Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αναρωτιέμαι πόσους ασανσεράδες (ή έστω μηχανικούς) έχει το φόρουμ.

Φαντάζομαι πολλούς, αν κρίνω από τον αριθμό των σχετικών σχολίων και την άνεση με την οποία εκρίθει ως υπερβολική η τιμή (για μια ζημιά που δεν ξέρουμε).

Βέβαια δεν είναι κάτι περίεργο αφού σε όλα τα νήματα με θέματα κοστολόγησης (από επισκευή παπουτσιού μέχρι αυτοκινήτου) οι απαντήσεις είναι αντίστοιχες (βέβαια φαντάζομαι ότι για τα αυτοκίνητα επικρίνουν τις τιμές οι τσαγκάρηδες και στα παπούτσια οι μηχανικοί. Και για τα δύο, όλοι εμείς οι υπόλοιποι).

• Like 2
  • Απαντ. 105
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Βγάλε καμία φώτο μπορεί να έχει κανείς καμία εμπειρία από ζημία σε ασανσέρ και να ξέρει τίποτα.Στο ασανσέρ σας αφού από όσο καταλαβένω δεν έχει πόρτες δεν έχει στην άκρη το ματάκι ασφαλείας που απλά σταματάει τελείως ερμητικά το ασανασέρ αν νιώσει κίνησει στο πεδίο που βρίσκετε.

Δημοσ.

Ασανσερ χωρίς πόρτες εχω καταλαβει ή κάνω λάθος?

Αν χωρίς... ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ. Βγάλτο βιντεο, φέρε μάρτυρες και αν επιμένουν πολεοδομία/πυροσβεστικη. Οι πορτες στα ασανσερ υπάρχουν ακριβώς για να αποτρέψουν αυτου του ειδους τα ατυχηματα. Στην δική μου οπτική σε εξέθεσαν σε κινδυνο.

Επίσης το φρένο του ασανσερ θα πρεπε να χε αποσοβήσει περαιτέρω ιστορίες.

Αυτά χρησιμοποιησε τα και ως στοιχεία για παζάρι στην τιμή εφόσον κρίνετε σκόπιμο.

• Like 1
Δημοσ.

εγώ μετά απο δυο τηλέφωνα που έκανα ακομα και σε αυτά τα παλιά μου ειπανε, έπρεπε να εχει σταματήσει γιατί έχει μια ασφάλεια.

Ο πρωτος που το είδε όταν του ειπα για την ασφάλεια καπως σαν να το απέφυγε (μπορεί να μην εχει και άδεια το ασανσέρ.)

Όταν του ειπα ανεβηκα κανονικά στον έκτο, και μετά κατεβηκε και κώλησε μεταξύ πρώτου και δευτέρου, ήταν απο τις λαμαρίνες που ειχαν ξεφυγει; δεν κατάλαβα πολύ καλά.

Αν ειχαμε ενα γνώστη στο φουρμ θα ήταν πολύ καλά τα πράγματα.

Ακόμα σκάω και 300€ να ειναι. Δλδ το μισό μηνιάτικο που ακόμα δεν το έχω. (ενοικιο δεν εχω εγώ;).
Ακόμα σκευτομαι και αυριο μεθαυριο να ερθει ενας δευτερος τρίτος χρήματα πάλι δεν θα χρειαστούνε;

Γενικά ειμαι γαμησετα.

Δημοσ.

Μην σκασεις τίποτα ακόμα ζήτας τα χαρτία άδειας λειτυργίας του ασνασερ με της προσδιαγραφες και όλα ακόμα και για έναν όροφο να έχεις ασανασερ θέλει άδεια αν δεν έχει πολύ απλά είναι παράνομο και δεν πληρώνεις μια.Επίσης σε θέσαν σε κίνδυνο δεν λειτούργησα ουτε το ματακι οτι εχει αντικειμενο μπροστά ουτέ τα φρένα ότ ζορίζετε το μοτερ όπου κάλιστα θα μπορούσε να φύγει όλη η καμπίνα κάτω αν ζορίζοτανε ακόμα περισσότερο.Τώρα πως γίνετε να κόλησε στο κατέβασμα ενώ στο ανέβασμα ξεκωλόθκηε στην πίεση ένας θεός ξέρει βρομάει από μακριά η υπόθεση.

εγώ μετά απο δυο τηλέφωνα που έκανα ακομα και σε αυτά τα παλιά μου ειπανε, έπρεπε να εχει σταματήσει γιατί έχει μια ασφάλεια.

Ο πρωτος που το είδε όταν του ειπα για την ασφάλεια καπως σαν να το απέφυγε (μπορεί να μην εχει και άδεια το ασανσέρ.)

Όταν του ειπα ανεβηκα κανονικά στον έκτο, και μετά κατεβηκε και κώλησε μεταξύ πρώτου και δευτέρου, ήταν απο τις λαμαρίνες που ειχαν ξεφυγει; δεν κατάλαβα πολύ καλά.

Αν ειχαμε ενα γνώστη στο φουρμ θα ήταν πολύ καλά τα πράγματα.

Ακόμα σκάω και 300€ να ειναι. Δλδ το μισό μηνιάτικο που ακόμα δεν το έχω. (ενοικιο δεν εχω εγώ ;).
Ακόμα σκευτομαι και αυριο μεθαυριο να ερθει ενας δευτερος τρίτος χρήματα πάλι δεν θα χρειαστούνε;

Γενικά ειμαι γαμησετα.

Ναι αλλάο 2ος - 3ος που θα φέρεις αν σου γλυτώσει κανα 50 - 100 googlare και ρώτα αν έχεις φίλους σε πολυκατικοίες  αν μπορεί ο μαστοράς τους να περάσει να το δει ποτέ δεν ξέρεις

Δημοσ.

Ναι αλλάο 2ος - 3ος που θα φέρεις αν σου γλυτώσει κανα 50 - 100 googlare και ρώτα αν έχεις φίλους σε πολυκατικοίες  αν μπορεί ο μαστοράς τους να περάσει να το δει ποτέ δεν ξέρεις

και εκτίμηση να ερθει να κάνει δεν θα ζητησει καποια χρήματα;

Δημοσ.

Μην σκασεις τίποτα ακόμα ζήτας τα χαρτία άδειας λειτυργίας του ασνασερ με της προσδιαγραφες και όλα ακόμα και για έναν όροφο να έχεις ασανασερ θέλει άδεια αν δεν έχει πολύ απλά είναι παράνομο και δεν πληρώνεις μια.Επίσης σε θέσαν σε κίνδυνο δεν λειτούργησα ουτε το ματακι οτι εχει αντικειμενο μπροστά ουτέ τα φρένα ότ ζορίζετε το μοτερ όπου κάλιστα θα μπορούσε να φύγει όλη η καμπίνα κάτω αν ζορίζοτανε ακόμα περισσότερο.Τώρα πως γίνετε να κόλησε στο κατέβασμα ενώ στο ανέβασμα ξεκωλόθκηε στην πίεση ένας θεός ξέρει βρομάει από μακριά η υπόθεση.

Υπάρχει περίπτωση πολυκατοικία να μην έχει άδεια για το ασανσέρ;

Δημοσ.

Υπάρχει περίπτωση πολυκατοικία να μην έχει άδεια για το ασανσέρ;

και που ειναι η ασφάλεια αν υπάρχει άδεια.

οι περισσότεροι μου λένε ότι έπρεπε να εχει σταματήσει.

οκ εγώ ειμουν τυχερός και με τη θεση του ποδηλατου και με τη θεση μου να βγηκα οκ με 1-2 μελανιες απο την πιεση που δεχτηκα.

αλλα αν ηταν αλλιως τα πράγματα. και ποδι να χωνε ενα παιδακι μεσα θα το σερνε μεχρι τον 8ο;

Δημοσ.

οκ εγώ ειμουν τυχερός και με τη θεση του ποδηλατου και με τη θεση μου να βγηκα οκ με 1-2 μελανιες απο την πιεση που δεχτηκα.

αλλα αν ηταν αλλιως τα πράγματα. και ποδι να χωνε ενα παιδακι μεσα θα το σερνε μεχρι τον 8ο;

Έπρεπε να σταματήσει 10000% δεν το συζητάμε αυτό 

Δημοσ.

Δεν ξέρω καθόλου, απλά μου έκανε εντύπωση. Το θεώρησα αυτονόητο ότι θα υπάρχει άδεια για ασανσέρ δηλαδή!

Δημοσ.

Δεν ξέρω καθόλου, απλά μου έκανε εντύπωση. Το θεώρησα αυτονόητο ότι θα υπάρχει άδεια για ασανσέρ δηλαδή!

απάνω γράφει αριθμο άδειας θ71 αλλα φεξε μου και γλυστρησε με τη συντήρηση η ακομα και την νομιμότητα της άδειας.

• Like 1
Δημοσ.

απάνω γράφει αριθμο άδειας θ71 αλλα φεξε μου και γλυστρησε με τη συντήρηση η ακομα και την νομιμότητα της άδειας.

Την τιμή σας την έδωσε αυτός που εγκατέστησε το ασανσέρ ε; Αυτός τι λέει για το ότι δεν σταμάτησε;

Δημοσ.

Επίσης αυτός που το συντηρεί τη λέει για το γεγονός ότι δεν σταμάτησε απλά επιτόπου ή έστω στον αμέσως επόμενο όροφο μήπως η συντιρηση γίνοτνα φάση πάρε τα λεφτάκια και τα λέμε ή να είναι τίποτα συγγενείς με το διαχειριστα προκυπτουν πολλά ερωτηματα

Δημοσ.

Την τιμή σας την έδωσε αυτός που εγκατέστησε το ασανσέρ ε; Αυτός τι λέει για το ότι δεν σταμάτησε;

αλλαξε με ελαφρα το θέμα. 

προφανώς πιστευουν οτι θα δώσω τι 500αρού χωρίς να το ψάξω.

αν αποδειχθεί ότι έπρεπε να σταματησει το στον επόμενο όροφο, δεν παίρνουν φράγκο απο μένα η έστω ένα συμβολικό.

• Like 3
Δημοσ.

αλλαξε με ελαφρα το θέμα. 

προφανώς πιστευουν οτι θα δώσω τι 500αρού χωρίς να το ψάξω.

αν αποδειχθεί ότι έπρεπε να σταματησει το στον επόμενο όροφο, δεν παίρνουν φράγκο απο μένα η έστω ένα συμβολικό.

Οπότε επειδή αύριο μάλλον πάλι θα σε πρήξει ο διαχειριστής πες του το έψαξα και θα έπρεπε να έχει σταματήσει στο ασανσέρ...δεν τα δίνω έτσι τα λεφτά γιατί μπορεί να υπάρχει σοβαρό πρόβλημα και θέλει ψάξιμο!

Να δεις που μπορεί να πάρεις και καμιά αποζημίωση στο τέλος και να φτιάξεις και το ποδήλατο! :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...