Member1997 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα σε όλα τα μέλη!, Θα ήθελα με το σημερινό μου θέμα να εκδηλώσω πως εγώ και ένας φίλος μου φτιάξαμε ένα κανάλι στο youtube!.. Δεν θέλω προς θεού να κάνω διαφήμιση ή κάτι τέτοιο αλλά επειδή είναι η πρώτη μας φορά που ξεκινάμε αυτήν την προσπάθεια θα ήθελα την βοήθεια σας ή έστω ένα comment, ένα like ή ακόμα και ένα subscribe!.. Youtube Σας ευχαριστώ όλους όσους θα βοηθήσετε και θα συνεισφέρετε στην νέα μας προσπάθεια..
onty Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Και γω εχω μια εταιρεια που πουλαει τσιχλες. Παρακαλω πατε να αγορασετε ΟΛΟΙ απο μια
cosmos000 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα σε όλα τα μέλη!, Θα ήθελα με το σημερινό μου θέμα να εκδηλώσω πως εγώ και ένας φίλος μου φτιάξαμε ένα κανάλι στο youtube!.. Δεν θέλω προς θεού να κάνω διαφήμιση ή κάτι τέτοιο αλλά επειδή είναι η πρώτη μας φορά που ξεκινάμε αυτήν την προσπάθεια θα ήθελα την βοήθεια σας ή έστω ένα comment, ένα like ή ακόμα και ένα subscribe!.. Youtube Σας ευχαριστώ όλους όσους θα βοηθήσετε και θα συνεισφέρετε στην νέα μας προσπάθεια Σε ποια προσπάθεια να συνεισφέρουμε???Δεν είδα κανένα περιεχόμενο... 4
taroutatsou Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Στον φίλο σου λοιπόν έχω να πω πως ανεβάζοντας βίντεο που δεν του ανήκουν και δεν έφτιαξε αυτός, δεν θα πάει πουθενά. Στο ένα απο τα τρία βίντεο στο κανάλι παίζει μουσική που δεν είναι δικιά του, πάνω από μια στατική εικόνα. Το άλλο είναι ένα βίντεο κλιπ τραγουδιού, που φυσικά και δεν είναι δικό του (ούτε το τραγούδι, ούτε το βίντεο) και εκτός αυτού, ούτε αναφέρει τους δημιουργούς αλλά αντίθετα σε έχει λινκ στην περιγραφή σε σαιτ που είναι για κατέβασμα βίντεο από το youtube. Θα του πρότεινα λοιπόν αν δεν έχει σκοπό να δημιουργήσει κάτι δικό του, ας το κλείσει το κανάλι καλύτερα.
splashboogie Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα σε όλα τα μέλη!, Θα ήθελα με το σημερινό μου θέμα να εκδηλώσω πως εγώ και ένας φίλος μου φτιάξαμε ένα κανάλι στο youtube!.. Δεν θέλω προς θεού να κάνω διαφήμιση ή κάτι τέτοιο αλλά επειδή είναι η πρώτη μας φορά που ξεκινάμε αυτήν την προσπάθεια θα ήθελα την βοήθεια σας ή έστω ένα comment, ένα like ή ακόμα και ένα subscribe!.. Youtube Σας ευχαριστώ όλους όσους θα βοηθήσετε και θα συνεισφέρετε στην νέα μας προσπάθεια.. Πλήρες κανάλι και με πολύ και καλό περιεχόμενο. Μπράβο παιδιά. 2
Ghost_Rider Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα σε όλα τα μέλη!, Θα ήθελα με το σημερινό μου θέμα να εκδηλώσω πως εγώ και ένας φίλος μου φτιάξαμε ένα κανάλι στο youtube!.. Δεν θέλω προς θεού να κάνω διαφήμιση ή κάτι τέτοιο αλλά επειδή είναι η πρώτη μας φορά που ξεκινάμε αυτήν την προσπάθεια θα ήθελα την βοήθεια σας ή έστω ένα comment, ένα like ή ακόμα και ένα subscribe!.. Youtube Σας ευχαριστώ όλους όσους θα βοηθήσετε και θα συνεισφέρετε στην νέα μας προσπάθεια.. και εγω προτεινω να σε μπλοκαρει καποιος Admin αντε γιατι μερικοι ειστε απιστευτα ''ψεκασμενοι''
Dinos_12345 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 "Know that by helping very much and thank you for it" Κ-α-μ-ι-α ελπίδα 1
Lazlow Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 καλα χαλαρωστε λιγο σαν υστερικες γκομενες κανετε
redhotstef Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Ρε παιδια ειμαι και λιγο ασχετος σορυ αλλα.. Τοσο καιρο (3+ χρονια) δεν εχω καταλαβει.. Τι ειναι το subscribe και που χρησιμευει;;
anwnymh29 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 ΟΥΑΟΥ!!!Τι σουπερ καναλι ειναι αυτο??Γιατι να μην το διαφημισεις ειναι φανταστικο!!Τρομερο!!Ενδιαφερον!!
keravnos21 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Lazlow, on 11 Feb 2016 - 12:54 AM, said:καλα χαλαρωστε λιγο σαν υστερικες γκομενες κανετε Εσυ πρεπει να εισαι ο φιλος του που το ανοιξατε μαζι μαλλον ........ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα