Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω δυο τετοια φωτιστικα οροφης με λαμπες καρφακι G4 (οχι led)

Δεν αντεχει παραπανω απο μηνα η καθε μια . Τα φωτιστικα ειναι καινουργια

Τι μπορει να φταιει παιδια ?

Ευχαριστω.

post-40980-0-63241200-1455468501_thumb.jpg

Δημοσ.

Έχουμε και εμείς αλογόνου g4 και έκει που τη μια μέρα ανάβουν όλες, την άλλη μέρα δεν ανάβει μια και θέλει κούνημα για να ανάψει και αυτή. Στην αρχή υπέθεσα ότι δεν κάνει καλή επαφή αλλά το φαινόμενο είναι συχνό. Στη συσκευασία πόσες ώρες λειτουργίας αναφέρει?

Δημοσ.

Έχουμε και εμείς αλογόνου g4 και έκει που τη μια μέρα ανάβουν όλες, την άλλη μέρα δεν ανάβει μια και θέλει κούνημα για να ανάψει και αυτή. Στην αρχή υπέθεσα ότι δεν κάνει καλή επαφή αλλά το φαινόμενο είναι συχνό. Στη συσκευασία πόσες ώρες λειτουργίας αναφέρει?

Δεν εχω προσεξει αλλα αυτες που εχουν ζωη ειναι πολυ λιγες. Μαλιστα συναδελφος ηλεκτροτεχνιτης μου ειπε οταν τις αλλαζουμε να μην τις πιανουμε με το χερι στο πισω μερος αλλα κανενα αποτελεσμα .

Αν βαλω led θα ειναι πιο καλα ?

Δημοσ.

πολλά μπορεί να φταίνε, οι ίδιες οι λάμπες, ο τρόπος τοποθέτησης, η ισχύ τους, ο μετασχηματιστής, χαλαρές συνδέσεις στον πίνακα

• Like 1
Δημοσ.

Τσέκαρε αν τα λαμάκια είναι σε σημείο που ακουμπούν στα ντουί, αν οχι βγάζεις την λάμπα και τα λυγίζεις λίγο.προς την μεριά της λάμπας.Αν ακουμπούν ίσα ίσα τότε καίει την λάμπα.Αυτό μου το είπαν σε κατάστημα οπου αγόρασα 2 ίδιες λάμπες πυρακτώσεως Heuger.Η 1 κάηκε σε λίγες ημέρες και η άλλη δεν έχει καεί εδώ και μήνες.Δεν το έχω κάνει,το άφησα έτσι.Το φωτιστικό μου όμως είναι παλιό.

• Like 1
Δημοσ.

Σε κατι G9 Osram που εχω απο αλλο παρομοιο φωτιστικο γραφουν 2 years.

Τα φωτιστικα ειναι ενος χρονου περιπου.

Δημοσ.

Φιλε μου δοκιμασε να βγαλεις τις διακοσμιτικες μπαλες και μετα βαλε τις λαμπες και λειτουργισε το.

Νομιζω οτι δεν ψυχονται οι λαμπες οσο πρεπει και γι αυτο καιγονται.

Δοκιμασε και πες μου.

• Like 1
Δημοσ.

Φιλε μου δοκιμασε να βγαλεις τις διακοσμιτικες μπαλες και μετα βαλε τις λαμπες και λειτουργισε το.

Νομιζω οτι δεν ψυχονται οι λαμπες οσο πρεπει και γι αυτο καιγονται.

Δοκιμασε και πες μου.

Ευχαριστω αλλα θα ειναι πολυ αντιαισθητικο ετσι .

Δημοσ.

Ευχαριστω αλλα θα ειναι πολυ αντιαισθητικο ετσι .

Sure. Κάντο για δοκιμή όμως. Άμα φταίνε οι θερμοκρασίες, μετά θα το ξέρεις, οπότε βάζεις LED και καθάρισες.

Δημοσ.

Μπορεί, τα led είναι πιο ανθεκτικά σε σχέση με τις άλλες λάμπες, δεν ζεστενονται πολύ.

Δημοσ.

Με led θα λυθει σιγουρα το προβλημα ?

Εάν φταίει η θερμοκρασία, ναι, δεδομένου ότι τα LED δε παράγουν πολλή θερμότητα (σε σχέση με τις αλογόνου).

• Like 1
Δημοσ.

Τσέκαρε αν τα λαμάκια είναι σε σημείο που ακουμπούν στα ντουί, αν οχι βγάζεις την λάμπα και τα λυγίζεις λίγο.προς την μεριά της λάμπας.Αν ακουμπούν ίσα ίσα τότε καίει την λάμπα.Αυτό μου το είπαν σε κατάστημα οπου αγόρασα 2 ίδιες λάμπες πυρακτώσεως Heuger.Η 1 κάηκε σε λίγες ημέρες και η άλλη δεν έχει καεί εδώ και μήνες.Δεν το έχω κάνει,το άφησα έτσι.Το φωτιστικό μου όμως είναι παλιό.

Αυτο μην τυχον και το κανεις χωρις να κατεβασεις ασφαλεια..

• Like 2
Δημοσ.

Τα led όμως δεν έχουν την ίδια απόδοση σε lumen.

Έχω ένα παρεμφερές φωτιστικό με g9. Για να φτάσω στα ίδια επίπεδα φωτισμού, χρειάστηκε να βάλω led λαμπτήρα με μέγεθος μιας κλασικής λάμπας.

Επίσης τίθεται θέμα flickring,που είναι απίστευτα επίπονο για τα μάτια. Γρήγορες κινήσεις αφήνουν παρεμφερές afterimage, σαν να είσαι σε χώρο με blacklights.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...