paylidis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Παρε τα χρήματα σου πιςω. Οι άνθρωποι δεν παίζονται. Είχα σκέψεις να κάνω ιδιωτική ασφάλεια αλλα οχι... Για οφθαλμίατρο και παθολόγο (που αυτα φαίνεται να καλύπτουν) εχω και τον εοππυ. Εκει που θα χρειαστώ κατι πιο σοβαρό να με κρεμάσει; Ε οχι δα... [θα έβαζα ενα μπινελίκι λεβέντη για απάντηση αλλα πλέον εχει γίνει πολιτικός και εχει χάσει την αξία της η φωνή του] 2
idomeneas7 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Φυσικά και δεν καλύπτει μόνο δύο ειδικότητες. Υπάρχουν εκατοντάδες πακέτα και διαλέγεις ανάλογα τι θέλεις, κανένα δεν καλύπτει τα πάντα. Εγώ έχω σωθεί από ασφαλιστικές και έχω μετανιώσει που δεν είχα ακριβότερα προγράμματα με καλύτερες καλύψεις όταν τα χρειάστηκα. Παράδειγμα: πήγα πριν λίγες μέρες στα επείγοντα, περίμενα το πολύ 5 λεπτά για χαρτιά, η εξέταση έγινε άμεσα και περίμενα σε καθαρό χώρο που δεν ήταν κανένας άλλος για αποτελέσματα., πλήρωσα 15 ευρώ από τα 100 που ήταν και θα τα πάρω πίσω από την ασφαλιστική. Σε δημόσιο ακόμα θα περίμενα... 2
margaritagr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Οτι να ναι Εχω κανει 3 εγχειρησεις, εχω παει πολλες δορες στα επειγοντα και εχω κανει ΕΝΑ ΚΑΡΟ εξετασεις στη βιοιατρικη. Ο πατερας μου εχει κανει επεμβαση, εχει νοσηλευτεί, εχει βαλει βηματοδοτη.. Η μαμά μου εχει παει κ αυτη στα επειγοντα , εκανε ενα μεγαλο χειρουργειο το καλοκαιρι.. Ολα με την ασφαλεια , στο δημόσιο ακομα θα περιμεναμε. Αξιζει 1000% να κανεις ιδιωτική ασφαλεια. Καλα πηγαμε τη γιαγιά μπυ με συμπτωματα εγκεφαλικού στο Αλεξανδρα πριν λιγους μηνες.. Ενω ειπαν απ τα επειγοντα οτι μαλλον ειναι εγκεφαλικο, επειδη μετα η αξονικη δεν εδειξε κατι, το πηραν πισω. Και της εκαναν μονο μια αξονικη και τιποτα αλλο!!! Που κανονικα χρειαζοταν μαγνητικη, εγκεφαλογραφημα και ποσα ακομη... Ασε που δεν έβρισκε κρεββατι. Και ποσα ακομα... 3
banned_acc Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Παρακαλω να παραμεινουμε on topic και ας αφησουμε γενικολογιες και περι γιαγιαδων εκτος. Σεβαστειτε το προβλημα που αντιμετοπιζω με την παραπανω ασφαλιστικη εταιρεια. Αλλωστε θα υπαρχει ο χρονος για γενικολογα μολις κατατεθει η αγωγη και εκδικαστει η περιπτωση μου. Υπαρχει και αντιστοιχο topic γενικο για τις ασφαλιστικες. 1
idomeneas7 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Μπορείς να γράψεις αναλυτικά τις εξετάσεις που απέρριψαν ώστε κάποιος γνώστης να σε βοηθήσει παραπάνω?
banned_acc Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Μπορείς να γράψεις αναλυτικά τις εξετάσεις που απέρριψαν ώστε κάποιος γνώστης να σε βοηθήσει παραπάνω? -Γενική αίματος -ΤΚΕ -Κρεατινίνη -Oυρία -SGOT -SGPT -CRP -Γενική Ούρων -ANA 2
margaritagr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Ποιος γνωστής να τον βοηθησει; Αυτες οι εξετασεις ειναι πολυ απλες, αν δε τους τις δικαιολογούν ειναι για γελια (και κλαμματα) Ζητα τα λεφτα του συμβολαιου πισω 1
xpera_x Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Μονο από facebook μου είπαν γενικά ότι " αφορά διερεύνηση παθολογίας/νοσολογίας με κλινική εικόνα προϋπάρχουσας της ασφάλισης. ... Σε κάθε περίπτωση, η εταιρία θα σας επιστρέψει τα ασφάλιστρα που έχετε καταβάλει, αμέσως μόλις μας επιστραφεί το συμβόλαιο και η απόδειξή του. Για την επιστροφή των χρημάτων, παρακαλούμε όπως μας δώσετε ένα IBAN και αντίγραφο της 1ης σελίδας βιβλιαρίου σας, όπου πιστοποιείται το όνομά σας και ο αριθμός λογαριασμού σας. Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε διευκρίνιση." Χαχαχα δηλαδή η πολιτική της ασφάλισης ποιά είναι άραγε;... Πληρώστε για την πιθανότητα να αρρωστήσετε και στη βεβαιότητα πως αρρωστήσατε αναλάβετε μόνοι σας το κόστος ; Αν είναι να ασφαλίζω έναντι κινδύνου και να μην πληρώνω κίνδυνο, έτσι και εγώ ανοίγω ασφαλιστικη και αποταμιεύω τα ασφάλιστρα. Το ούτε γάτα ούτε ζημιά 'σας επιστρέφουμε τα ασφάλιστρα' δεν το σχολιάζω. Η μεταξύ σας σύμβαση είναι δεσμευτική και για τα δυο μέρη, άρα και για εκείνους απέναντι στις υποχρεώσεις που ανέλαβαν. -Γενική αίματος -ΤΚΕ -Κρεατινίνη -Oυρία -SGOT -SGPT -CRP -Γενική Ούρων -ANA Στο εξωνοσοκομειακό η goupama υποτίθεται δέχεται παραπεμπτικό από όλους τους γιατρούς.. Ακόμη στο Site της εταιρείας προωθούν το συγκεκριμένο πρόγραμμα και αναφέρουν ότι μπορείς να πραγματοποιήσεις προληπτικές εξετάσεις κάτι το οποίο δεν ισχύει! στο παρόν νήμα και για την συγκεκριμένη περίπτωση δεν μιλάμε για εξετάσεις μοριακής βιολογίας .. ΑΠΛΕΣ εξετάσεις απέρριψαν. Η groupama αρνείται ακόμη και να μου παραδώσει το έγγραφο που έστειλε στο διαγνωστικό κέντρο στο οποιο αναγράφεται ο λόγος που απορριφθεί η αίτηση για εξετάσεις!!! Οι τύποι δεν παίζονται... μια και λένε για τσεκάπ ετήσιο αν αυτές οι εξετάσεις ρουτίνας (αντε βγάζω έξω τα ΑΝΑ) δεν καλύπτονται τότε τί καλύπτεται; οι εξετάσεις που ζητάς είναι πολύ βασικές και μάλλον οι ελάχιστες και φθηνότερες δυνατές ΥΓ: περί της 'συμφέρουσας' τιμολογιακής πολιτικης της ασφαλιστικής τα κοστολόγια 20 ευρώ/συνεδρία φυσικοθεραπείας και 10 ευρώ/ιατρική επίσκεψη μάλλον κάλλιστα θα τα αναλάμβανες και με ίδια μέσα χωρίς τη συνδρομή της ασφαλιστικής διότι οι τιμές έξω έχουν φτάσει ούτως ή άλλως σε αυτά τα επίπεδα
idomeneas7 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Ποιος γνωστής να τον βοηθησει; Αυτες οι εξετασεις ειναι πολυ απλες, αν δε τους τις δικαιολογούν ειναι για γελια (και κλαμματα) Ζητα τα λεφτα του συμβολαιου πισω Πίστευα ότι ίσως ήταν (και) κάτι άλλο, όντως αυτές είναι εξετάσεις ρουτίνας με εξαίρεση την ΑΝΑ. 'Οντως θα πρέπει να απευθυνθεί σε δικηγόρο σε περίπτωση που δεν βγάλει άκρη. Να πάρει τα λεφτά πίσω και να λήξει το θέμα είναι η εύκολη λύση αλλά μήπως βγει κερδισμένος αν το κυνηγήσει?
splashboogie Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Ρε παιδιά αν είναι να πουλάνε έτσι ασφάλειες σας πουλάω και εγώ, δεν κάνω πλάκα. Θα μου δίνετε τα ασφάλιστρα εσείς. Αν κάποιος απο εσάς χρειαστεί κάτι δεν θα τον καλυπτω αλλά θα του δίνω πίσω τα ασφάλιστρα. Αν πάλι κάποιος είναι τυχερός και δεν τα χρειαστεί ποτέ τότε θα μου μένουν πεσκέσι... Αμ δεν πάει έτσι. 2
zio10 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Πάρε πίσω τα λεφτά και βλέπεις τι θα κάνεις.
xpera_x Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 To να πάρει πίσω τα λεφτά είναι αυτό που θέλει κι η ασφαλιστική, γιατί έτσι λύεται η σύμβαση δίχως την ελάχιστη ανάληψη υποχρεώσεων που απορρέουν από το συμβόλαιο. Μια καταγγελία στο συνήγορο του καταναλωτή είναι μια άλλη επιλογή για την περίπτωση που ο φίλος επιθυμεί να το παλέψει. Αρκεί προηγουμένως να τσεκάρει τους όρους του συμβολαίου. 2
bill999r Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Οτι να ναι Εχω κανει 3 εγχειρησεις, εχω παει πολλες δορες στα επειγοντα και εχω κανει ΕΝΑ ΚΑΡΟ εξετασεις στη βιοιατρικη. Ο πατερας μου εχει κανει επεμβαση, εχει νοσηλευτεί, εχει βαλει βηματοδοτη.. Η μαμά μου εχει παει κ αυτη στα επειγοντα , εκανε ενα μεγαλο χειρουργειο το καλοκαιρι.. Ολα με την ασφαλεια , στο δημόσιο ακομα θα περιμεναμε. Αξιζει 1000% να κανεις ιδιωτική ασφαλεια. Καλα πηγαμε τη γιαγιά μπυ με συμπτωματα εγκεφαλικού στο Αλεξανδρα πριν λιγους μηνες.. Ενω ειπαν απ τα επειγοντα οτι μαλλον ειναι εγκεφαλικο, επειδη μετα η αξονικη δεν εδειξε κατι, το πηραν πισω. Και της εκαναν μονο μια αξονικη και τιποτα αλλο!!! Που κανονικα χρειαζοταν μαγνητικη, εγκεφαλογραφημα και ποσα ακομη... Ασε που δεν έβρισκε κρεββατι. Και ποσα ακομα... Φιλε μου καλα εκαναν στο Αλεξάνδρα και εδιωξαν τη γιαγιά σου απο τη στιγμή που η αξονική ηταν καθαρή. Το κακό είναι οτι ολοι είμαστε δύσπιστοι και ημιμαθεις η και αδαείς. Και οι γιατροί των επειγοντων ευθύνη φερουν και προσπαθούν να εξυπηρετήσουν τοσο λαο σε καθε εφημερια. Εκαναν το πρωτόκολλο που επρεπε και απο τη στιγμή που είσαι καλα στην ευχη του θεου. Δεν λεω οτι δεν υπάρχουν και περιπτώσεις λαθών αλλα ειναι αναμενόμενο οταν εμπλέκεται ο ανθρώπινος παράγοντας.
banned_acc Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δεν υπάρχει περίπτωση να καταγγείλω το συμβόλαιο και να πάρω πίσω τα χρήματα, θα διατηρήσω το συμβόλαιο μέχρι να μου πει ο δικηγόρος. Την επόμενη εβδομάδα θα στείλω παραπεμπτικά και από άλλους γιατρούς διάφορων ειδικοτήτων περιμένοντας και νέες απορρίψεις. Πλέον τα παραπεμπτικά τα στέλνει ο δικηγόρος μου ο οποίος τους καλεί να απαντάνε γραπτώς για τυχόν εγκρίσεις ή απορρίψεις. 1
margaritagr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Φιλε μου καλα εκαναν στο Αλεξάνδρα και εδιωξαν τη γιαγιά σου απο τη στιγμή που η αξονική ηταν καθαρή. Το κακό είναι οτι ολοι είμαστε δύσπιστοι και ημιμαθεις η και αδαείς. Και οι γιατροί των επειγοντων ευθύνη φερουν και προσπαθούν να εξυπηρετήσουν τοσο λαο σε καθε εφημερια. Εκαναν το πρωτόκολλο που επρεπε και απο τη στιγμή που είσαι καλα στην ευχη του θεου. Δεν λεω οτι δεν υπάρχουν και περιπτώσεις λαθών αλλα ειναι αναμενόμενο οταν εμπλέκεται ο ανθρώπινος παράγοντας. δεν εκαναν καθολου καλα φιλε μου. Για να βρεθει το εγκεφαλικο στον πατερα μου - του οποιου επισησ η αξονικη ηταν καθαρη- χρειαστηκε μαγνητικη και ποσες ακομα εξετασεις που εδειξαν το αγγειο που ειχε φραξει. Και μας το ειπε και ο καθηγητης νευρολογιας που τον ειχε, οτι πολλες φορες η αξονικη μπορει να μη δειξει το προβλημα. Ο μπαμπας μου ομως ηταν σε ιδιωτικο θεραπευτηριο. Και το ιδιο μας ειπε και γιατρος που φεραμε μετα σπιτι, καλα λεει μονο αξονικη της εβγαλαν? και κουναγε το κεφαλι του. Εγω το καταλαβαινω, και το χουμε δει και σ αλλες περιπτωσεις και το ακουμε απο γνωστους γιατρους.. ειναι τοσο μικρα πια τα μπατζετ των νοσοκομειων που κοιτανε να κανουν το δυνατον λιγοτερο, ειδικα οταν βλεπουν και γερο. (καλα στη γιαγια μου τα σκατωσαν τελειως, μπερδεψαν και εξετασεις της με διπλανης και μια μας ελεγαν για μικροβιο (πχ σαλμονελα), μια ισως καρκινος, ο,τι να ναι ηταν. Ευτυχως που ζει ακομα κι εχουμε δυνατοτητα να φερνουμε ιδιωτες γιατρους σπιτι αλλιως...) @guzel χαρασ στο κουραγιο σου. Εφοσον εβαλες δικηγορο , θα σε καθοδηγησει εκεινος για το τι χρειαζεται. Να μας ενημερωνεις για τυχον εξελιξεις 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα