alxlightning Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Εσύ πώς μπορείς να κάνεις τηλεθέαση ? η οποιαδηποτε αναφορα στο ονομα μου ειναι εγγυημενο user engagement. τσεκαρε στο youtube, οσοι μου εχουν κανει video response το βιντεο αντιδρασης ειναι και αυτο με τις περισσοτερες προβολες στο καναλι τους. Οι δικές σου οι ικανότητες για να πουλήσεις ποιές είναι? ενας μετανταντα περφορμανς αρτιστ ειμαι κι εγω. τωρα σε τι πλατφορμα το θελουν, τραγουδι? τραγουδι, ας εχει. ο,τι θελει το κοινο.
cosmos000 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Τσέκαρα την εγγυηση στο όνομα σου που αναφέρεις στο yt...και αυτό που στα γρήγορα είδα, είναι ότι σε σχολιάζουν ειρωνικά έως και σε χλευάζουν για κάποια βιντεάκια που έχεις κάνει.Τίποτα περισσότερο.Σόρρυ αλλά δεν ήξερα ότι μιλάμε για επίπεδο τηλεθέασης ειρωνίας και κοροιδίας... Αλλά θα μου πεις ...και η αρνητική διαφήμιση....δεν παύει να είναι διαφήμιση... Καλή επιτυχία σε ό,τι και αν κάνεις...
alxlightning Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Τσέκαρα την εγγυηση στο όνομα σου που αναφέρεις στο yt...και αυτό που στα γρήγορα είδα, είναι ότι σε σχολιάζουν ειρωνικά έως και σε χλευάζουν για κάποια βιντεάκια που έχεις κάνει.Τίποτα περισσότερο.Σόρρυ αλλά δεν ήξερα ότι μιλάμε για επίπεδο τηλεθέασης ειρωνίας και κοροιδίας... Αλλά θα μου πεις ...και η αρνητική διαφήμιση....δεν παύει να είναι διαφήμιση... Καλή επιτυχία σε ό,τι και αν κάνεις... το πραγματικα αστειο βεβαια ειναι οτι εγω ειρωνευομουν απ την αρχη. γι αυτο το meta στην αυτοπεριγραφη μου. οποτε το να με "κοροιδεψει" καποιος για το οτι λεω οτι το νερο προκαλει καρκινο, επειδη οσοι πεθαναν απο καρκινο επιναν νερο-προφανες σοφισμα, ειναι νομιζω αποδειξη της (ελλειψης της) αντιληπτικης ικανοτητας του κοινου. ρεζιλι στο ρεζιλι δεν ειναι ρεζιλι, νομιζω.
aris1986 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Μιας που αναφέρθηκε, τραγούδα το Man on the edge των iron maiden από τον δίσκο Xfactor. Θα είναι καρμικό!
alxlightning Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Μιας που αναφέρθηκε, τραγούδα το Man on the edge των iron maiden από τον δίσκο Xfactor. Θα είναι καρμικό! αν ηταν ετσι τοτε ολοι οι υποψηφιοι θα οφειλαν να το τραγουδισουν δε νομιζω οτι το χω με μεηντεν παντως.
drake. Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Το talent show που θέλω να επιστρέψει είναι αυτό 1
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Τι τρέχει με το μπλαμπλα σήμερα, γεμάτο θέματα από τηλεόραση, βαρετό
duende Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Φαινεται θα ειδαν την δουλεια σου στο YT... εμετος..(no offense) ωστοσο, μια χαρα για επιπεδα x-factor και λοιπης τηλεοπτικης σαβουρας
alxlightning Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 εμετος..(no offense) ωστοσο, μια χαρα για επιπεδα x-factor και λοιπης τηλεοπτικης σαβουρας πως ακριβως ερμηνευεται το εμετος νο οφενς? :S
funbreaker Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Alex όταν πας εκεί θα προβάλεις τον κανονικό άγνωστο σε μας ευατό σου ή θα τους τρολάρεις πάλι όλους προσποιούμενος μια περσόνα όπως κάνεις στο youtube?
zio10 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Πιστεύω θα του ταίριαζε πιο πολύ ένα show τύπου big brother. Στα 2-3 λεπτά του xfactor τι να προλάβει να δείξει;
alxlightning Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Alex όταν πας εκεί θα προβάλεις τον κανονικό άγνωστο σε μας ευατό σου ή θα τους τρολάρεις πάλι όλους προσποιούμενος μια περσόνα όπως κάνεις στο youtube? η περσονα μου ουτως η αλλως εχει σπασει πολλες φορες το "glass wall", δε θεωρω οτι υπαρχει μεγαλη διαφοροποιηση μεταξυ του ποιος ειμαι και του ποιος δειχνω, πλεον. παραειμαι στεναχωρημενος για να ασχολουμαι τοσο. ειρωνεια και σαρκασμος, το τελευταιο οχυρο. Πιστεύω θα του ταίριαζε πιο πολύ ένα show τύπου big brother. Στα 2-3 λεπτά του xfactor τι να προλάβει να δείξει; δε θα την παλευα νομιζω εκει μεσα, θα αποτρελ. ειδικα σομπερ. απαπα τζιζ κακο. δεν κανω ριαλιτι μεχρι να μπορω να πινω ον καμερα, δηλαδη μεχρι να νομιμοποιηθει η χρηση. 1
tritonas00 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 τον κανονικό άγνωστο σε μας ευατό σου Μπεγλερι και καφες ελληνικος? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις