Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα. Όπως γράφω και στον τίτλο, ψάχνω για iMac μεταχειρισμένο που θα χρησιμοποιώ για σερφάρισμα , κατέβασμα ταινιών , κτλ. Ποιο μοντέλο να διαλέξω για αυτή την χρήση ; Μου αρέσει η μεγάλη οθόνη και κοιτάω για 27´´, αλλά απο τεχνικά χαρακτηριστικά θα με καλύψει ένας core 2 duo με 4 gb ram και σκληρό 7200rpm ? Μπορεί αυτό το σύστημα να τρέξει El Capitan ?

Δημοσ.

Τρέχει El Capitan, αλλα καλό είναι να του βάλεις και έναν ssd και να έχεις 8 gb ram.

καλυτερα πηγαινε στην ενοτητα αναβαθμισης/αγορα υπολογιστων να σε βοηθησουν εκει...

Ξέρουν εκεί ποιοι υπολογιστές τρέχουν El Capitan?
  • Like 2
Δημοσ.

Τρέχει El Capitan, αλλα καλό είναι να του βάλεις και έναν ssd και να έχεις 8 gb ram.

Ξέρουν εκεί ποιοι υπολογιστές τρέχουν El Capitan?

Από 7.1 (Mid 2007) και μετά.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα. Όπως γράφω και στον τίτλο, ψάχνω για iMac μεταχειρισμένο που θα χρησιμοποιώ για σερφάρισμα , κατέβασμα ταινιών , κτλ. Ποιο μοντέλο να διαλέξω για αυτή την χρήση ; Μου αρέσει η μεγάλη οθόνη και κοιτάω για 27´´, αλλά απο τεχνικά χαρακτηριστικά θα με καλύψει ένας core 2 duo με 4 gb ram και σκληρό 7200rpm ? Μπορεί αυτό το σύστημα να τρέξει El Capitan ?

Κοίτα στις αγγελίες του ινσόμνια. Όλο και κάτι καλό θα βρεις, αλλά θα σε συμβούλευα να δώσεις κοντά στα 800-900 ευρώ για 27άρι, ώστε να πάρεις τουλάχιστον 2011 και μετά.

Δημοσ.

Κοίτα στις αγγελίες του ινσόμνια. Όλο και κάτι καλό θα βρεις, αλλά θα σε συμβούλευα να δώσεις κοντά στα 800-900 ευρώ για 27άρι, ώστε να πάρεις τουλάχιστον 2011 και μετά.

Αναβαθμιση περνουν αυτα τα μοντελα ?  ssd κτλ.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ρε παιδιά βρήκα ένα iMac 21.5" mid 2011 στα 700€ καλή τιμή ;

Επίσης αναβαθμίζεται με ssd που έχω ;

Δημοσ.

Ρε παιδιά βρήκα ένα iMac 21.5" mid 2011 στα 700€ καλή τιμή ;

Επίσης αναβαθμίζεται με ssd που έχω ;

Νομίζω κανονική προς χαμηλή η τιμή, αν πρόκειται για το i5 στα 2,7 ghz και το 1 tb δίσκο. Οσο για την αναβάθμιση, δεν είναι και τόσο εύκολο, πρέπει να δεις βιντεάκια στο youtube, να δεις πώς βγαίνει η οθόνη και ο δίσκος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...