overpower Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Εχει σταλθει δεμα απο την αμερικη με την USPS και το tracking το βλεπω στην ιστοσελιδα http://dm.mytracking.net/globegistics/dmportalv2/ExternalTracking.aspx Εχει φτασει Ελλαδα εδω και 5 μερες. Με ποια εταιρια συνεργαζεται στην Ελλαδα η USPS?
Haldol Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Με τα ΕΛΤΑ θα σου 'ρθει. Η USPS είναι το αμερικάνικο ταχυδρομείο (US Postal Service).
overpower Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Πηρα ενα φορητο ενισχυτη (fiio g1). Υπαρχει περιπτωση για τελωνειο?
agamoi-thytai Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Πήγαινε στο ΕΛΤΑ track & trace και βάλε το νούμερο που έχει η USPS. Συνήθως δουλεύει
zio10 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Πηρα ενα φορητο ενισχυτη (fiio g1). Υπαρχει περιπτωση για τελωνειο? Εγώ 1-2 φορές έχω πληρώσει ένα πολύ μικρό ποσό (κάπου 3€) το οποίο δεν θυμάμαι σε τι αντιστοιχεί όμως.
NikosKallithea Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Τι εννοείς εχει φτασει ελλαδα, που στην Ελλάδα? μηπως ειναι στο τελωνείο?
overpower Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Τι εννοείς εχει φτασει ελλαδα, που στην Ελλάδα? μηπως ειναι στο τελωνείο? Το δειχνει Αθηνα. Δεν ξερω που ειναι. Στα ΕΛΤΑ δεν βγαζει κανενα αποτελεσμα
overpower Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Υπαρχει καποιο τηλ για να μαθω που εχει κολλησει το δεμα?
Βασίλης_29 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Εγώ νόμιζα οτι το δέμα θα ερχόταν Ελλάδα από την θεία στο Σικάγο.
overpower Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Ακομα καμια ενημερωση. Εψαξα με το ιδιο tracking number και σε ελτα και στα ελτα κουριερ και δεν βγαζει κατι. Μπορω να παρω καπου τηλ? Το περιμενα την προηγουμενη εβδομαδα και δεν θα ελεγα τιποτα αν μεχρι τωρα εστω το εβγαζε στα ελτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα