Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα!

Ειμαι αποφοιτη του τμηματος λογοθεραπειας στην καλαματα.. και θα ηθελα να ρωτησω οποιον γνωριζει ποια πολη έχει καλύτερη επαγγελματική αποκατάσταση..Αθήνα ή Καλαμάτα?? Καθώς η Καλαμάτα είναι μια πόλη με καλύτερη ποιότητα ζωής και δεν μπορώ να την αποχωριστώ εύκολα, μιας και είμαι απο Αθήναα..

Δημοσ.

Στην επαρχια γινεται αρκετη δουλεια απο γνωριμιες, αν δεν εχεις γνωριμιες πιο πιθανο ειναι να βρεις δουλεια σε μια πολη 3,7 εκατομμυριων παρα σε μια με 70,000 

Δημοσ.

Λογοθεραπεία εδώ και λίγα χρόνια πάει πολύ καλά σαν κλάδος. Όσες γνωστές έχω δουλεύουν καλά. Επαρχία σίγουρα ειναι πολύ καλύτερο το επίπεδο ζωής...αλλά όπως προείπαν και παραπάνω όλη η αγορά εργασίας λειτουργεί  με την τακτική "Απο στόμα σε στόμα" και μετράνε πάρα πολύ οι γνωριμίες. Από το πρώτο στάδιο που είναι η εύρεση δουλειάς μέχρι και την συνέχεια που είναι η εύρεση πελατών και δικτύωσης. 

Στην Αθήνα υπάρχουν περισσότερες δουλειές που βρίσκονται από αγγελίες. Βέβαια εκεί το επίπεδο ζωής δεν ειναι το ίδιο και εξαρτάται πάρα πολύ το που θα μένεις με το που θα ψάχνεις για δουλειά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...