Προς το περιεχόμενο

Σύνδεση Patton Gateway με Elastix PBX


DRIFT_KING

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα, θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση σχετικά με το τηλεφωνικό κέντρο που έχουμε στη δουλειά. To κέντρο είναι Elastix και μέχρι τώρα δούλευε με υπηρεσία sip trunk από cyta. Τώρα αλλάξαμε πάροχο και πήγαμε στον OTE. Οπότε χρειάζεται να χρησιμοποιήσουμε gateway. To gateway που προσπαθώ να συνδέσω είναι ένα patton 4634. Έχω κατεβάσει ένα manual για ένα αντίστοιχο μοντέλο και ακολουθώ την διαδικασία που αναφέρει αλλά δεν καταφέρνω το gateway να γίνει register στο τηλεφωνικό κέντρο.

 

Συννημένα σας παραθέτω το manual που χρησιμοποιώ

 

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

patton-sn4524_gateway_setupguide.pdf

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Off-topic, απο την Cyta γιατί διακόψατε; Γιατί σκεφτόμαστε να πάμε εμείς με την δική μου εταιρεία.

Η CYTA έχει σοβαρό πρόβλημα με την τιμολόγησή της περίπου ένα χρόνο, από τη στιγμή που άλλαξε software τιμολόγησης. Τον τελευταίο χρόνο δεν μας έστειλε ούτε έναν σωστό λογαριασμό. Το κόστος των λογαριασμών διπλασιάστηκε σχετικά με την αρχική συμφωνία. Πληρώσαμε πολύ περισσότερα απ' ότι θα πληρώναμε αν ήμασταν στον OTE. Συνεχώς μας έβγαζαν πιστωτικά τιμολόγια, μας έστελναν το λογαριασμό μετά από 3 μήνες και τελικά ακόμα και τώρα που αλλάξαμε πάροχο και πήγαμε στον OTE μας ζητάνε να πληρώσουμε λογαριασμούς χωρίς να μας εξηγούν από που προέρχονται.

Σχετικά με την ποιότητα είναι όπως όλοι οι άλλοι πάροχοι, αν διακοπεί η υπηρεσία ψάξε βρες λύση μόνο σου. Κάποια στιγμή χάλασε το router τους και μείναμε χωρίς internet και τηλέφωνο 3 ημέρες. 

Τέλος ο ΟΤΕ βελτιώσει πολύ τον χρόνο ανταπόκρισης για τεχνικά προβλήματα και σας ποιότητα υπηρεσιών (ταχύτητα internet, τηλεφωνία κλπ) θεωρώ πως είναι ο πιο σταθερός,

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...