Προς το περιεχόμενο

Vodafone mobile wifi r207

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,προσφατα αγορασα ενα ρουτερακι της vodafone αλλα δεν μπορω να βρω απο που αλλαζω SSID και τον κωδικο,κατεβασα την εφαρμογη απο το app store αλλα δεν βλεπω κατι.

Δημοσ.

Μπες μέσα στο ρουτεράκι (192.168.1.1 πρέπει να είναι ή αλλιώς 0.1) και βρες εκεί τις ρυθμίσεις WiFi για να αλλάξεις SSID. Admin admin πρέπει να είναι ο κωδικός.

Δημοσ.

Μπήκες μέσα στο ρούτερ; Μπαίνεις στον browser και πατάς 192.168.0.1 και σε πάει στην σελίδα του ρούτερ, απο εκεί τα αλλάζεις όλα. Οτι υπάρχει είμαι σίγουρος, το θέμα είναι που μπαίνεις εσύ.

Αναλυτικά τα έχει και εδώ: link

ανοίξτε την εφαρμογή Vodafone Mobile Wi-Fi Web:

Εισαγάγετε 'admin' στο πεδίο ' Κωδικός πρόσβασης ' και κάντε κλικ στην επιλογή ' Σύνδεση ' Επιλέξτε ' Δρομολογητής ' στη γραμμή πλοήγησης Επιλέξτε  ' Ρυθμίσεις δρομολογητή ' στην αριστερή γραμμή Μενού Για αλλαγή του  ονόματος δικτύου Wi-Fi (SSID) και του κλειδιού : Επιλέξτε ' Wi-Fi' στη γραμμή πλοήγησης Επιλέξτε ' Ασφάλεια ' στην αριστερή γραμμή Μενου
Δημοσ.

Μπήκες μέσα στο ρούτερ; Μπαίνεις στον browser και πατάς 192.168.0.1 και σε πάει στην σελίδα του ρούτερ, απο εκεί τα αλλάζεις όλα. Οτι υπάρχει είμαι σίγουρος, το θέμα είναι που μπαίνεις εσύ.

Αναλυτικά τα έχει και εδώ: link

ανοίξτε την εφαρμογή Vodafone Mobile Wi-Fi Web:

Εισαγάγετε 'admin' στο πεδίο ' Κωδικός πρόσβασης ' και κάντε κλικ στην επιλογή ' Σύνδεση ' Επιλέξτε ' Δρομολογητής ' στη γραμμή πλοήγησης Επιλέξτε  ' Ρυθμίσεις δρομολογητή ' στην αριστερή γραμμή Μενού Για αλλαγή του  ονόματος δικτύου Wi-Fi (SSID) και του κλειδιού : Επιλέξτε ' Wi-Fi' στη γραμμή πλοήγησης Επιλέξτε ' Ασφάλεια ' στην αριστερή γραμμή Μενου

σε ευχαριστω πολυ,κατι ακομα..οταν αναβοσβηνει η πρασινη κουκιδα ειναι ενδειξη αναμονης...ομως τωρα που γυρισα σπιτι και ανοιξα το wifi δεν ειναι ανοιχνευσιμο,σταμαει να γινεται ανιχνευσιμο οταν ειναι στην αναμονη?πρεπει να παταω το κουμπακι για να γινεται ανιχνευσιμο?

Δημοσ.

Μπαίνεις σε αναμονή ναι, πρέπει να έχει και ρύθμιση μέσα αμα θες να μην μπαίνει ποτέ αλλά λιώνει την μπαταρία. Καλύτερα άστο έτσι και όταν είναι πάτα μια φορά το κουμπί να το "ξυπνάς".

• Like 1
Δημοσ.

Μπαίνεις σε αναμονή ναι, πρέπει να έχει και ρύθμιση μέσα αμα θες να μην μπαίνει ποτέ αλλά λιώνει την μπαταρία. Καλύτερα άστο έτσι και όταν είναι πάτα μια φορά το κουμπί να το "ξυπνάς".

σε ευχαριστω...κατι ακομα ποσες ωρες θελει φορτιστη και επισης τωρα συνδεθηκα στο router και βλπω στα στοιχεια χρονος συνδεσης 37 λεπτα..ενω τωρα συνδεθηκα.

Δημοσ.

Φόρτιση μέχρι να σου δείξει 100% στην σελίδα του ρούτερ ή στο app ή να γεμίσουν όλες οι γραμμές που έχει απάνω.

Αν το έχεις και δουλεύεις μόνιμα στην πρίζα δοκίμασε αν δουλεύει χωρίς μπαταρία για να μην σου χαλάσει απο τις πολλές φορτίσεις.

Στα 37 λεπτά μπορεί να συμπεριλαμβάνει και την ώρα που είναι σε αναμονή (ή να μετράει χρόνο απο την αρχή που είναι online), εσένα μην σε απασχολούν τα λεπτά που λέει εκεί, τα MB βλέπε μην σου ξεφύγουν (αυτά τα mb που γράφει δεν είναι ακριβώς, πρέπει να στείλεις SMS για να σου πούνε just πόσα έχεις). Εκτός και αμα έχεις συμβόλαιο με ώρες αλλά αυτό καιρό έχω να το ακούσω...

Δημοσ.

Φόρτιση μέχρι να σου δείξει 100% στην σελίδα του ρούτερ ή στο app ή να γεμίσουν όλες οι γραμμές που έχει απάνω.

Αν το έχεις και δουλεύεις μόνιμα στην πρίζα δοκίμασε αν δουλεύει χωρίς μπαταρία για να μην σου χαλάσει απο τις πολλές φορτίσεις.

Στα 37 λεπτά μπορεί να συμπεριλαμβάνει και την ώρα που είναι σε αναμονή (ή να μετράει χρόνο απο την αρχή που είναι online), εσένα μην σε απασχολούν τα λεπτά που λέει εκεί, τα MB βλέπε μην σου ξεφύγουν (αυτά τα mb που γράφει δεν είναι ακριβώς, πρέπει να στείλεις SMS για να σου πούνε just πόσα έχεις). Εκτός και αμα έχεις συμβόλαιο με ώρες αλλά αυτό καιρό έχω να το ακούσω...

δουλευει και χωρις μπαταρια?sms γινεται να στειλω απο το router?γτ δεν ειναι συνδεδεμενη πανω στο δικο μου προγραμμα κινητης.

edit:το εβαλα με usb στο laptop χωρις μπαταρια,αναβουν τα λαμπακια κτλ...αλλα δεν το βρισκω στα wifis για να συνδεθω..

Δημοσ.

Νομίζω πως δουλεύει και χωρίς, δεν είμαι σίγουρος, δοκίμασε.

SMS πρέπει να μπορείς να στείλεις μέσα απο το web interface, δεν σου έχει επιλογή;

Δημοσ.

Νομίζω πως δουλεύει και χωρίς, δεν είμαι σίγουρος, δοκίμασε.

SMS πρέπει να μπορείς να στείλεις μέσα απο το web interface, δεν σου έχει επιλογή;

τα βρηκα τα sms...οσο για το αν δουλευει χωρις μπαταρια,το βαζω στο ρευμα αναβουν ολα τα λαμπακια αλλα σε αναζητηση που κανω με το κινητο δεν το βρισκει το wifi,θελει καποια ρυθμιση?

Δημοσ.

Όχι, δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο.

Πάτα το power λίγη ώρα μπας και πάρει (θέλει μισό λεπτό για να εκπέμψει WiFi). Αλλιώς αν δεν δεις φως άστο με την μπαταρία, τι να γίνει...

Δημοσ.

Όχι, δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο.

Πάτα το power λίγη ώρα μπας και πάρει (θέλει μισό λεπτό για να εκπέμψει WiFi). Αλλιώς αν δεν δεις φως άστο με την μπαταρία, τι να γίνει...

αναβου ολα τα λαμπακια αλλα δεν το ειναι ανιχνευσιμο...και η ενδειξη της μπαταριας αναβει χωρις να ειναι επανω.

Δημοσ.

Αν δεν είναι ανιχνεύσιμο δεν δουλεύει, αυτό με το που πάρει μπρος εκπέμπει σε μερικά δεύτερα.

Δηλαδή μάλλον χωρίς μπαταρία δεν...

Δημοσ.

να ρωτησω η εν λογω συσκευη μπορει να κλειδωθει στο μονο 3g ; επισης οταν το λαμπακι αναβει πορτοκαλι τι σημαινει; οτι εισαι στο 2g ; επισης θελω να ρωτησω υπαρχει ενδειξη που να δειχνει αμα εισαι συνδεεμενος στο 3g ή στο 2g ? . 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...