Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια, εχω ενα θεμα δυο μερες τωρα και δεν εχω ιδεα τι μπορει να φταιει. Λοιπον χθες το πρωι κατα της 12 αρχισε να βαραει ο συναγερμος του σπιτιου,τον εκλεισα βαζωντας το Pin και δε ξαναχτυπησε. Δε μου το χε κανει παλιοτερα αλλα δεν εδωσα σημασια λεω μπορει να εγινε καμια διακοπη ρευματος. Στο παρελθον απο διακοπη ειχε αρχισει να βαραει παλι. Σημερα ομως απο τις 7 μεχρι τις 10 το πρωι χτυπησε τρεις φορες με αποτελεσμα να μη μπορω να κοιμηθω και να σηκωνομαι να τον κλεινω. Εχετε καμια ιδεα τι μπορει να φταιει? Το περιεργο ειναι οτι το σπιτι το νοικιαζω οποτε τον βρηκα εδω τον συναγερμο και εν τελει δε τον χρησιμοποιω, δηλαδη δε τον βαζω οταν βγαινω απ το σπιτι... δε τον πειραζω γενικα απλα αν τυχει να χτυπησει τον κλεινω. Δε ξερω τι μπορει να φταιει. Τι μπορω να κανω?

Δημοσ.

Αν οπως λεει ειναι ασυρματος, μπορει να σε ειδοποιει για αλλαγη μπαταριας.

Αλλα να εχεις το νου σου, αυτη ειναι και μθα τακτικη να σε κλεψουν.

Τον ενεργοποιουν πολλες φορες, σε σπαει τα νευρα, αφου πηγες να δεις και δεν υπηρχε τιποτα, φευγοντας δεν τον βαζεις και αυτοι σε κλεβουν ανενόχλητοι

• Like 3
Δημοσ.

Παιδια δε τον βαζω εδω και 2-3 χρονια που ζω εδω στο σπιτι. Φοιτητης ειμαι,κλειδωνω κτλπ αλλα τον ενεργοποιουσα πολυ σπανια για παραδειγμα αν γυρναγα στο σπιτι μου τις γιορτες και το καλοκαιρι γιατι θα ελειπα πολυ απ το σπιτι εδω που σπουδαζω. Και επισης τακτικη να με κλεψουν δυο μερες σερι πρωι πρωι? Δεν ειναι ασυρματος.Αν ηταν θα ειχα και χειριστηρια κτλπ? δεν εχω κατι τετοιο. Στον τοιχο συνδεμενος ειναι και γενικα δε θα θελα να τον πειραξω κτλπ γιατι δε ξερω κιολας. Παιζει να χει θεμα παρομοιο με τη μπαταρια που λετε?

Δημοσ.

πολυ πιθανο να ειναι η μπαταρια οπως ειπε και ο απο πανω, ισως ειναι και κατι αλλο

εχει καποια ενδειξη σφαλματος στο πανελ? θα βοηθουσε αν μας ελεγες κατασκευαστη/μοντελο

Δημοσ.

Και αν ειναι για αλλαγη μπαταριας σε τι τεχνικο απευθυνομαι? Ερχονται αμεσα για φτιαξιμο ή θα κλεινω τον συναγερμο ανα μια-δυο ωρες για μερες ακομα?

Το μοντελο ειναι 9427 Scantronic. Εχει φωτακια στο πλαι, κανενα δεν ειναι κοκκινο να δειχνει σφαλμα. Επισης εχει μονο αριθμους οποτε δε ξερω τι παραπανω εντολες κτλπ εχει. Τουλαχιστον καποιος να ξερει αν γινεται καπως να τον απενεργοποιησω τελειως μεχρι να φτιαχτει?

Δημοσ.

Και αν ειναι για αλλαγη μπαταριας σε τι τεχνικο απευθυνομαι? Ερχονται αμεσα για φτιαξιμο ή θα κλεινω τον συναγερμο ανα μια-δυο ωρες για μερες ακομα?

Το μοντελο ειναι 9427 Scantronic. Εχει φωτακια στο πλαι, κανενα δεν ειναι κοκκινο να δειχνει σφαλμα. Επισης εχει μονο αριθμους οποτε δε ξερω τι παραπανω εντολες κτλπ εχει. Τουλαχιστον καποιος να ξερει αν γινεται καπως να τον απενεργοποιησω τελειως μεχρι να φτιαχτει?

9449 uk inst man (496282 iss 1).pdf

δες το pdf μηπως αναβει κανενα tamper/fault/service led?

Δημοσ.

Απ οτι καταλαβα ειναι απο διακοπες ρευματος. Μου πε ενας φιλος που μενει ενα δρομο κατω απο μενα οτι και χθες και σημερα το πρωι εκανε. Μου φαινεται λιγο περιεργο που εκανε τοσες φορες (ισως για λογους απεργιας?ποιος ξερει) αλλα νομιζω ειναι και το πιο λογικο. Γιατι και χθες μετα το πρωι και τεσσερις-πεντε ωρες τωρα δεν εχει χτυπησει, δεν εχει γινει και διακοπη. Υποθετω οτι αν ηταν η μπαταρια για παραδειγμα και με προειδοποιουσε οτι τελειωνει θα χτυπαγε σταθερα ανα μια-δυο ωρες ετσι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...