Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατά την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων της Alphabet για το τέταρτο τρίμηνο του 2015, ο Sundar Pichai, CEO της Google, δήλωσε ότι το Gmail ξεπέρασε το 1 δισεκατομμύριο ενεργών χρηστών. Μάλιστα, από τον περασμένο Μάιο είχε ξεπεράσει τα 900 εκατομμύρια χρήστες.

Πρόκειται για την έβδομη υπηρεσία της Google που ξεπερνάει το 1 δισεκατομμύριο χρηστών, καθώς τη λίστα συμπληρώνουν το Google Play, το Android, οι χάρτες της Google, το Youtube, ο Google Chrome και η μηχανή αναζήτησης της Google.

Αξίζει ακόμη να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με τον Pichai, τα smart replies, οι προτεινόμενες απαντήσεις που δημιουργούνται αυτόματα στο Gmail, αποτελούν το 10% των συνολικών απαντήσεων της εφαρμογής του Gmail για φορητές συσκευές.

Επομένως, μπορούμε να συμπεράνουμε με ασφάλεια ότι ένα μικρό ποσοστό από τις απαντήσεις που έχουμε λάβει οι ίδιοι, αποτελεί "προϊόν" των smart replies του Gmail.

Link.png Site: TheVerge

Δημοσ.

Κάποτε ειχε ενα κύρος το Gmail αν το email σου στο βιογραφικό σου ηταν Gmail. (τουλάχιστον έτσι μας έλεγαν στη σχολή μου).

Τωρα που το έχει και η κουτσή μαρια, [email protected], το κυρος του ειναι χειρότερο και από το τοτε Hotmail.

Σχετικά με την είδηση, αν δεν ηταν αναγκαστικό το Gmail στις android devices για το Play Store , δεν θα ειχε τοσους χρηστες.

• Like 3
Δημοσ.

και το whats app, μη το ξεχναμε.

πολλα μπραβο στο gmail. δεν ειναι τυχαιο, εχει πολυ καλες υπηρεσιες και καλη ασφαλεια. 2 φορες με εχει σωσει απο

χακαρισμα του email Μου μεχρι που εβαλα 2FA και υσηχασα ;)

Δημοσ.

Κάποτε ειχε ενα κύρος το Gmail αν το email σου στο βιογραφικό σου ηταν Gmail. (τουλάχιστον έτσι μας έλεγαν στη σχολή μου).

Ανέκαθεν ήταν απλά ανεκτό να το έχεις σαν προσωπικό λογαριασμό συμπληρωματικά του εταιρικού. Κύρος πάντως δεν προσδίδει.

και το whats app, μη το ξεχναμε.

νομίζω ότι αυτό ανήκει στο facebook, όχι στην Google

Δημοσ.

τι θα γινει με αυτό το ένα δις από όλες τι εταιρειες ένα δις μειλ ο ενας ενας δις ενεργοποιήσεις ο άλλος δεν μας δινουν κ κανα δις ευρω  :P

Δημοσ.

Σχετικά με την είδηση, αν δεν ηταν αναγκαστικό το Gmail στις android devices για το Play Store , δεν θα ειχε τοσους χρηστες.

Υπάρχει τρόπος να έχεις account στο play store χωρίς gmail address ;)

Δημοσ.

5-6 ενεργοι χρηστες ειμαι εγω .... λολ (λογο εξαγορας youtube και αλλαγης πολιτικης των λογαριασμων ) 

μετρημα με αξιοπιστια !!

• Super Moderators
Δημοσ.

Τωρα που το έχει και η κουτσή μαρια, [email protected], το κυρος του ειναι χειρότερο και από το τοτε Hotmail.

Το "κύρος" σε ένα cv δεν έχει να κάνει με το τι έχει μετά το @ αλλά πριν! Αν δώσεις ένα email του τύπου "tzoutzoukaki24" δεν σε σώζει καμία από τις καταλήξεις που υπάρχουν διαθέσιμες (ως προς το κύρος πάντα). :P

• Like 9
Δημοσ.

Το "κύρος" σε ένα cv δεν έχει να κάνει με το τι έχει μετά το @ αλλά πριν! Αν δώσεις ένα email του τύπου "tzoutzoukaki24" δεν σε σώζει καμία από τις καταλήξεις που υπάρχουν διαθέσιμες (ως προς το κύρος πάντα). :P

Καλα δεν διαφωνώ, απλα λέω τι ελεγε ο τρελάρας καθηγητής στη σχολη μου :P
Δημοσ.

Υπάρχει τρόπος να έχεις account στο play store χωρίς gmail address ;)

Και πόσοι να το ξέρουν αυτό; Δε νομίζω ότι επηρεάζει πολύ το αποτέλεσμα....

Εκτός κι αν έχεις το τέλειο βιογραφικό και τρολάρεις! :P

Δημοσ.

Μια φίλη μου είχε βάλει e-mail σε βιογραφικό κάτι σαν και αυτό DimitraNikos (<= δεν είναι αυτά τα ονόματα)  :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...