Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταλαβαίνεις την παρακμή μιας χώρας, όταν επιζητά κάποιον φασίστα / δικτάτορα.

• Like 3
  • Απαντ. 113
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

και οι Αμερικάνοι Βρετανοί, Γαλλοι ψηφιζουν κυβερνήσεις που μπλέκονται στα εσωτερικά αλλων χωρών και βομβαρδίζουν πρωην αποικιες, δημιουργουν πολέμους και κύματα προσφύγων και μετά αναρρωτιούνται γιατι ανατινάσσονται μουσουλμάνοι μέσα στις χώρες τους.

ο λαος συνηθως ψηφιζει οτι του προσφέρεται τουλάχιστον οι ψηφοι μας δεν βομβαρδιζουν άλλους λαους

Μια χαρα τους "βομβαρδισες" οταν μπορουσες και μαλιστα ολον τον τοτε  γνωστο κοσμο με τον Μ.Αλεξανδρο , εκτος αν νομιζες πως εκανε πολιτισμικη επιμορφωση.

Τωρα τι να βομβαρδισεις? ανυπαρκτος στον χαρτη εισαι .

Επαφη με την πραγματικοτητα σκοπευετε να αποκτησετε ? Ο ενας  φερνει για παραδειγμα τον Πουτιν ,ο αλλος ειναι παντελως ανιστορητος η περικεφαλαια για avatar  τον μαρανε ... 

• Like 2
Δημοσ.

Όλα καλά κι όλα ωραία. Ξέρεις ποια θα είναι η αντίδραση ενός μεγάλου ποσοστού Ελλήνων?

Α)Εξεγέρσεις/πορείες

Β)Μη υπακοή στους νόμους

Γ) Κατάρρευση του συστήματος

Και τελευταίο, τέτοια πράγματα δε θα δούμε ποτέ στην Ελλάδα, οι περισσότεροι το ξέρουν. Θα το βάφτιζαν φασισμό και ου μπλέξεις με ούγκα μπούγκα νεάρντενταλ.

Πλεον ναι ετσι γινεται διοτι τους κακομαθαν απο παλιά .... αν ηταν σφιχτά τα πραγματα εξαρχης δεν θα γινοταν ολο αυτο. Δεν γινεται να λές σε κάποιον δεν πειράζει και μετα θα ζητάς τον λογαριασμο .... δεν γινεται να λες εγω θα έχω ανοιχτη πολιτικη και δεν θα πειράζω τις ιερές αγγελάδες και μετα να τις πειράζεις αυτα τα κοβεις εξαρχης με το που βγαινεις επειδη έχεις ενα οραμα να φτιαξεις ενα σοβαρο κράτος. Και για μενα επιδιωξη ολων αυτων θα έπρεπε να ειναι να φτιάξουν μια καλη δυναμη ετσι ωστε να βγάλουμε πετρελαιο απο το Αιγαιο κοιτα οι Ρωσοι ισοπεδώνουν στη Συρια τολμάει η Τουρκια να χωθει? τους έριξαν στο κομβοι κοντα στα συνορα ... αμα έχουν @@ ας το κάνουν. Το ειπα και προχθες κάποιες φορές δεν γινεται να εισαι ευγενικος. Θα επιβληθεις με την "βια". Καλυτερα να σε φοβουνται παρα να σε αγαπουν ελεγε ο Μακιαβέλλι.

• Like 1
Δημοσ.

Πλεον ναι ετσι γινεται διοτι τους κακομαθαν απο παλιά .... αν ηταν σφιχτά τα πραγματα εξαρχης δεν θα γινοταν ολο αυτο. Δεν γινεται να λές σε κάποιον δεν πειράζει και μετα θα ζητάς τον λογαριασμο .... δεν γινεται να λες εγω θα έχω ανοιχτη πολιτικη και δεν θα πειράζω τις ιερές αγγελάδες και μετα να τις πειράζεις αυτα τα κοβεις εξαρχης με το που βγαινεις επειδη έχεις ενα οραμα να φτιαξεις ενα σοβαρο κράτος. Και για μενα επιδιωξη ολων αυτων θα έπρεπε να ειναι να φτιάξουν μια καλη δυναμη ετσι ωστε να βγάλουμε πετρελαιο απο το Αιγαιο κοιτα οι Ρωσοι ισοπεδώνουν στη Συρια τολμάει η Τουρκια να χωθει? τους έριξαν στο κομβοι κοντα στα συνορα ... αμα έχουν @@ ας το κάνουν. Το ειπα και προχθες κάποιες φορές δεν γινεται να εισαι ευγενικος. Θα επιβληθεις με την "βια". Καλυτερα να σε φοβουνται παρα να σε αγαπουν ελεγε ο Μακιαβέλλι.

Έτσι είναι και ο Kim Jong-un. Να γίνουμε Β. Κορέα? Ναι τον φοβούνται. Πόσοι τον σέβονται πραγματικά? Για να κυβερνήσεις σωστά ένα κράτος δε θέλει βούρδουλα, κατάλαβε το.

• Like 2
Δημοσ.

Μια χαρα τους "βομβαρδισες" οταν μπορουσες και μαλιστα ολον τον τοτε  γνωστο κοσμο με τον Μ.Αλεξανδρο , εκτος αν νομιζες πως εκανε πολιτισμικη επιμορφωση.

Επαφη με την πραγματικοτητα σκοπευετε να αποκτησετε ? Ο ενας  φερνει για παραδειγμα τον Πουτιν ,ο αλλος ειναι παντελως ανιστορητος η περικεφαλαια για avatar  τον μαρανε ... 

Θα σου απαντήσω όπως απαντάς και εσύ.Το θέμα δεν έχει τίτλο "Τι γνώμη έχετε για τους Αρχαίους Έλληνες; "

• Like 2
Δημοσ.

Έτσι είναι και ο Kim Jong Un. Να γίνουμε Β. Κορέα? Ναι τον φοβούνται. Πόσοι τον σέβονται πραγματικά? Για να κυβερνήσεις σωστά ένα κράτος δε θέλει βούρδουλα, κατάλαβε το.

Τι σχέση εχει ο Κιμ τωρα αυτος σκοτωνει και κάνει εκτελεσεις μιλησα εγω πουθενα για εκτελέσεις?

κοιτα με τα λαμογια και τους πστηδες αγαπούλες δεν γινονται .... για αυτο και ο Πουτιν γλεντάει τα μεμετια πραγμα που δυστυχως δεν μπορουμε να κάνουμε εμεις γιατι εχει καταλαβει τι υπουλοι πστηδες ειναι. Καμια συμφιλιωση.

Εγω σου ειπα ο κοσμος ειναι οπως τον μάθεις αμα τον μαθεις στο ρουσφέτι και το ελα δεν βαριεσαι μετα θα του ζητησεις τα ρέστα? θα σε περάσει για μλκα και καλα θα κάνει.

Δημοσ.

ναι οκ πάνε και στον Τρωικο πολεμο

αλλα μιας που το ανέφερες, φυσικά και δεν ξεκινησε για να κάνει πολιτισμική επιμορφωση, σιγά μην ξεκινουσαν να διακυνδινεύσουν τις ζωές τους για να μεταδώσουν τον ελληνικο πολιτισμό, ο ελληνικος πολιτισμος διαδοθηκε απλά επειδή ήταν ανώτερος και σε κάποια φάση περισσοτεροι μεταξυ και των Εβραίων μιλούσαν ελληνικά παρά εβραικά/αραμαικά.

σε ποια περικεφαλαια αναφέρεσαι, στην δική μου εικόνα;

Όλα καλά κι όλα ωραία. Ξέρεις ποια θα είναι η αντίδραση ενός μεγάλου ποσοστού Ελλήνων?

Α)Εξεγέρσεις/πορείες

Β)Μη υπακοή στους νόμους

Γ) Κατάρρευση του συστήματος

τιποτα απο τα τρια, αν βρεθει κάποιος που θα κλεισει φυλακη οσους ευθυνονται για τη σημερινη χρεοκοπια ο λαος θα τον ακολουθήσει.

• Like 1
Δημοσ.

Τι σχέση εχει ο Κιμ τωρα αυτος σκοτωνει και κάνει εκτελεσεις μιλησα εγω πουθενα για εκτελέσεις?

κοιτα με τα λαμογια και τους πστηδες αγαπούλες δεν γινονται .... για αυτο και ο Πουτιν γλεντάει τα μεμετια πραγμα που δυστυχως δεν μπορουμε να κάνουμε εμεις γιατι εχει καταλαβει τι υπουλοι πστηδες ειναι. Καμια συμφιλιωση.

Εγω σου ειπα ο κοσμος ειναι οπως τον μάθεις αμα τον μαθεις στη πστια και το ρουσφέτι και το ελα δεν βαριεσαι μετα θα του ζητησεις τα ρέστα? θα σε περάσει για μλκα και καλα θα κάνει.

Λυπάμαι αλλά θα διαφωνήσω, δεν θεωρώ τον Πούτιν σωστό ηγέτη κράτους. Το κλείνω εδώ και δεν συνεχίζω την πολιτική κουβέντα γιατί έχουμε ήδη παρεκτραπεί.

• Like 1
Δημοσ.

Θα σου απαντήσω όπως απαντάς και εσύ.Το θέμα δεν έχει τίτλο "Τι γνώμη έχετε για τους Αρχαίους Έλληνες; "

Αστον ειναι ρεαλιστης αυτος , βριζει τους ελληνες ενω ειναι έλληνας. Στο μεταξυ μου κανει τεράστια εντυπωση που κάποιος ειναι έλληνας και βριζει τη φυλη του.... να το κοιτάξετε οσοι το κάνετε δειχνει φθόνο.

Λυπάμαι αλλά θα διαφωνήσω, δεν θεωρώ τον Πούτιν σωστό ηγέτη κράτους. Το κλείνω εδώ και δεν συνεχίζω την πολιτική κουβέντα γιατί έχουμε ήδη παρεκτραπεί.

Ναι εντάξει μη τον θεωρεις .... απο τις πιο ισχυρες και οικονομικες δυνάμεις του κοσμου ειναι... αλλα εντάξει εσυ μην τον θεωρεις. Δεν θα τον ενοχλησει πιστεψε με :-D

• Like 1
Δημοσ.

Αστον ειναι ρεαλιστης αυτος , βριζει τους ελληνες ενω ειναι έλληνας. Στο μεταξυ μου κανει τεράστια εντυπωση που κάποιος ειναι έλληνας και βριζει τη φυλη του.... να το κοιτάξετε οσοι το κάνετε δειχνει φθόνο.

Ναι εντάξει μη τον θεωρεις .... απο τις πιο ισχυρες και οικονομικες δυνάμεις του κοσμου ειναι... αλλα εντάξει εσυ μην τον θεωρεις. Δεν θα τον ενοχλησει πιστεψε με :-D

Εμ.. στα τέτοια μου, σορρυ ε..

• Like 1
Δημοσ.

Εμ.. στα τέτοια μου, σορρυ ε..

Στα τέτοια σου που έχει φτιαξει μια χωρα οικονομικη και στρατιωτική υπερδυναμη και οταν κανει επιδειξη τον χαζευουνε? δεν ήξερα οτι έχεις σοβαροτερα κριτηρια. σορρυ ε :-D

Δημοσ.

Το οτι είμαστε Έλληνες και λέμε αυτά τα πράγματα δεν μας κάνει κακούς. Την αλήθεια λέμε. Τι δηλαδή, παίνεψε το σπίτι σου για να μην σε πλακώσει? Όσον αφορά τον Putin αν και δεν συμπαθώ πολιτικούς, για την χώρα του, έχει κάνει καλά πράγματα και νοιάζεται. Όμως μην γελιέστε, δεν υπάρχουν φιλίες μεταξύ κρατών, παρά μόνο συμφέροντα

• Like 1
Δημοσ.

Πριν φύγω από την Ελλάδα είχα πολύ άσχημη γνώμη. 

Μετά 5 χρόνια έξω έχω την καλύτερη. 

Όπως έχω ξαναπεί είναι άδικο να πέφτουμε στην παγίδα να συγκρίνουμε τους Έλληνες μόνο με τους Άγγλους, τους Αμερικάνους τους Ολανδους και τους Σουηδούς.

Υπάρχουν και Πακιστανοί, Ινδοί, Ρώσοι, Αιγύπτιοι, Τούρκοι, Άραβες, Ρουμάνοι, Ουκρανοί, Κινέζοι, Βιετναμέζοι, Βραζιλιάνοι, Χιλιανοί, Ισραηλίτες, Σύριοι και πολλοί άλλοι..

οι Έλληνες είναι σαν το παιδί θαύμα που έκανε συναυλίες πιάνο στα 13 και γέμιζε τα μέγαρα, αλλά στα 16 έπεσε στην πρέζα και στα 30 παίζει αρμόνιο στο μετρό για κάνα ευρώ. 

• Like 6
Δημοσ.

Πριν φύγω από την Ελλάδα είχα πολύ άσχημη γνώμη. 

Μετά 5 χρόνια έξω έχω την καλύτερη. 

αυτο το έχω διαβάσει και άπο άλλους, άρα κατι σημαίνει, υπάρχουν δηλαδη ακομη πολλά πράματα που εκτιμάει κάποιος στην Ελλάδα παρά τα μύρια προβλήματα και την γενικη μαυρίλα.

Δημοσ.

Το οτι είμαστε Έλληνες και λέμε αυτά τα πράγματα δεν μας κάνει κακούς. Την αλήθεια λέμε. Τι δηλαδή, παίνεψε το σπίτι σου για να μην σε πλακώσει? Όσον αφορά τον Putin αν και δεν συμπαθώ πολιτικούς, για την χώρα του, έχει κάνει καλά πράγματα και νοιάζεται. Όμως μην γελιέστε, δεν υπάρχουν φιλίες μεταξύ κρατών, παρά μόνο συμφέροντα

Πολυ γουσταρα απαντηση Ρωσων στην μλκω την καγκελωμένη ... "Προσεχε πως μιλας για τη χώρα μας..." καλα της ειπαν ρε φιλε οχι σαν τα δικά μας τα βουτυρα που τους πιάνουνε τον (_)_) και λενε και ευχαριστω. "Ευχαριστουμε τους Αμερικανους για τη βοηθεια..."

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...