Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καθε 3ης και λιγο αλλαζει τις τιμες σε προιοντα. Κοιτοντας για κινητο συγκεκριμενα το moto x απο 236 και κατι το εφτασε 284 Σημερα το πρωι ειχε 266.
Τι παιζει με αυτους;
Σημερα πηγα να κανω την παραγγελια μεσω revolut και η τιμη του αλλαξε με αποτελεσμα να μη μπορω να το αγορασω.
Την παλευουν;

http://de.camelcamelcamel.com/Motorola-Generation-Smartphone-Touch-Display-Speicher/product/B00ORV2G7S

Capture.jpg

Δημοσ.

πάντα υπάρχει παίξιμο της τιμής στο Amazon. Οι παράγοντες που διαμορφώνουν κάτι τέτοιο ειναι λίγο άγνωστοι... Ομως χάρις σε αυτό το παίξιμο της τιμής έχω πετύχει καταπληκτικα deals. Προσωπικά οτι θέλω το βάζω στην wishlist και παρακολουθώ λίγο πως διαμορφώνετε... Οταν κάτι πχ ειναι σε λίγα κομμάτια ή out of stock μπορεί να το δώσουν χώμα τιμή και οταν ξαναγίνει στοκ να πάρει τα πάνω του.

Αλλα και συ ρε παιδι μου... βάλε 5 φράγκα παραπάνω στην ρεβολουτ...  :-D

Δημοσ.

Το θεμα ειναι αν θα ξανα πεσει και ποτε.

Offtopic
Παω σχεδον για μηνα διχως smartphone μιας και πουλησα το g pro και δεν την παλευω.
Απο την αλλη δεν βρισκω και τιποτα σωστο στο σκρουτζ και το moto x στο σκρουτζ εχει φτασει 270 για αμεση παραλαβη.
Παραπανω για το moto x δεν αξιζουν 270 το πολυ μαζι με τα μεταφορικα.

On topic 
Αλλο ενα θεμα που παιζει ειναι οτι οταν παω να βαλω το κινητο ή καποιο αλλο αντικειμενο στο καλαθι το moto x πχ δειχνει 284.33

image.jpg

Οταν παω να πληρωσω το δειχνει 293,88

image.jpg

Το gift -25 ειναι χρηματα που εχω βαλει στο amazon με gift card..

Δημοσ.

Δες πως πάει η τιμή του στο camelcamelcamel και αποφάσισε ανάλογα.

Edit

Λάθος μου, δεν είδα ότι ήδη το έχεις κοιτάξει. Λογικά θα πέσει, έτσι φαίνεται από το διάγραμμα.

• Like 1
Δημοσ.

Γιατι δεν το παιρνεις απο σκρουτζ για να σου ερθει σε 2 μερες? Απο την ωρα που θα το αγορασεις τωρα, και η τιμη ειναι ιδια με το σκρουτζ δεν υπαρχει λογος να περιμενεις.

Δημοσ.

Γιατι δεν το παιρνεις απο σκρουτζ για να σου ερθει σε 2 μερες? Απο την ωρα που θα το αγορασεις τωρα, και η τιμη ειναι ιδια με το σκρουτζ δεν υπαρχει λογος να περιμενεις.

Γιατι στο σκρουτζ εχει τα 16gb 270ευρω φιλε μου.

Δημοσ.

Καλα δεν την παλευει το amazon. Πρωτη προσπαθεια για αγορα και αυτο παιζει μετοχες με τους πελατες τα κλικς κλπ.

image.jpg

image.jpg

Η τιμη εφτασε ως δια μαγιας στα 309,9 σημερα ξερετε γιατι; Διοτι τολμησα χθες να ζητησω καλυτερη τιμη που το ειχε χθες ενα μαγαζι στο amazon 280€. 
Η τιμη δηλαδη ανεβαινει με τα κλικς και την ζητηση 309 ευρω για κινητο του 2014 αχαχαχα κριμα που μπηκα και στο κοπο να βρω τροπο να ψωνισω απο αυτους.
Ποτε ξανα αμαζον απο μενα. 

Δημοσ.

Η τιμη δηλαδη ανεβαινει με τα κλικς και την ζητηση 309 ευρω για κινητο του 2014 αχαχαχα κριμα που μπηκα και στο κοπο να βρω τροπο να ψωνισω απο αυτους.

Αμα δε σου κάνει η τιμή, απλά δεν το παίρνεις απο εκει .- Το ποτέ ξανα Amazon ομως, ποιο πολυ σε αυτοπυροβολισμό μου κάνει, μιας και διαχρονικά προσφέρει καλές τιμές σε ευρωπαικό επίπεδο και εξαιρετικό σερβις. Και μενα μερικές φορές με ξυνισε η τιμή σε καποια προιοντα... αν το ειχα αποκλείσει οπως λες, δεν θα ειχα πάρει μπουφανάκι Columbia με 80 ευρω (απο 170 εδώ), δεν θα ειχα πάρει jean Camel Active με 43 ευρώ απο 80 εδω (με εκπτωση κιολας), η Synology χαμηλότερα απο παντου... κλπ κλπ... 

Οταν βλεπεις ευκαιρια την χτυπάς επιτοπου κατα προτιμηση. Εγω αγόρασα το μπουφάν, την επομενη μέρα πηγε 96€ και μετά 127€....

Τέλος το amazon, δεν χρειάζεται καποιον ιδιαιτερο τρόπο αγορας. Ψωνιζεις οπως παντου...

Δημοσ.

Οπως παντου δηλαδη διχως paypal αλλα  τα τελευταια 8+ χρονια ψωνιζω μονο με paypal ουτε visa χρειαστηκα ουτε mastercard.
Το οτι αλλαζει τις τιμες διχως καν να ειναι προσφορα το κανει ασταθες το μαγαζακι γιατι για μαγαζακι προκειται.
Δεν μπορει το παιδι να ζητησει απο τους γονεις του πχ το ταδε αντικειμενο που κανει 50 ευρω και την επομενη να εχει παει 70 ευρω απλα δεν θα πουλησει το καταστημα.
Φυσικα και δεν θα μπω στο κοπο να αγορασω κατι απο εκει μιας και οι τιμες ειναι αρκετα υψηλες σε σχεση με το ebay.
Κριμα που εβαλα και 25 ευρω στο account μου τωρα δεν ξερω τι να τα κανω αλλα ολο και κατι θα βρω στο μελλον για αμεση αγορα απο εξωτερικο.

Δημοσ.

Οπως παντου δηλαδη διχως paypal αλλα τα τελευταια 8+ χρονια ψωνιζω μονο με paypal ουτε visa χρειαστηκα ουτε mastercard.

Το οτι αλλαζει τις τιμες διχως καν να ειναι προσφορα το κανει ασταθες το μαγαζακι γιατι για μαγαζακι προκειται.

Δεν μπορει το παιδι να ζητησει απο τους γονεις του πχ το ταδε αντικειμενο που κανει 50 ευρω και την επομενη να εχει παει 70 ευρω απλα δεν θα πουλησει το καταστημα.

Φυσικα και δεν θα μπω στο κοπο να αγορασω κατι απο εκει μιας και οι τιμες ειναι αρκετα υψηλες σε σχεση με το ebay.

Κριμα που εβαλα και 25 ευρω στο account μου τωρα δεν ξερω τι να τα κανω αλλα ολο και κατι θα βρω στο μελλον για αμεση αγορα απο εξωτερικο.

Ναι, ακριβως ... Μαγαζακι.

Με τον bezos να εχει 60 billion $ networth, δεν το λες το αμαζον μαγαζακι...

Δημοσ.

Ναι, ακριβως ... Μαγαζακι.

Με τον bezos να εχει 60 billion $ networth, δεν το λες το αμαζον μαγαζακι...

Καλα πανε λαικη αγορα στις 10 το πρωι και πανε μετα τις 14:00 να δεις τιμουλες...

Αμαζον style. 

Δημοσ.

ότι να΄ναι...η τιμή αλλάζει για τον απλό λόγο ότι είναι ελεύθερη αγορά όπως επίσης και ανάλογα με την προσφορά και την ζήτηση...απλή οικονομία 

Το άμαζον προσφέρει από τις καλύτερες τιμές και έχει εξαιρετικό service 

Δημοσ.

ότι να΄ναι...η τιμή αλλάζει για τον απλό λόγο ότι είναι ελεύθερη αγορά όπως επίσης και ανάλογα με την προσφορά και την ζήτηση...απλή οικονομία 

Το άμαζον προσφέρει από τις καλύτερες τιμές και έχει εξαιρετικό service 

Εσυ οτι να ναι ελευθερη αγορα ειναι παντου εκτος αν ζεις στην βυζαντινη αυτοκρατορια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...