SOADNICK Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Αυτα εδω εχουν φαση αλλα πραγματικα ειναι μικρα. Ουτε για 2χρονο παιδακι δε κανουν. 3
Mau-Maus Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Ανακάλυψα αυτό σε μια στοά http://www.athinorama.gr/clubbing/article/the_trap_pagideumenoi_sto_suntagma-2511562.html Και ήταν όντως διαμαντάκι. Πάρα πολύ καλό !!! 2
anwnymh29 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Αυτα εδω εχουν φαση αλλα πραγματικα ειναι μικρα. Ουτε για 2χρονο παιδακι δε κανουν. Πωωωω υπαρχουν ακομα αυτα??? 5-5 τα ετρωγα μικρη! 1
zio10 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Πωωωω υπαρχουν ακομα αυτα??? 5-5 τα ετρωγα μικρη! Τώρα πρέπει να τα τρως 15-15 3
Anorymous Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Αυτα εδω εχουν φαση αλλα πραγματικα ειναι μικρα. Ουτε για 2χρονο παιδακι δε κανουν. τα σπανε ειχα καιρο να φαω και πριν 6μηνες ξαναδοκιμασα και κωλησα
curiositykilledme Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 δεν με ικανοποιουν/δεν τρωω συχνα σοκολατακια, αλλα οταν φαω τρωω μονο ενα ειδος διαμαντακι ή μη τα βρισκω πολυ δυσκολα σε κανα mega βασιλοπουλο/double mega σκλαβενιτη 2
mary Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Πωωωωω που τα θυμήθηκες;! Για γλυκό χωρίς σοκολάτα είναι κορυφή! Έχω πάρα πολύ καιρό να φάω αλλά θυμάμαι ήταν πολύ γευστικά.
cococrops Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 δεν με ικανοποιουν/δεν τρωω συχνα σοκολατακια, αλλα οταν φαω τρωω μονο ενα ειδος διαμαντακι ή μη τα βρισκω πολυ δυσκολα σε κανα mega βασιλοπουλο/double mega σκλαβενιτη δεν τα εχω φαει ουτε τα εχω δει ποτε αυτα!!
redhotstef Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Διαμαντάκι που μου έκανε εντύπωση και δεν το λένε πουθενά στο ίντερνετ/ sites κινητής τηλεφωνίας. Τα Alcatel κινητά ot pop c2, c3, c5, c7 (smartphones androids) μπορούν να παίξουν Ραδιόφωνο χωρίς ακουστικά, κάτι που συναντούσαμε στα φτηνά απλά κινητά της εταιρίας! Η κεραία του Ραδιοφώνου βρίσκεται πάνω στο ακουστικό, για αυτό ειναι και μεταλλικό.
Mikeasdf Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Στην αρχη νομιζα οτι βρηκες πουθενα κρυμμενα διαμαντια...απογοητευτηκα Ζητω να αλλαχθει ο τιτλος σε φθηνα διαμαντια που τρωγονται! 2
idomeneas7 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημητριακα με σοκολατα του My Market: πολύ καλύτερα απο Fitness και Special K. 1
stelios18120 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Ασε που τα fitness και special K αν δεν τα παρεις σε προσφορα ειναι πανακριβα για τα γραμμαρια που εχουν μεσα.
leonidas_fs Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Τελικά φαίνεται οτι τα "No Name" δημητριακά είναι πολύ σούπερ στην γεύση και στην τιμή!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα