Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι επειδή παρακολουθώ το θέμα και με ενδιαφέρει. Έχω υποψίες για ένα γνωστό μου πρόσωπο ότι κάνει χρήση χωρίς να γνωρίζω ακριβώς τι. Η ερώτηση είναι μπορεί να κάνει κάποιος χρήση κάποιας ουσίας χωρίς να φαίνεται; Όσους έχω ρωτήσει μου λένε ότι το καταλαβαίνεις δεν υπάρχει περίπτωση να μην φαίνεται κτλ.

1031 ΟΚΑΝΑ sos. Ρωτα και μαθε, θα χαρούν να σε ενημερώσουν. ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ με τις εξαρτήσεις εδώ ο καθένας γράφει έκθεση ιδεών. Ναι πάντως γίνεται να κάνει χρήση και υπάρχουν σημάδια αλλά πρέπει να ξέρεις που να κοιταξεις για να τα δεις.

• Like 1
  • Απαντ. 163
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχω δει κάποια πράγματα που δεν μου αρέσουν. Ραντεβού συχνά με κάποιον για λίγα λεπτά απομακρυσμένα, έντονα σημάδια άγχους, λιώμα μονίμως ,μου λέει ότι πονάει πολύ συχνά , τα πόδια , το σαγώνι, τα δόντια και σε ερώτηση γιατί δεν πας στον γιατρό δεν υπάρχει απάντηση. Μόνο όταν βγει για το ραντεβού είναι μεσ' την τρελή χαρά τις υπόλοιπες ράκος. Αποχή από αλκοόλ, καφεΐνες κτλ μόνο αναψυκτικά. Γενικά δείχνει άρρωστο άτομο και γνωρίζω από τρίτο ότι έχει περάσει και ψυχολογικά.

Το θέμα άγχους, κατάθλιψης μπορώ να το καταλάβω αλλά τα άλλα δεν μπορώ γι' αυτό και ρωτάω.

• Like 1
Δημοσ.

Έχω δει κάποια πράγματα που δεν μου αρέσουν. Ραντεβού συχνά με κάποιον για λίγα λεπτά απομακρυσμένα, έντονα σημάδια άγχους, λιώμα μονίμως ,μου λέει ότι πονάει πολύ συχνά , τα πόδια , το σαγώνι, τα δόντια και σε ερώτηση γιατί δεν πας στον γιατρό δεν υπάρχει απάντηση. Μόνο όταν βγει για το ραντεβού είναι μεσ' την τρελή χαρά τις υπόλοιπες ράκος. Αποχή από αλκοόλ, καφεΐνες κτλ μόνο αναψυκτικά. Γενικά δείχνει άρρωστο άτομο και γνωρίζω από τρίτο ότι έχει περάσει και ψυχολογικά.

Το θέμα άγχους, κατάθλιψης μπορώ να το καταλάβω αλλά τα άλλα δεν μπορώ γι' αυτό και ρωτάω.

Μάλιστα. Λογικά κάτι παίρνει αυτός, για πρέζα το κόβω ή για σίσα, χωρίς βεβαιότητες. Δείχνει και βλογιοκομμένος, έτσι ξαφνικά;

Δημοσ.

Κακώς ρωτάς εδώ γιατί (κρίνοντας και από τις απαντήσεις) ο καθένας θα σου πει το μακρύ και το κοντό του.

Προσπάθησε να μιλήσεις με τον ίδιο.

Φιλικά.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι, σε γενικές γραμμές μπορείς να καταλάβεις αν και εξαρτάται και απο τι παίρνει. Επίσης, ενδέχεται να ξέρει να κρυφτεί. Κοίτα για μια γυαλάδα στο βλεμμα του, οχι αν γυαλίζουν, αν δείχνουν γυαλινα.

Τα μάτια είναι οκ όταν βγαίνω μαζί του αλλά δεν ξέρω αν η γυαλάδα που λες μένει γενικά ή λίγες ώρες όταν κάνουν χρήση. Τρυπήματα κτλ δεν έχει ως εκεί που βλέπω τουλάχιστον.

Φίλε μου τι να καλέσω, οικογένεια έχει και απ'ότι φαίνεται κάνουν το μ@@#κα σε μεγάλο βαθμό και αυτό με κεντρίζει περισσότερο.

Δημοσ.

Τα μάτια είναι οκ όταν βγαίνω μαζί του αλλά δεν ξέρω αν η γυαλάδα που λες μένει γενικά ή λίγες ώρες όταν κάνουν χρήση. Τρυπήματα κτλ δεν έχει ως εκεί που βλέπω τουλάχιστον.

Φίλε μου τι να καλέσω, οικογένεια έχει και απ'ότι φαίνεται κάνουν το μ@@#κα σε μεγάλο βαθμό και αυτό με κεντρίζει περισσότερο.

Δεν είναι ανάγκη να τρυπίεται, υπάρχουν και τα εισπνεόμενα. Επίσης, δεν είναι ανάγκη να τρυπιέται σε εμφανή σημεία, τουλάχιστον όχι στην αρχή. Μπορεί να παίρνει χάπια. Για να δεις την γυαλάδα που λέω χρειάζεται καλός φωτισμός, φυσικός κατα προτίμηση. Δεν μπορώ να το περιγράψω ακριβώς, κοίταζε την επιφάνεια του οφθαλμού, ιδίως όταν δείχνει νοσταλγικός. Λογικά θα δεις καταλάβεις για τι μιλάω.

Αμα η οικογένεια εθελοτυφλεί είναι μέρος του προβλήματος. Καλύτερα μίλα με τον ίδιο εάν έχετε καλή σχέση, σκέψου το καλά προηγουμένως κι' ετοιμάσου ψυχικά για αναταράξεις.

Δημοσ.

σχετικά με το "συχνά ραντεβού με κάποιον απομακρυσμένα" παρέα με αυτα που είπες είναι ενα σημάδι για πρέζα 
οι πρεζάκιδες ποτέ δεν παίρνουν και για αύριο για να μη τη σουτάρουν όλη κ πεθάνουν , δεν έχουν έλεγχο σε καμία περίπτωση οπότε είναι αναγκασμένοι να επισκέπτονται το ντιλέρι μια φορά τη μέρα τουλάχιστον ..

αλλα μη σκαλώνεται έτσι , δεν είναι απαραίτητο να συμβαίνει κάτι τέτοιο , πιθανόν να λέμε και πίπες και να μην έχει καμία σχέση με αυτό 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είναι ανάγκη να τρυπίεται, υπάρχουν και τα εισπνεόμενα. Επίσης, δεν είναι ανάγκη να τρυπιέται σε εμφανή σημεία, τουλάχιστον όχι στην αρχή. Μπορεί να παίρνει χάπια. Για να δεις την γυαλάδα που λέω χρειάζεται καλός φωτισμός, φυσικός κατα προτίμηση. Δεν μπορώ να το περιγράψω ακριβώς, κοίταζε την επιφάνεια του οφθαλμού, ιδίως όταν δείχνει νοσταλγικός. Λογικά θα δεις καταλάβεις για τι μιλάω.

Αμα η οικογένεια εθελοτυφλεί είναι μέρος του προβλήματος. Καλύτερα μίλα με τον ίδιο εάν έχετε καλή σχέση, σκέψου το καλά προηγουμένως κι' ετοιμάσου ψυχικά για αναταράξεις.

Θα κοιτάξω καλύτερα άλλη φορά :) Υπάρχει μια καχυποψία γιατί μάλλον καταλαβαίνει τι παίζει. Η ανοχή της οικογένειας είναι ακόμα ένα σημάδι. Εϊναι τόσο πολύ που σου έρχεται να τους χτυπήσεις ώρες ώρες.

Δυστυχώς είναι δύσκολο να ρωτήσω γιατί είναι φίλος φίλου.

Δημοσ.

Θα κοιτάξω καλύτερα άλλη φορά :) Υπάρχει μια καχυποψία γιατί μάλλον καταλαβαίνει τι παίζει. Η ανοχή της οικογένειας είναι ακόμα ένα σημάδι. Εϊναι τόσο πολύ που σου έρχεται να τους χτυπήσεις ώρες ώρες.

Δυστυχώς είναι δύσκολο να ρωτήσω γιατί είναι φίλος φίλου.

Η Λία είναι Βίσση, η βία δεν είναι λύση...

Ξέρω περίπτωση όπου πήγε 14 χρονών κορίτσι και είπε στους δικούς της οτι ο αδερφός της (ετών 18 τότε) πίνει πρέζα, για να εισπράξει την απάντηση <<Και τι ξέρεις εσύ, 14 χρονών σκατο;>>. Τέσσερα χρόνια αργότερα, όταν πλέον τα πράγματα ήταν πολύ σοβαρά, έπαιξε ο ακόλουθος διάλογος:

Πατέρας (προς σύζυγο και κόρη): Και αφού ξέρατε γιατί δεν μου είπατε τίποτε;

Κόρη: Μα σας είπα και μου λέγατε τι ξέρω.

Πατέρας: Αποκλείεται, άμα μου το είχατε πει θα είχα ενεργήσει.

Τον συγκεκριμένο, επειδή ξέρω πως και τι, ευχαρίστως θα τον λιάνιζα στο ξύλο, διότι εξακολουθεί και αποποιείται τις ευθύνες του για όλη την ζημιά που έχει κάνει στα παιδιά του, παρά που είναι ο κατ' εξοχήν φταίχτης και εξακολουθεί να μην κάνει το παραμικρό για να βοηθήσει ουσιαστικά την κατάσταση :-(  :mad:  :angry:

Δύσκολο να μιλάς γι' αυτά τα πράγματα γιατί χρειάζεται να κάνεις οδυνηρές παραδοχές και να ανατρέξεις σε αιτίες που δεν τις βάνει ο νους σου!

• Like 1
Δημοσ.

μαμουνάκι :P

215327.gif

Ουπς, μου ξεφυγε ενα space...

Μεταξυ μας τελειως, μη το πεις παραεξω: μερικες φορες απ αυτα που θες να πεταξεις παντοφλα να τα ξεκανεις :-D

Δημοσ.

Η Λία είναι Βίσση, η βία δεν είναι λύση...

Ξέρω περίπτωση όπου πήγε 14 χρονών κορίτσι και είπε στους δικούς της οτι ο αδερφός της (ετών 18 τότε) πίνει πρέζα, για να εισπράξει την απάντηση <<Και τι ξέρεις εσύ, 14 χρονών σκατο;>>. Τέσσερα χρόνια αργότερα, όταν πλέον τα πράγματα ήταν πολύ σοβαρά, έπαιξε ο ακόλουθος διάλογος:

Πατέρας (προς σύζυγο και κόρη): Και αφού ξέρατε γιατί δεν μου είπατε τίποτε;

Κόρη: Μα σας είπα και μου λέγατε τι ξέρω.

Πατέρας: Αποκλείεται, άμα μου το είχατε πει θα είχα ενεργήσει.

Τον συγκεκριμένο, επειδή ξέρω πως και τι, ευχαρίστως θα τον λιάνιζα στο ξύλο, διότι εξακολουθεί και αποποιείται τις ευθύνες του για όλη την ζημιά που έχει κάνει στα παιδιά του, παρά που είναι ο κατ' εξοχήν φταίχτης και εξακολουθεί να μην κάνει το παραμικρό για να βοηθήσει ουσιαστικά την κατάσταση :-(  :mad:  :angry:

Δύσκολο να μιλάς γι' αυτά τα πράγματα γιατί χρειάζεται να κάνεις οδυνηρές παραδοχές και να ανατρέξεις σε αιτίες που δεν τις βάνει ο νους σου!

απαραδεκτη αντιμετωπιση του γονιου παντως.

Δημοσ.

Επίσης ξέχασα να αναφέρω ότι κυκλοφορεί συνεχώς με κάποιο σνακ μαζί. Γλυκά συνήθως. Μια φορά σε παρέα για καφέ πήγε επειγόντως να πάρει κάτι γλυκό γιατί δεν την πάλευε. Γλυκά συνέχεια.(Δεν αποκλείεται να έκανε και τίποτα άλλο). Τώρα θα μου πείτε μπορεί να λέω και βλακείες αλλά κάτι δεν πάει καλά με όλα αυτά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...