Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

α) δεν είναι από τα φθηνά συμβόλαια. (νομίζω στο πρώτο ποστ αναφέρω τα συμβόλαια τα οποία διατηρώ στην εταιρεία). Το εξωνοσοκομειακό δεν έχει συγγενείς παθήσεις. Έχει 5 επισκέψεις σε γιατρούς και εξετάσεις έως 1.500 ευρώ.

β) το αν είναι απατεώνες η όχι θα το κρίνει δικαστήριο και όχι εμείς, δεν κάνουμε δίκη εδώ, απλά διατύπωσα μια πολύ δυσάρεστη εμπειρία με την παραπάνω εταιρεία και θα ενημερώνω για κάθε της εξέλιξη.

Νομίζω απάντησες μόνος σου στο αν θα έπρεπε να σε καλύψουν ή όχι.

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Νομίζω απάντησες μόνος σου στο αν θα έπρεπε να σε καλύψουν ή όχι.

μα αν δε κανω λαθος, δεν εχει γινει διαγνωση, παραπεμπτικο εχει ο ανθρωπος για διαγνωστικη εξεταση σε ρευματολογο η οποια θα δειξει τι παθηση εχει και αν ειναι συγγενης η οχι. σωστα?

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχουν ειδικές εξετάσεις (πχ γονιδιακές μοριακής βιολογίας) οι οποίες δεν καλύπτονται επειδή είναι εξειδικευμένες και πραγματοποιούνται σε σοβαρή υποψία συγγενών παθήσεων.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποσο εχει το εξωνοσοκομειακο 150ε το χρονο;
Και μεχρι τωρα δεν εχεις ξανακανει χρηση ουτε σε νοσοκομειακο ουτε εξωνοσοκομειακο..;
Για να πας να κανεις εξετασεις νομιζω οτι πρεπει να παρεις παραπεμπτικο απο γιατρο που συνεργαζεται μαζι τους(λιστα)..

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.

Οι περισσότερες ασφαλιστικές έχουν όρο στα φθηνά συμβόλαια πως συγγενείς παθήσεις δεν καλύπτονται ακόμα και αν δεν τις ξέρει ο ασφαλισμένος. Κάποια ακριβότερα προγράμματα καλύπτουν συγγενείς παθήσεις μετά από ένα χρονικό διάστημα (2-5 χρόνια συνήθως) και πάλι όχι όλες. Θα πρέπει να διαβάσεις τους όρους καλά και μετά να τους κατηγορείς για απάτη.

Δεν ισχύει δυστυχώς, έχω ακριβό συμβόλαιο και παρόλο που πέρασαν χρόνια την πάτησα και εγώ με τις συγγενείς παθήσεις και δεν μου καλύπτουν εξετάσεις ενώ τους σκάω ένα σωρό λεφτά. Εξακολουθώ βέβαια και πληρώνω γιατί με κάλυψαν σε άλλα σοβαρά θέματα που αντιμετώπιζα. Ο ασφαλιστής μου έχει πει οτι καμιά ασφαλιστική δεν καλύπτει συγγενείς παθήσεις και όποιος πει το αντίθετο κοροϊδεύει.

• Like 1
Δημοσ.

Ποσο εχει το εξωνοσοκομειακο 150ε το χρονο;

Και μεχρι τωρα δεν εχεις ξανακανει χρηση ουτε σε νοσοκομειακο ουτε εξωνοσοκομειακο..;

Για να πας να κανεις εξετασεις νομιζω οτι πρεπει να παρεις παραπεμπτικο απο γιατρο που συνεργαζεται μαζι τους(λιστα)..

Όχι δεν χρειάστηκε να κάνω χρήση του συμβολαίου μου πριν το συμβάν αυτό.

Στο εξωνοσοκομειακό η goupama υποτίθεται δέχεται παραπεμπτικό από όλους τους γιατρούς.. 

Ακόμη στο Site της εταιρείας προωθούν το συγκεκριμένο πρόγραμμα και αναφέρουν ότι μπορείς να πραγματοποιήσεις προληπτικές εξετάσεις κάτι το οποίο δεν ισχύει!

24451286259_a5f6a3df67_o.png24190756724_2c84c6f608_o.png

Υπάρχουν ειδικές εξετάσεις (πχ γονιδιακές μοριακής βιολογίας) οι οποίες δεν καλύπτονται επειδή είναι εξειδικευμένες και πραγματοποιούνται σε σοβαρή υποψία συγγενών παθήσεων.

στο παρόν νήμα και για την συγκεκριμένη περίπτωση δεν μιλάμε για εξετάσεις μοριακής βιολογίας .. ΑΠΛΕΣ εξετάσεις απέρριψαν.

Η groupama αρνείται ακόμη και να μου παραδώσει το έγγραφο που έστειλε στο διαγνωστικό κέντρο στο οποιο αναγράφεται ο λόγος που απορριφθεί η αίτηση για εξετάσεις!!! Οι τύποι δεν παίζονται... 

Δημοσ.

Δεν ισχύει δυστυχώς, έχω ακριβό συμβόλαιο και παρόλο που πέρασαν χρόνια την πάτησα και εγώ με τις συγγενείς παθήσεις και δεν μου καλύπτουν εξετάσεις ενώ τους σκάω ένα σωρό λεφτά. Εξακολουθώ βέβαια και πληρώνω γιατί με κάλυψαν σε άλλα σοβαρά θέματα που αντιμετώπιζα. Ο ασφαλιστής μου έχει πει οτι καμιά ασφαλιστική δεν καλύπτει συγγενείς παθήσεις και όποιος πει το αντίθετο κοροϊδεύει.

Να ρωτήσω κάτι σχετικό άσχετο?

Το κράτος, ικα, πρόνοια κτλ καλύπτει συγγενείς παθήσεις και αυτοανοσα νοσήματα;

Αν ναι, γιατι επιλέγει κάποιος να ασφαλίζεται σε ιδιωτικά ασφαλιστήρια;

Τι περισσοτερο προσφέρουν από το κράτος, αυτό δεν κατάλαβαινω ειλικρινά;

Έχει να κάνει με την αμεσότητα πχ σε διάφορες καταστάσεις; Όπως θυμάμαι όταν έβγαλα τους φρονμιμητές μου ασφαλισμένος στο ικα/οαεδ, το ραντεβού είχε κλειστεί 3-4 μήνες πριν. Αν ήμουν ασφαλισμένος σε ιδιωτική εταιρία, θα τους έβγαζα πιο γρήγορα πχ και σε ιδιωτικά νοσοκομεία και ποιο κυριλέ πχ;;

Δημοσ.

Ε προφανως!! Αλλιως αν το κρατος παρείχε το επιπεδο υγειας που χρειαζεται,

Κανεις ή λιγοι θα εκαναν ιδιωτικές ασφάλειες!

Να στο πω κι αλλιως.. δοκιμασε να πας στα επειγοντα του Ευαγγελισμου & ενος ιδιωτικού νοσοκομειου και σκεψου μετα ποιο θα διαλέγες αν ειχες τη δυνατοτητα

Παντως ο εοππυ καλυπτει αρκετα μεγαλο

Ποσοστο απο διαφορες εξετασεις , αν εχεις παραπεμπτικό μπορεις να πας στη βιοιατρικη

• Like 2
Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να ειναι ασφαλισμένος και στο κράτος και σε ιδιωτική εταιρία;

Σίγουρα μπορεί. Έτσι κι αλλιώς δεν σου δίνει επιλογή το κράτος επιλογή να δουλεύεις ανασφάλιστος ας πούμε και να έχεις μόνο ιδιωτική ασφάλεια.

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι σχετικό άσχετο?

Το κράτος, ικα, πρόνοια κτλ καλύπτει συγγενείς παθήσεις και αυτοανοσα νοσήματα;

Αν ναι, γιατι επιλέγει κάποιος να ασφαλίζεται σε ιδιωτικά ασφαλιστήρια;

Τι περισσοτερο προσφέρουν από το κράτος, αυτό δεν κατάλαβαινω ειλικρινά;

Έχει να κάνει με την αμεσότητα πχ σε διάφορες καταστάσεις; Όπως θυμάμαι όταν έβγαλα τους φρονμιμητές μου ασφαλισμένος στο ικα/οαεδ, το ραντεβού είχε κλειστεί 3-4 μήνες πριν. Αν ήμουν ασφαλισμένος σε ιδιωτική εταιρία, θα τους έβγαζα πιο γρήγορα πχ και σε ιδιωτικά νοσοκομεία και ποιο κυριλέ πχ;;

Πέρσι έκανα αιμοπτυση. Γενικά δεν πάω σε γιατρους και όταν πάω κάνω χρονια ιδιωτική ασφαλεια. Σε κάποια φαση με ξυπναει η κοπέλα μου 4 το πρωι μου λεει σηκω θα παμε τωρα νοσοκομειο να δουμε τι ηταν δεν μπορω να κοιμηθω μου λεει απο στρες. Οκ της λεω. Πάμε Ευαγγελισμο που ειχε εφημερια. ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΤΕ. Το αποκορύφωμα ηταν ένας τύπος με χειροπέδες και τραυματα παντου (απιστευτη σκατοφατσα) και μπατσοι να τον φυλανε και να δημιουργει σουρεαλ σκηνικά. Για την οικογενεια μου δεν θελω να φανταστω τετοια περιθαλψη ΠΟΤΕ.

• Like 1
Δημοσ.

κάθε διαγνωστική εξέταση μέχρι του ποσού των 1500 ευρω ΔΩΡΕΑΝ

Νομίζω έχεις πλαφόν 1500 ευρώ και δική σου συμμετοχή 15%, τουλάχιστον στις περισσότερες έτσι πάει.

Στο εξωνοσοκομειακό η goupama υποτίθεται δέχεται παραπεμπτικό από όλους τους γιατρούς.. 

Ακόμη στο Site της εταιρείας προωθούν το συγκεκριμένο πρόγραμμα και αναφέρουν ότι μπορείς να πραγματοποιήσεις προληπτικές εξετάσεις κάτι το οποίο δεν ισχύει!

στο παρόν νήμα και για την συγκεκριμένη περίπτωση δεν μιλάμε για εξετάσεις μοριακής βιολογίας .. ΑΠΛΕΣ εξετάσεις απέρριψαν.

Η groupama αρνείται ακόμη και να μου παραδώσει το έγγραφο που έστειλε στο διαγνωστικό κέντρο στο οποιο αναγράφεται ο λόγος που απορριφθεί η αίτηση για εξετάσεις!!! Οι τύποι δεν παίζονται... 

Από όλους δέχονται. Οι προληπτικές εξετάσεις είναι συνήθως ένα δικό τους πακέτο που περιλαμβάνει ο,τι θέλουν αυτοί. Αν εσένα δεν σε καλύπτει ή θέλεις να κάνεις κάτι άλλο "προληπτικά", αυτό δεν σημαίνει πως δεν ισχύει ο ισχυρισμός τους.

Τι εξετάσεις είναι?

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν χθες έστειλα και νέο παραπεμπτικό με "αναφερόμενο άλγος στα άνω άκρα. Συνιστάται εργαστηριακός έλεγχος: γενική αίματος, ουρία κρεατινίνη μπλα μπλα"

Απερρίφθη και αυτό το παραπεμπτικό. Τους πήρα τηλέφωνο, τους ενημέρωσα ότι η κλήση ηχογραφείται από την πλευρά μου και αρνούνται να μου πουν το λόγο της απόρριψης!!!!!

Εχουν περάσει 7 ημερες και ακόμη περιμένω την γραπτή τους απάντηση. Μονο από facebook μου είπαν γενικά ότι " αφορά διερεύνηση παθολογίας/νοσολογίας με κλινική εικόνα προϋπάρχουσας της ασφάλισης. ... Σε κάθε περίπτωση, η εταιρία θα σας επιστρέψει τα ασφάλιστρα που έχετε καταβάλει, αμέσως μόλις μας επιστραφεί το συμβόλαιο και η απόδειξή του. Για την επιστροφή των χρημάτων, παρακαλούμε όπως μας δώσετε ένα IBAN και αντίγραφο της 1ης σελίδας βιβλιαρίου σας, όπου πιστοποιείται το όνομά σας και ο αριθμός λογαριασμού σας. Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε διευκρίνιση." :blink:

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...