alkis_makris Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Εχει δουλεψει κανεις σερβιτόρος σε παραλια? Ξερετε τι πεζει από θεμα εργασιας, μισθου, τιπς? Μου ειπαν ότι ψαχνουν για το καλοκαιρι στην σαντορινη και το σκέφτομαι ...
Lilith19 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Ένας φίλος μου είχε πάει πέρσι σεζόν αλλά δεν άντεξε για πολύ. Αν και σε καθε μαγαζί θα ισχύουν διαφορετικά φαντάζομαι, δουλευε 12ωρο+, 7ήμερο και τα χρήματα έβγαιναν σκαρτο χιλιάρικο.
stergiosL2 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Ένας φίλος μου είχε πάει πέρσι σεζόν αλλά δεν άντεξε για πολύ. Αν και σε καθε μαγαζί θα ισχύουν διαφορετικά φαντάζομαι, δουλευε 12ωρο+, 7ήμερο και τα χρήματα έβγαιναν σκαρτο χιλιάρικο. Πιστέυω οτι απλά επεσέ σε χαλιά μαγαζί. Εγώ εδώ και 8 χρόνια που δουλέυω σε τουριστική περιοχή σε μαγαζί δεν έχω κανένα παράπονω. φυσικά εξαρτάτε και σε τη μαγαζί θα πας και τη θα είναι το αφεντικό. συμβουλή : αν μπορείς να πας πάνε !!! 1000ε μισθο δεν βρίσκεις πουθενά τώρα .
Lilith19 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Πιστέυω οτι απλά επεσέ σε χαλιά μαγαζί. Εγώ εδώ και 8 χρόνια που δουλέυω σε τουριστική περιοχή σε μαγαζί δεν έχω κανένα παράπονω. φυσικά εξαρτάτε και σε τη μαγαζί θα πας και τη θα είναι το αφεντικό. συμβουλή : αν μπορείς να πας πάνε !!! 1000ε μισθο δεν βρίσκεις πουθενά τώρα . Είναι πιθανό να είχε πέσει και σε περίεργο, ναι. Ωστόσο, το να δουλεύεις τοσες ώρες καθε μέρα και χωρίς ρεπό, κανουν τα 1000 ευρώ να μην φαινονται και τοσο ουαου.
Backpacker Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Όπως είπαν και τα παιδιά είναι και θέμα τύχης/συγκυρίας. Δούλεψα σαν φοιτητής στην Κρήτη και μια φορά μου ξέμεινα από λεφτά σε διακοπές στην Αστυπάλαια σε μπιτσόμπαρα. Και τις δυο φορές πέρασα ωραία και τα λεφτά καλά(προ κρίσης βέβαια) Σε υπερτουριστικά μέρη σαν την Σαντορίνη βέβαια ετοιμάσου για πολύ τρέξιμο και πολύ δουλειά. Τα ωράρια είναι εξαντλητικά και φυσικά δεν υπάρχει η λέξη ρεπό όταν μιλάμε για δουλειά σεζόν.Δες τι λεφτά δίνουν και ζύγισε μόνος αν αξίζει για σένα και τις ανάγκες σου να πας. Εγώ θυμάμαι 4 μήνες κάθε μέρα 12 ώρες δουλειά είχα πάρει ένα ρεπό μόνο! Τότε βέβαια τα λεφτά ήταν άλλα! 1500 ήταν στην Κρήτη θυμάμαι χώρια τα τιπς που ήταν άνετα άλλα 700-900 ευρώ τον μήνα. Άλλα χρόνια βέβαια.
zio10 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις. Να πας συνειδητοποιημένος ότι πας για δουλειά όμως, όχι για διακοπές. Έχει κούραση. Στη Σαντορίνη συγκεκριμένα υπάρχει και μεγάλο πρόβλημα με τα σπίτια, οπότε αν δεν σου δίνει το μαγαζί δες τι μπορείς να βρεις και πόσο για να δεις αν σε συμφέρει. Σε ποια περιοχή; 2
Backpacker Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις. Να πας συνειδητοποιημένος ότι πας για δουλειά όμως, όχι για διακοπές. Έχει κούραση. Στη Σαντορίνη συγκεκριμένα υπάρχει και μεγάλο πρόβλημα με τα σπίτια, οπότε αν δεν σου δίνει το μαγαζί δες τι μπορείς να βρεις και πόσο για να δεις αν σε συμφέρει. Σε ποια περιοχή; Δουλειά σε νησί σεζόν χωρίς να δίνει στέγη ο εργοδότης δύσκολα τα πράγματα. Δεν θα αξίζει με τίποτα κατά 95%.
zio10 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δουλειά σε νησί σεζόν χωρίς να δίνει στέγη ο εργοδότης δύσκολα τα πράγματα. Δεν θα αξίζει με τίποτα κατά 95%. Στη Σαντορίνη οι περισσότεροι δεν δίνουν...
Backpacker Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Στη Σαντορίνη οι περισσότεροι δεν δίνουν... Δεν ξέρω για την Σαντορίνη συγκεκριμένα. Αλλά φαντάζομαι οτι αν κάποιος έχει δωμάτιο/γκαρσονιέρα σε τέτοιο υπερτουριστικό μέρος τότε τους μήνες του καλοκαιριού μπορεί για πλάκα να την νοικιάζει 500-600 ευρώ τον μήνα (μετριοπαθέστατη τιμή για τέτοιο μέρος) Ποσό απαγορευτικό για κάποιον που πάει να δουλέψει σεζόν. 1
zio10 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δεν ξέρω για την Σαντορίνη συγκεκριμένα. Αλλά φαντάζομαι οτι αν κάποιος έχει δωμάτιο/γκαρσονιέρα σε τέτοιο υπερτουριστικό μέρος τότε τους μήνες του καλοκαιριού μπορεί για πλάκα να την νοικιάζει 500-600 ευρώ τον μήνα (μετριοπαθέστατη τιμή για τέτοιο μέρος) Ποσό απαγορευτικό για κάποιον που πάει να δουλέψει σεζόν. Ναι είναι κάθε χρόνο και πιο δύσκολο, γι'αυτό λέω στον φίλο να το δει αυτό το θέμα αν τον ενδιαφέρει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα