Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πιστεύω ότι οι μπαταρίες για τα αυτοκίνητα αλλά και αυτές για οικιακή χρήση θα σχετίζονται άμεσα με το πρόγραμμα "Επανδρωμένη αποστολή στον Άρη", οπότε θα τα δούμε σίγουρα...

Οι μπαταρίες που έχουν διάρκεια 5 χρόνια; :P

Από τον musk δεν ξέρω αν θα δούμε κάτι.

Ελληναρας!!! Χτυπα ενα φραπε τωρα και δες Μενεγακη.

Λολ είσαι το λιγότερο τραγικός.Σου ποστάρω ένα από τα μεγαλύτερα μυαλά της ανθρωπότητας που έχει επιχειρήματα κατά του musk αλλά φαντάζομαι ο Neil de grasse tyson είναι για "Ελληνάρες ,φραπέδες και Μενεγάκες" . :D

Δημοσ.

Οι μπαταρίες που έχουν διάρκεια 5 χρόνια; :P

Από τον musk δεν ξέρω αν θα δούμε κάτι.

Λολ είσαι το λιγότερο τραγικός.Σου ποστάρω ένα από τα μεγαλύτερα μυαλά της ανθρωπότητας που έχει επιχειρήματα κατά του musk αλλά φαντάζομαι ο Neil de grasse tyson είναι για "Ελληνάρες ,φραπέδες και Μενεγάκες" . :D

Οι μεγαλοι που τραβανε την ανθρωποτητα μπροστα δεν λενε κατα του ενα και του αλλου. Τραβαει ο καθενας το δρομο του, προσφερει οτι μπορει και η ιστορια θα κρινει. Με αφηνει αδιαφορο ο κυριος αν εχει επιχειρηματα κατα του Μασκ. Ο κλασσικος φθονος των κομπλεξικων επιστημονων.

Δημοσ.

Μακάρι να γίνει όπως τα λένε,αλλά μέχρι να βγουν επιτέλους από την LEO και στείλουν έστω και έως την περισελήνια τροχιά κάψουλα δεν πολυπιστεύω τα νούμερα/χρονολογίες.

Δημοσ.

Οι μεγαλοι που τραβανε την ανθρωποτητα μπροστα δεν λενε κατα του ενα και του αλλου. Τραβαει ο καθενας το δρομο του, προσφερει οτι μπορει και η ιστορια θα κρινει. Με αφηνει αδιαφορο ο κυριος αν εχει επιχειρηματα κατα του Μασκ. Ο κλασσικος φθονος των κομπλεξικων επιστημονων.

Ψάξε λίγο ποιος είναι ο neil de grasse και μετά θα μου πεις για το αν είναι μεγάλος είναι τεράστιος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...