Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έστειλα την προηγούμενη εβδομάδα ένα έμβασμα σε μία εταιρία για ένα προϊόν που αγόρασα. Δυστυχώς έκανα κάποιος λάθος στο όνομα του δικαιούχου και τώρα δεν μπορούν να τραβήξουν τα χρήματα. Από Πειραιώς τα έστειλα σε Εθνική. Ενημερώθηκα πως για να γίνει αλλαγή πρέπει να χρεωθώ 15€ + όποια έξοδα διαχείρισης έχει η Εθνική για τέτοια ζητήματα. Τώρα ψάχνω να βρω τρόπο που μπορεί να τα γλιτώσω ή τουλάχιστον μέρος τους. Κάπου διάβασα ότι εάν δεν υπάρχει επικοινωνία με την τράπεζα του δικαιούχου τότε μετά από κάποιο διάστημα (~10 μέρες;) επιστρέφονται στην εκδότρια τράπεζα. Ισχύει αυτό; Θα έχω τις ίδιες χρεώσεις; Γενικά, έχει κάποιος μια πιο φτηνή λύση; Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Αν ο IBAN είναι σωστός τα υπόλοιπα είναι βλακείες.

Τι πάει να πει λάθος στο όνομα του δικαιούχου; Έγραψες λάθος ένα γράμμα;

Μέσω ebanking δεν έγινε το έμβασμα; Αυτά γίνονται αυτόματα ..

Δημοσ.

Ναι, μέσω ebanking. Κι όμως δεν τον αφήνουν να τραβήξει τα λεφτά εάν δεν δουν σωστά το όνομα της επιχείρησης. Δεν έκανα λάθος ένα γράμμα, αλλά δεν πρόσεξα καλά και έγραψα διαφορετικό όνομα.

Δημοσ.

Δηλαδη τωρα τι θα γινουν τα λεπτα αν δεν φτιαξεις το ονομα;

Όπως έγραψα μάλλον επιστρέφονται πίσω, αλλά θα ήθελα να ξέρω αν θα με χρεώσουν κάτι για αυτή την επιστροφή.

Δημοσ.

Κοίτα να δεις για μια μαλακία... Και δεν είναι και λίγα τα σχεδόν 30€ που θα πληρώσω μόνο και μόνο για να επιστραφούν τα λεφτά στον λογαριασμό μου...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...