Lanike71 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Mix γύρο με καλαμαράκια τηγανητά πουλάνε για ελληνική κουζίνα... Χαχα...τέτοιο τραγικό δεν είδα όταν ήμουν.Αλλά είδα πολλά πιάτα με mix κρέατα και απαραίτητα πιάτο σαλάτα ανά άτομο, παραγγείλεις ή όχι. Γι' αυτό λέω να μάθει την κουζίνα πρώτα. Εδιτ. Ξέχασα και τα ατελείωτα νούμερα πιάτων με όλους τους συνδυασμούς και κάθε πιάτο να έχει και το όνομα ενός αρχαιοελληνικού θεού... 1
Daemonos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Χαχα...τέτοιο τραγικό δεν είδα όταν ήμουν.Αλλά είδα πολλά πιάτα με mix κρέατα και απαραίτητα πιάτο σαλάτα ανά άτομο, παραγγείλεις ή όχι. Γι' αυτό λέω να μάθει την κουζίνα πρώτα. Εδιτ. Ξέχασα και τα ατελείωτα νούμερα πιάτων με όλους τους συνδυασμούς και κάθε πιάτο να έχει και το όνομα ενός αρχαιοελληνικού θεού... Καμία σχέση με αυτό που έχω στο μυαλό μου, δεν θα κάνω καθαρή ελληνική κουζίνα και νάι, θα έχει κρεατικά. αυτό με την εταιρία μπύρας πάντως ενδιαφέρον... αλλα απο μια έρευνα που έκανα χρειάζεται 100 χιλιάρικα για να ξεκινήσεις...
michael92 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Mix γύρο με καλαμαράκια τηγανητά πουλάνε για ελληνική κουζίνα... 1
zio10 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Ναι και τους αρέσει πολύ (Να μου πεις σιγά την κουζίνα που έχουν...)! Εντάξει δεν ξέρω αν γίνεται σε όλη τη Γερμανία βέβαια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα