DragonDagger Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Πόση διαφορά μπορεί να έχει ένα smartphone που δεν υποστηρίζει 4G σε αντίθεση με ένα smartphone που τρέχει μέχρι 3,5G; Η αλήθεια είναι πως τα δίκτυα κινητής είναι χάλια σε κάποιες περιπτώσεις στο θέμα του σήματος, σε ανοιχτά μέρη, χωρίς συγκεκριμένες παρεμβολές, υπόγεια, περίεργα μέρη, χαμηλά, ψηλά, ερημωμένα... οπότε στο θέμα του ίντερνετ είναι ακόμα χειρότερο. Παράδειγμα, έτυχε να είμαι με φίλο Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα είχε ένα galaxy a3, το δοκιμάζαμε με ανοιχτά δεδομένα από περιφερειακό συγκεκριμένα από Βούλγαρη μέχρι να πάμε κτελ Μακεδονίας. Ακόμα και στην Θεσσαλονίκη το 4G είναι στα κεντρικά της πόλης και σταδιακά ( έρχεται, φεύγει ) σε περιοχές πριν και μετά το κέντρο. Έτσι σκέφτηκα πως για μια μεσαία συσκευή που δεν έχει στάνταρ το ενδεχόμενο για 4G, ότι τέλος πάντων δεν αξίζει να δίνεις και τόση σημασία διότι το 4G είναι ανύπαρκτο σε μικρότερες πόλεις, χωριά και παραθαλάσσιους οικισμούς. Εσείς θα το σκεφτόσασταν το θέμα του 4G ή θα παίρνατε μια συσκευή με καλύτερα χαρακτηριστικά κι ας πήγαινε μέχρι 3.5G;
Xristaras12 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 εδώ οταν καλά καλά το 3G δεν πιάνει σε περιοχές της αττικής τι να το κάνω το 4G που είναι ακόμα πιο περιορισμένο. Βέβαια,να πω την αλήθεια μου δεδομένα δεν χρησιμοποιώ όταν είμαι έξω, οχι για οικονομία η κάτι αλλο απλά θα βάλω ΟΤΑΝ και ΑΝ χρειαστεί να βρω μια διευθυνση πχ. Απο εκει και πέρα,πιο πολύ θα με απασχολούσε ενα σταθερό 3G Παντού παρα να ψάχνω σήμα για να βρω κάτι.
The_Judas Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Το H+ είναι υπεραρκετό για τα σημερινά δεδομένα. Αλλά όπως ειπώθηκε, ας φτιάξουν πρώτα οι εταιρείες τα 3g, h, h+ δίκτυα στην Ελλάδα με καλή κάλυψη και μετά μιλάμε για 4g...
Ntinaras Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 εγω με βοιδαφον εχω παντα ειτε 4G ειτε Edge. 3G εχω καιρο να δω
The_Judas Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 και εγώ υπερβολικά σπάνια βλέπω 3g με q-wind. edge , h, h+ κυρίως βλέπω.(δεν έχω 4g κάρτα sim ακόμη)
ariannaki85 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Θα έλεγα να προτιμήσεις συσκευή με καλύτερα χαρακτηριστικά. Με H+ που έχω συνήθως σε wind-q, μια χαρά τα καταφέρνω να πλοηγηθώ. Βέβαια το 4G πάει σφαιρα, αλλά νομίζω ότι είναι καλύτερο να θυσιασεις ταχύτητα και να κερδίσεις χαρακτηριστικά σε μια συσκευή. Εκτος αν μπορείς να τα έχεις όλα
Belisarius Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Αν κυκλοφορεί κάποιος Αθήνα μια χαρά είναι το 4g και πάει σφαίρα. 1
mphxths Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Αν κυκλοφορεί κάποιος Αθήνα μια χαρά είναι το 4g και πάει σφαίρα. Μην το λες..ετυχε πριν ενα μηνα να παω για δουλεια στην Κερκυρα..ανοιγω data..4g..λεω οκ με δουλευει..θα γυρισει σε κανα edge..και ομως..4g. Στον γυρισμο...Ηγουμενιτσα εως και Αντιρριο λεω κατσε να ανοιξω data να δω τι γινεται με τα μπλοκα (ηταν τοτε που ξεκινουσανε)... 4g...στο πουθενα..εγω και η φυση..λεω οκ με τρολλαρει καποιος...4g σε οοοοολη την διαδρομη... Ειδα μετα στο σαιτ οτι η "Δυτικη ελλαδα" + τα νησια στο ιονιο πελαγος..εχουν καλυψη...και οντως ειχαν...
Belisarius Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Μην το λες..ετυχε πριν ενα μηνα να παω για δουλεια στην Κερκυρα..ανοιγω data..4g..λεω οκ με δουλευει..θα γυρισει σε κανα edge..και ομως..4g. Στον γυρισμο...Ηγουμενιτσα εως και Αντιρριο λεω κατσε να ανοιξω data να δω τι γινεται με τα μπλοκα (ηταν τοτε που ξεκινουσανε)... 4g...στο πουθενα..εγω και η φυση..λεω οκ με τρολλαρει καποιος...4g σε οοοοολη την διαδρομη... Ειδα μετα στο σαιτ οτι η "Δυτικη ελλαδα" + τα νησια στο ιονιο πελαγος..εχουν καλυψη...και οντως ειχαν... Τώρα που το σκέφτομαι ισχύει αυτό που λες σε πρόσφατο ταξίδι που έκανα προς τα εκεί. Εν κατα κλείδι το 4g σπέρνει και ναι αν κάποιος θέλει να αγοράσει καινούργια συσκευή καλό είναι να προτιμήσει 4g. Αν κάποιος έχει ήδη παλιά συσκευή μόνο με 3g δεν χάθηκε κι ο κόσμος. Να αγοράσει κάποιος τώρα όμως συσκευή χωρίς 4g δεν υπάρχει λόγος.
ariannaki85 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Τώρα που το σκέφτομαι ισχύει αυτό που λες σε πρόσφατο ταξίδι που έκανα προς τα εκεί. Εν κατα κλείδι το 4g σπέρνει και ναι αν κάποιος θέλει να αγοράσει καινούργια συσκευή καλό είναι να προτιμήσει 4g. Αν κάποιος έχει ήδη παλιά συσκευή μόνο με 3g δεν χάθηκε κι ο κόσμος. Να αγοράσει κάποιος τώρα όμως συσκευή χωρίς 4g δεν υπάρχει λόγος. Μαλλον δίκιο έχεις, αναθεωρώ την προηγούμενη απάντηση μου. Αλλωστε οι περισσότερες πλεόν συσκευές είναι 4G και το 4G σαν εμπειιρία είναι πολύ μπροστα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα