Flaoutistas Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Έχω παρατηρήσει ότι αν δυσκολεύομαι για κάποιες μέρες να κοιμηθώ και αλλάξω θέση το κρεβάτι μου.. συγκεκριμένα το περιστρέψω 90μοιρες οποτε να ακουμπάει τον τοίχο που είναι κάθετος σε αυτόν που ακουμπούσε αρχικά κοιμάμαι πολύ ωραία και βαθιά για αρκετό διάστημα μετά.. και αν πάλι με πιάσουν αυπνίες και το ξανααλλάξω πάλι κοιμάμαι ωραία.. αν κοιμηθώ όμως ανάποδα, με το κεφάλι εκεί που βάζω τα πόδια κανονικά με το κρεβάτι στην ίδια θέση δεν με βοηθάει να κοιμηθώ πιο εύκολα. Έχει παρατηρήσει κάποιος κάτι σχετικό ή ξέρει κάτι;
testtesttest Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 δοκιμασε περιστροφη στον καθετο αξονα 11
xpapias Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Παιζουν πολλα. Για να δουμε τι φταιει πρεπει να δοκιμασεις και το κρεβατι ορθιο. Εναλλακτικά μπορεις να αφαιρεσεις απο την εξισωση το κρεβατι και να δοκιμασεις απευθειας στο πατωμα. Ετσι θα καταλαβεις αν φταίει "το κεφαλι" σου ή η θεση του κρεβατιου. 1
bedazzled Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Ψάξε για feng shui και προσανατολισμό με βάση την ανατολή ή κάτι τέτοιο.
xpapias Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Ψάξε για feng shui και προσανατολισμό με βάση την ανατολή ή κάτι τέτοιο. Ναι ναι. Το φενγκ σουι λεει να μην το βαζεις εκει που χτυπαει ο ηλιος. Παράλειψη που δεν αναφερθηκε πριν.
TriLoBiTe Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Πόσα θέματα θα ανοίξεις και το 2016? Όσα περισσότερα μπορεί, η μάχη με τον xpapia προβλέπεται σκληρή. 8
Iris_89 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Όσα περισσότερα μπορεί, η μάχη με τον xpapia προβλέπεται σκληρή. Cara <3
TriLoBiTe Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Μην ξεφεύγουμε από το θέμα (και είναι τόσο σημαντικό το άτιμο) αν κοιμηθώ όμως ανάποδα, με το κεφάλι εκεί που βάζω τα πόδια κανονικά με το κρεβάτι στην ίδια θέση δεν με βοηθάει να κοιμηθώ πιο εύκολα. Τι λε ρε παιδί μου.. Να τολμήσω να ρωτήσω πώς προέβης σ' αυτή την ανακάλυψη; 2
Glikos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Τύφλα να'χουν οι φακίριδες. Τι κρεββάτια και μακακίες. (θυμήθηκα τον Μουστάκα). Πάντως TS εγω κάτι φορές κοιμάμαι σε περίεργες στάσεις. Μπορεί δηλαδή να ξυπνήσω έχοντας στρέψει το σώμα μου σαν δαιμονισμένος. (Trilobite που χάθηκες βρε?)
saxos55 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Πάλι αδιάθετη είναι η πιανίστρια. Έχουμε μάθει τους κύκλους της, με τη συχνότητα των θεμάτων του φλάου. αν κοιμηθώ όμως ανάποδα, με το κεφάλι εκεί που βάζω τα πόδια κανονικά με το κρεβάτι στην ίδια θέση δεν με βοηθάει να κοιμηθώ πιο εύκολα. Λογικό είναι αυτό. Η ποδαρίλα σε κρατάει ξύπνιο. 3
g_alkis Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Όσα περισσότερα μπορεί, η μάχη με τον xpapia προβλέπεται σκληρή. Let the pathetics war begin By the way, το καινούριο σου αμόρε έβαλες για άβαταρ;
insomnia888 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Λένε οτι για έναν καλό ύπνο το κεφάλι πρέπει να είναι στραμμένο προς τα βόρεια. Εγώ, όταν κλείνουν τα μάτια μου, πέφτω και ρίχνω τέλειους ύπνους χωρίς να κοιτάζω την κατεύθυνση που έχει το προσκέφαλο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα