aristos12 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 θέλει πολύ μυαλό νά καταλάβει κάποιος μέτριας μόρφωσης κ μέτριας εξυπνάδας οτι ολα αυτά τά παιχνίδια στήν tv ειναι απάτη ?? εισαγγελείς - κράτος - εσρ πού ειστε κρυμμένοι ? τώρα υπάρχουν κ οι αποδείξεις χειροπιαστές πού κάνουν μπάμ , γιά ρίξτε μιά ματιά πρίν τό κατεβάσουν , το ξαναγράφω οι εισαγγελείς -εσρ πού ειναι ??? http://www.makeleio.gr/?p=535934
curiositykilledme Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 εγω προσωπικα μολις ξυπνησα με αυτο το αρθρο manmu 3
defacer Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Τα παιχνίδια της κάθε γουτουπού εκπομπής είναι απάτη?!?!?! ΑΙΣΧΟΣ! Από αύριο κιόλας θα αρχίσω να βλέπω τέτοιες εκπομπές και να παίρνω τηλέφωνα στους διαγωνισμούς για να έχω λόγο να μ' ενδιαφέρει. 1
aristos12 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Εσυ περιμενες τον χιο να το γραψει; οχι βέβαια ... περίμενα τόν πρετεντέρη τήν τρέμη τόν πορδοσάλτε τόν μπάμπη τού σκάι τήν κοσσιώνη τόν παπαδάκη τού αντ1 αλλά τίποτα ... τό αγνοούσαν αυτό ...δέν τό εχουν πάρει χαμπάρι ακόμα αυτοί .... εγω προσωπικα μολις ξυπνησα με αυτο το αρθρο manmu εσύ φαίνεσαι ξύπνιος ... υπάρχουν κ αλλοι μέσης ηλικίας κ πάνω πού ειναι ευκολόπιστοι (οι ξύπνιοι σάν εσένα ας τό αγνοήσουν αυτό ) Avanti popolo ρεε αραγε τί νά θέλει νά πεί ο ποιητής ...γιά εξηγησέ κ εμας λεβέντη μου
NT1G Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Ο Λομβάρδος είναι ο άντρας της Νταβαρίνου; Ολόκληρη πολυκατοικία έχουν εξοπλίσει από τα δώρα. αραγε τί νά θέλει νά πεί ο ποιητής ...γιά εξηγησέ κ εμας λεβέντη μου Να κάνουμε επανάσταση λέει.
curiositykilledme Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 αν δεν υπηρχαν αυτοι πως θα επιβιωναν οι εκπομπες για τις οποιες μιλας
pitogiro Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Πάλι καλά που υπάρχει και ο Χίος και μας ανοίγει τα μάτια... ελ οου ελ
Moderators stormrain Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Περα απο την πλακα παρεμπιπτοντως, οκ οτι ειναι στημενα κλπ το γνωριζαμε ολοι (ελπιζω). Αλλα ποσο ηλιθιο ειναι να βγαζουν το ιδιο φακην ονομα τοσες φορες? Φαση καμια φαντασια ή κοινωνικος κυκλος? 6
Anorymous Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Περα απο την πλακα παρεμπιπτοντως, οκ οτι ειναι στημενα κλπ το γνωριζαμε ολοι (ελπιζω). Αλλα ποσο ηλιθιο ειναι να βγαζουν το ιδιο φακην ονομα τοσες φορες? Φαση καμια φαντασια ή κοινωνικος κυκλος? δεν θα επρεπε ομως να υπαρχει καποιος ελεγχος , πριν λιγα χρονια παλι εσκασε η απατη με τις τηλεκρεμαλες και πιο πριν με τα κινητα
Mάικ ο ΦασουΛάκης Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 δεν ασχολούμαι πολύ με τηλεόραση και δεν είμαι της τρίτης ηλικίας,αλλά αυτή την κοροϊδία ρε παιδιά δεν τη γνώριζα! είναι δυνατόν;τόσο γυφτιά;και τι κάνει το ΕΣΡ κτλ;Ο Παπαδάκης;700 χρόνια εκπομπή και να κάνει τέτοια καραγκιοζιλίκια; κρίμα τέτοια ξεφτίλα
Moderators stormrain Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 δεν θα επρεπε ομως να υπαρχει καποιος ελεγχος , πριν λιγα χρονια παλι εσκασε η απατη με τις τηλεκρεμαλες και πιο πριν με τα κινητα Ελεγχος... Ε ενταξει, θα επρεπε, αλλα ειναι και θεμα βλακειας οσων παιρνουν τηλεφωνο κατα τη γνωμη μου. Δεν ειναι νεο φαινομενο παντως, στοιχηματιζω οτι στο παρελθον οι αλλοι πηθικοι θα τους εκλεβαν τις μπανανες ξερωγω.
zio10 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Περα απο την πλακα παρεμπιπτοντως, οκ οτι ειναι στημενα κλπ το γνωριζαμε ολοι (ελπιζω). Αλλα ποσο ηλιθιο ειναι να βγαζουν το ιδιο φακην ονομα τοσες φορες? Φαση καμια φαντασια ή κοινωνικος κυκλος? Αυτό σκεφτόμουν κι εγώ! Ας έβαζαν κάθε φορά άλλο όνομα κι ας μοίραζαν τα δώρα μεταξύ τους, ποιος θα τους καταλάβαινε; 1
Anorymous Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Ελεγχος... Ε ενταξει, θα επρεπε, αλλα ειναι και θεμα βλακειας οσων παιρνουν τηλεφωνο κατα τη γνωμη μου. Δεν ειναι νεο φαινομενο παντως, στοιχηματιζω οτι στο παρελθον οι αλλοι πηθικοι θα τους εκλεβαν τις μπανανες ξερωγω. ενταξει ειναι στοκοι δεν λεω απλα επρεπε το κρατος να βρει εναν τροπο να τους προστατεύσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα