μήνες για να ψάξεις με καθαρό μυαλό καινούργια επαγγελματική στέγη και σίγουρα θα κάνεις πολύ καλύτερο deal Εδω μιλαμε για μια ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΝΗ ΜΕ ΠΑΙΔΙ με ελαχιστες καταθεσεις και τις λες να παει να ανοιξει και δευτερο μετωπο.Εκει ειναι που θα την τελειωσει ο ιδιοκτητης.
BritGreek Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Κάθισα και διάβασα όλο το thread και θέλω να σου πω ότι καταλαβαίνω πλήρως σε τι φάση βρίσκεσαι, αφού κι εγώ κάνω την ίδια δουλειά με σένα και έχω περάσει παρόμοιες δυσκολίες. Δεν ξέρω αν έχεις ενημερωθεί, αλλά σε λίγες ημέρες αρχίζουν οι έλεγχοι σε όλα τα φροντιστήρια που έχουν πάρει άδεια από τον ΕΟΠΠΕΠ, ενώ έχουν βγει αναθεωρημένες οδηγίες προς τους ελεγκτές σχετικά με το τι οφείλουν να ελέγξουν. Στις οδηγίες (παραθέτω link), γίνεται σαφής αναφορά στα αυθαίρετα μέρη των σχολών, και ορίζεται μια σαφής διαδικασία η οποία απαιτεί να υπάρχουν τα έντυπα τακτοποίησης. Τα χαρτιά, λοιπόν, που σε καλεί να πληρώσεις ο ιδιοκτήτης, βασικά οφείλεις να τα έχεις στη σχολή σου, για να μην υπάρχει πρόβλημα με την άδειά σου. Συνεπώς, πρέπει να δεις τι μπορείς να κάνεις, γιατί φαντάζομαι δεν σου έχει δώσει αντίγραφα από την τακτοποίηση που λέει ότι έχει κάνει. Θα πρέπει να σκεφτείς, μήπως δεν σε καλύπτει νομικά ο χώρος που έχεις μισθώσει, γιατί στις παρατυπίες, λένε ότι θα ακυρώνουν τις άδειες λειτουργίας. Εγώ στη θέση σου, θα έφευγα και θα πήγαινα αλλού, γιατί πέρασα ανάλογες φάσεις και δεν έβγαλα άκρη ποτέ, πληρώνοντας μόνο έξοδα. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να έρθουν για έλεγχο και να σου πουν ότι η άδειά σου δεν ισχύει. Και έχω καταλάβει ότι πάνε να κάνουν ξεσκαρτάρισμα, αφού μας θεωρούν παραπαιδεία, ξεχνώντας ότι αν δεν υπήρχαν τα φροντιστήρια (ή τα ιδιαίτερα τολμώ να πω), δεν θα ήξερε σχεδόν κανένας ξένες γλώσσες εδώ και δεκαετίες. Να έχεις υπόψη σου ότι είμαστε ο μόνος κλάδος - με τα νέα δεδομένα - όπου αν κατά τον έλεγχο διαπιστωθούν παραβάσεις, ο νόμος ορίζει το σφράγισμα των σχολών για 10 χρόνια. Αυτό έχει ψηφιστεί από τότε που άρχισε να υπάρχει ο ΕΟΠΠΕΠ, μαζί με μια υπουργική απόφαση του Αρβανιτόπουλου η οποία δεν σε αφήνει να συνεχίσεις τη λειτουργία σου αν χρωστάς στον ΟΑΕΕ. Από το καλοκαίρι, όπως γνωρίζεις, ο ΕΟΠΠΕΠ δικαιούται αυτεπάγγελτα να ελέγχει ανά πάσα ώρα και στιγμή αν οφείλεις στον ΟΑΕΕ, ή στο ΙΚΑ και να σου ακυρώνει την άδεια λειτουργίας. Καλή δύναμη και είμαι στη διάθεσή σου αν χρειαστείς οποιαδήποτε πληροφορία. http://xenesglosses.eu/2016/01/ektetamenoi-elegxoi-se-idiotika-sxol/ http://www.eoppep.gr/images/Foreis_Dia_Biou/Egxeiridio_axiologiton_feb_2016.pdf 2
DDevil Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Βασικα ο ιδιοκτητης ειχε πιο πριν κάποιον αλλον απο οτι καταλαβα και επειδη αυτος δεν ειχε φροντιστηριο νοικιαζε το μέρος με λιγοτερα τετραγωνικά οποτε δεν φαινοταν πουθενα και αρα και ο ιδιοκτητης γλιτωνε εφορια .... και τωρα που ηρθε η γυναικα της λεει οτι θα τα πληρώσεις εσυ επειδη αν δεν ησουν εσυ δεν θα αναγκαζομουν να τα φτιάξω.... καλα μας δουλευει? δικο του δεν ειναι ολο δεν οφειλει και αυτος να το εχει εξαρχης δηλωμενο οπως ειναι ασχετα τι θα το χρησιμοποιήσω εγω? τι θα πει αμα δεν ησουν εσυ? πολυ κουτοπονηρος μην τον βγάζετε λάδι. Δικια μου γνωμη αν ειναι να πληρώσεις κάρφωσε και αυτον εγω αυτο θα εκανα.... θα πληρωσετε τουλαχιστον και οι 2. Και αλλη φορα να μάθει να μην κανει μλκιες. Ουτως η αλλως λεφτά εχει ο τύπος ας δωσει και λιγα στο κράτος παιρνει και τη συνταξούλα του .... απο κάτι τετοιους έχουνε γεμισει και τα φορουμ τα πρωινα που τρωνε και κάθονται και κραζουν και το συστημα. ΥΓ Επισης εχει γινει στανταρ μαιμουδια με τις επικαρπιες και τα σχετικα εγω θα απαιτουσα να μάθω τι συμβαινει αλλιως δεν θα ειχαμε καλα ξεμπερδεματα και θα του το ελεγα και στα ισια και ας με ελεγε σκληρο και άκαρδο. Δεν γινεται να περναει καλα αυτος και να παιρνει οφελη στην δικη μου πλατη με βάση το δικο μου συμβολαιο και να μου κάνει και τον μάγκα.
zio10 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Κάθισα και διάβασα όλο το thread και θέλω να σου πω ότι καταλαβαίνω πλήρως σε τι φάση βρίσκεσαι, αφού κι εγώ κάνω την ίδια δουλειά με σένα και έχω περάσει παρόμοιες δυσκολίες. Δεν ξέρω αν έχεις ενημερωθεί, αλλά σε λίγες ημέρες αρχίζουν οι έλεγχοι σε όλα τα φροντιστήρια που έχουν πάρει άδεια από τον ΕΟΠΠΕΠ, ενώ έχουν βγει αναθεωρημένες οδηγίες προς τους ελεγκτές σχετικά με το τι οφείλουν να ελέγξουν. Στις οδηγίες (παραθέτω link), γίνεται σαφής αναφορά στα αυθαίρετα μέρη των σχολών, και ορίζεται μια σαφής διαδικασία η οποία απαιτεί να υπάρχουν τα έντυπα τακτοποίησης. Τα χαρτιά, λοιπόν, που σε καλεί να πληρώσεις ο ιδιοκτήτης, βασικά οφείλεις να τα έχεις στη σχολή σου, για να μην υπάρχει πρόβλημα με την άδειά σου. Συνεπώς, πρέπει να δεις τι μπορείς να κάνεις, γιατί φαντάζομαι δεν σου έχει δώσει αντίγραφα από την τακτοποίηση που λέει ότι έχει κάνει. Θα πρέπει να σκεφτείς, μήπως δεν σε καλύπτει νομικά ο χώρος που έχεις μισθώσει, γιατί στις παρατυπίες, λένε ότι θα ακυρώνουν τις άδειες λειτουργίας. Εγώ στη θέση σου, θα έφευγα και θα πήγαινα αλλού, γιατί πέρασα ανάλογες φάσεις και δεν έβγαλα άκρη ποτέ, πληρώνοντας μόνο έξοδα. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να έρθουν για έλεγχο και να σου πουν ότι η άδειά σου δεν ισχύει. Και έχω καταλάβει ότι πάνε να κάνουν ξεσκαρτάρισμα, αφού μας θεωρούν παραπαιδεία, ξεχνώντας ότι αν δεν υπήρχαν τα φροντιστήρια (ή τα ιδιαίτερα τολμώ να πω), δεν θα ήξερε σχεδόν κανένας ξένες γλώσσες εδώ και δεκαετίες. Να έχεις υπόψη σου ότι είμαστε ο μόνος κλάδος - με τα νέα δεδομένα - όπου αν κατά τον έλεγχο διαπιστωθούν παραβάσεις, ο νόμος ορίζει το σφράγισμα των σχολών για 10 χρόνια. Αυτό έχει ψηφιστεί από τότε που άρχισε να υπάρχει ο ΕΟΠΠΕΠ, μαζί με μια υπουργική απόφαση του Αρβανιτόπουλου η οποία δεν σε αφήνει να συνεχίσεις τη λειτουργία σου αν χρωστάς στον ΟΑΕΕ. Από το καλοκαίρι, όπως γνωρίζεις, ο ΕΟΠΠΕΠ δικαιούται αυτεπάγγελτα να ελέγχει ανά πάσα ώρα και στιγμή αν οφείλεις στον ΟΑΕΕ, ή στο ΙΚΑ και να σου ακυρώνει την άδεια λειτουργίας. Καλή δύναμη και είμαι στη διάθεσή σου αν χρειαστείς οποιαδήποτε πληροφορία. http://xenesglosses.eu/2016/01/ektetamenoi-elegxoi-se-idiotika-sxol/ http://www.eoppep.gr/images/Foreis_Dia_Biou/Egxeiridio_axiologiton_feb_2016.pdf Αυτά έπρεπε (αν έπρεπε) να ισχύουν για όλους, αν ισχύει μόνο για σας το βρίσκω άδικο.
DDevil Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Αυτά έπρεπε (αν έπρεπε) να ισχύουν για όλους, αν ισχύει μόνο για σας το βρίσκω άδικο. Ναι να ισχυουν για ολους .... λες και δεν ξέρουμε ποσες φορές οι ελεγκτες τα έχουν πιει ουζάκια με του ελεγχόμενους στο απέναντι ουζερι στην Ελλαδα ειμαστε. Δεν σου κανει εντυπωση δηλαδη που ολο ελεγχουν και ολα ειναι απαράδεκτα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα