Προς το περιεχόμενο

νοσταλγία

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κανα κιρασπουτό δεν νοσταλγείς??

Ξέρει και ουκρανικά ο απίστευτος!

Αυτά υπάρχουν πάντα, δεν εκλείπουν για να τα νοσταλγήσω. Άσε το ότι έχω ακουμπήσει κι εγώ δεν ξέρω πόσα, οπότε δεν είμαι σίγουρος για το αν θέλω να το ξανακάνω...

Δημοσ.

Το ποδοσφαιρο με το τσαλαπατημενο κουτακι αναψυκτικου στο δημοτικο.. Ποιος να το ειχε σκεφθει πρωτος αραγε;

Οι ποδηλατοβολτες στην γειτονια οπου οι γονεις δεν ξεραν κυριολεκτικα που ημασταν καθως δεν υπηρχαν κινητα. Ακομα απορω πως μας αφηναν να κυκλοφορουμε.. Οκ εμπιστοσυνη υπηρχε, αλλα σαν γονιος φοβαμαι στη σκεψη, ατυχηματα συμβαινουν και στις καλυτερες γειτονιες.

Την πρωτη φορα που μου ειχε σηκωθει(+το αλλο).. Ειχα τρομαξει παρα πολυ..

• Like 3
Δημοσ.

H ανεμελιά και η ανευθυνότητα κυρίως...είτε της σχολικής ηλικίας είτε της φοιτητικής μετέπειτα. Η ελπίδα για το μέλλον και οι ατελείωτες συζητήσεις με τα φιλαράκια ξενυχτώντας...

• Like 1
Δημοσ.

2 πραγματα οταν ειμουν παιδακι και ερχοταν οι γιορτες χριστουγεννα πασχα και μετα φυσικα καλοκαιρι ,και τις περνουσα μαματα.Βεβαια ιδιως χριστουγεννα λωγο δωρων φαι και ταινιωv στη τβ
και δευτερον οταν πηγαινα σχολειο.ναι ειναι βλακωδες καπως αυτη η νοσταλγια αλλα δεν ειπηρχε το αγχος για δουλεια η οτιδηποτε αλλο.
παρα μονο μαμακες καθηγητες αλλα εντξ φυσικο ειναι αυτο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...