Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα παιδες,

εχω θεμα με το ποντικι μου. για καποιο λογο freezαρει και μετα συνεχιζει να λειτουργει κανονικα. καινουργια motherboard σιγουρα δεν φταει αυτο λογο του οτι εχω δοκιμασει και αλλη πανω του και συνεχιζει να εχει το ιδιο προβλημα. το ποντικι ειναι και αυτο καινουργιο και το εχω δοκιμασει και αυτο και σε αλλο pc. και το παθαινει με οποιο ποντικι βαλω πανω του!
SOS παιδες!! ευχαριστω!

Επεξ/σία από Angelosko
Δημοσ.

Μην το χρησιμοποιείς πάνω από γυαλί ή χρώμα mousepad που μπερδεύει το laser του ποντικιού. Αν είναι ασύρματο μην τους βάζεις επαναφορτιζόμενες 1.2V όταν ο κατασκευαστής λέει ότι λειτουργεί με 1.5V. Δοκίμασε άλλο ποντίκι κατά προτίμηση ενσύρματο. Αν στο κάνουν τα usb μπορεί να δοκιμάσεις ποντίκι σε θύρα ps/2. Βεβαιώσου ότι γενικά ο υπολογιστής έχει τους κατάλληλους drivers ώστε να δουλέψει όπως πρέπει, το βλέπεις από τον device manager.

Δημοσ.

/offtopic

ποντίκι

όπως το περιγραφεις φταίει είτε η επιφάνεια ή ο υπολογιστής. Αν ειναι κοκκινο ματι βαλε απο κατω μια ασπρη Α4. Αν ειναι μπλε βαλε μια πράσινη.

Γυαλί, πλαστικός διάφανος μουσαμάς,κλπ εννοειται δεν κάνουν

Δημοσ.

/offtopic

ποντίκι

Όταν διάβασα ποντικη μου ήρθε στο μυαλό κατευθείαν ο τρόπος που μίλαγε η ροζμαρι στο κωνσταντίνου και ελένης,δεν ξέρω γιατί :-D

Δημοσ.

Όταν διάβασα ποντικη μου ήρθε στο μυαλό κατευθείαν ο τρόπος που μίλαγε η ροζμαρι στο κωνσταντίνου και ελένης,δεν ξέρω γιατί :-D

/offtopic Με τόσες επαναλήψεις τί περιμένεις; :P

Δημοσ.

ποντικι εστω. δωσε λυση και ασε τα ορθογραφικα. το mousepad δεν φταιει αυτο λογο του οτι ουτε το κλικ δουλευει!

Απαραίτητη προϋπόθεση για να συμμετάσχεις σε μια συζήτηση είναι η εκμάθηση της Ελληνικής γλώσσας.

Όταν μαθεις να την χρησιμοποιείς σε ικανοποιητικό βαθμό , κανείς δεν είναι τέλειος, τότε θα μπω στην λογική να σου απαντήσω ....

Η Merkel ζητά για να εργαστεί ένας μετανάστης στην Γερμανία, ανεξαρτήτως προσόντων, να γνωρίζει την Γερμανική και εδώ που μιλάμε για γηγενείς δεν είναι κάτι τέτοιο αυτονόητο ....

Ντροπή και μόνο .

Γύρνα πίσω στο πρώτο ποστ και κάνε διόρθωση στον τίτλο τουλάχιστον. Σε παρακαλώ....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και επειδή ένας άνθρωπος έκανε ένα ορθογραφικό λάθος πιστεύεις ότι αυτό σου δίνει το δικαίωμα να το κατακρίνεις κατά αυτό το τρόπο και να μιλάς έτσι αγενέστατα ; Πολλές φορές δεν αρκεί η εκμάθηση της γλώσσας αλλά και οι τρόποι και αν η Μέρκελ σε εκφράζει με τις απόψεις της τότε συγχαρητήρια!!!

Επεξ/σία από La_MoRt
  • Like 2
Δημοσ.

Και επειδή ένας άνθρωπος έκανε ένα ορθογραφικό λάθος πιστεύεις ότι αυτό σου δίνει το δικαίωμα να το κατακρίνεις κατά αυτό το τρόπο και να μιλάς έτσι αγενέστατα ; Πολλές φορές δεν αρκεί η εκμάθηση της γλώσσας αλλά και η τρόποι και αν η Μέρκελ σε εκφράζει με τις απόψεις της τότε συγχαρητήρια!!!

Δεν έκανε μόνο ένα. Έκανε πολλά.

Και δεν θα απαντούσα έστι αν δεν έδινε την παρακάτω απάντηση. Δεν φταίω σε τίποτα να διαβάζω τέτοια πράγματα ....

ποντικι εστω. δωσε λυση και ασε τα ορθογραφικα. το mousepad δεν φταιει αυτο λογο του οτι ουτε το κλικ δουλευει!

Βρες και εδώ ο λάθος ...

Δημοσ.

Ρε συ συγνώμη κιόλας και εσένα σε βάλαμε Μπαμπινιώτη εδώ, τεσπά βγαίνουμε εκτός θέμα και ο άνθρωπος κάτι έχει ρωτήσει στη τελική αν δε σου αρέσουν τα ορθογραφικά μην απαντάς καθόλου αλλά μην απαντάς για να του τη πεις κιόλας, έλεος με μερικούς εδώ μέσα πολύ εύθικτοι είστε.

Αν στο κάνει μόνο με το mouse τότε το πιο πιθανό είναι να φταίει αυτό που είπαν και τα παιδιά πιο πάνω. Οποιαδήποτε άλλη συσκευή και αν βάλεις έχεις παρατηρήσει κάποια δυσλειτουργία;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

φιλε μου δεν ειναι κατι απο τα παραπανω. ειναι ενσυρματο, τα driver τα περνει αυτοματα με την εισχωρηση του usb, ενω λειτουργει κανονικα απλα σταματαει ανα διαστηματα να λειτουργει. εκανα format γιατι πιο πριν σταματουσε να λειτουργει τελειως. δεν μπορω να καταλαβω που ειναι το προβλημα.

ευχαριστω

Επεξ/σία από Gi0
διαγραφη offtopic
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...