sifis_samos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Σε κάποιο άλλο thrend είχα διαβάσει ότι ο μέσος όρος τιμής (παγκοσμίως) για τα iphones είναι 630$. Αυτό πως το εξηγείς; Αμα ο μισθος ειναι 5-6 χιλιαρικα, τοτε τσαμπα ειναι..
peronoforos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Λαϊκίζει όποιος είναι άσχετος ή έχει να κερδίσει κάτι. Στην περίπτωση μου ούτε το ένα συμβαίνει, ούτε το άλλο. Αντίθετα εσένα βλέπω να σχολιάζεις κάθε σχετική και άσχετη με την Apple είδηση , σε κάθε πιθανό και απίθανο thread, λες και σε ταίζει το μήλο ή το έχεις θεό σου. Δεν χρειάζεται να έχει παρωπίδες και να εισαι τόσο "φανατισμένος" (κολλημένος). Την Apple την ξέρω και από την καλή ανάποδη. Κάτοχος ΟΛΩΝ των iphone από το 3G μέχρι σήμερα (πλην του 6s plus), ΟΛΩΝ των ipad (πλην ipad mini 3-Air 2), ΟΛΩΝ των Macbook PRO/Air/Retina από το 2006 έως το 2015. (τσέκαρε στις αξιολογήσεις των αγγελιών μου και θα καταλάβεις αν αυτά που λεω είναι αλήθεια ή όχι). Η τεχνολογία είναι ένα από τα χόμπι μου και φροντίζω να εχω σφαιρική και προπάντων προσωπική άποψη. Υπάρχουν πράγματα στην Apple που λατρεύω και πράγματα που μισώ. Υπάρχουν επίσης πράγματα ανυπόφορα αυτονόητα που περιμένω να δω τόσα χρόνια στο ios και δυστυχώς δεν βλέπω. Αυτή είναι μια άλλη κουβέντα όμως που μπορούμε να κάνουμε σε κάποιο σχετικότερο post. Τέλος αν σε ενδιαφέρει το multitasking και είσαι έστω και λίγο σχετικός με Android μπορείς να ρίξεις μια μάτια στο LG G4. Ένα τηλέφωνο 60% φτηνότερο από την βασική έκδοση του Iphone 6 plus στα 16GB, ελαφρύτερο και με μικρότερες διαστάσεις παρόλο που ενσωματώνει ίδιας ποιότητας και διαστάσεων οθόνη, με ποιοτικότερη camera, πλήρη επεκτασιμότητα σε μνημη και μπαταρία, dual sim option και ένα σωρό καλούδια ακόμη που η Apple σνομπάρει ή κλειδώνει. Λανθασμένα συνδέεις το Αndroid αποκλειστικά με Samsung. Η Samsung είναι μια εταιρεία που θέλησε να ακολουθήσει την πολιτική της Apple και ευτυχώς φαίνεται να κατάλαβε το λάθος της και να άλλαξε ρότα. Εγώ είχα το 6s και ευτυχώς το έδωσα και γύρισα σε edge plus. Με κολλημενους apple boys δεν βγάζεις άκρη.....
Super Moderators billdanos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Εγώ είχα το 6s και ευτυχώς το έδωσα και γύρισα σε edge plus. Με κολλημενους apple boys δεν βγάζεις άκρη..... Αν κατάλαβα καλά, το άλλαξες εξαιτίας των apple boys? 1
kirileman Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Λανθασμένα συνδέεις το Αndroid αποκλειστικά με Samsung. Η Samsung είναι μια εταιρεία που θέλησε να ακολουθήσει την πολιτική της Apple και ευτυχώς φαίνεται να κατάλαβε το λάθος της και να άλλαξε ρότα. Να μην το συνδέω με τη Samsung που επί χρόνια σπαμάρει την αγορά με ανούσιες συσκευές και που πήγε να γίνει Apple μιμούμενη μόνο τα αρνητικά της με αποτέλεσμα ξαφνικά να κινδυνεύει με κατάρρευση, να μην το συνδέω με την HTC που δεν υπάρχει στον ορίζοντα ενώ διαθέτει εξαιρετικό software, να μην το συνδέω με την LG που το G2 κιτρινίζει, θέλει χαρτάκια στο εσωτερικό του για να φτιάξει το σήμα του gps και στο G3 ανέβασαν την ανάλυση αλλά ξέχασαν να αλλάξουν soc με αποτέλεσμα να σέρνεται το σύμπαν, ε, δε μένουν και πολλές εταιρείες να το συνδέω. Ας αράξουμε λίγο όλοι και ας δούμε πώς οι σοβαρές εταιρείες προσφέρουν ποιοτικές συσκευές και κονομάνε.
panos2000gr Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Να μην το συνδέω με τη Samsung που επί χρόνια σπαμάρει την αγορά με ανούσιες συσκευές και που πήγε να γίνει Apple μιμούμενη μόνο τα αρνητικά της με Η είδηση της ημέρας πάντως είναι η ομολογια σου ότι η Apple έχει και αρνητικά στοιχεια. Μου αρκεί για αρχή.
kirileman Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Η είδηση της ημέρας πάντως είναι η ομολογια σου ότι η Apple έχει και αρνητικά στοιχεια. Μου αρκεί για αρχή. Ομολογία θα λεγόταν αν το έλεγε ο Κουκ. Και εννοούσα -κυρίως- την τιμολογιακή πολιτική.
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Βγαζουν για χιλιοστή φορά τέτοιο ντροπιαστικό νέο, και ακόμα τυφλοί από κάτω λένε "είναι πολύ ακριβή, δεν θα αγόραζα παρόλο που είναι ΝΟ. 1". ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ είναι ακριβή ρε ρε. ΤΟ 91% του ΔΟΛΛΑΡΙΟΥ σου λέει πάει σε τσέπη. Και δεν το περίμενα δηλαδή αυτό το νέο. Ο κάθε αγοραστής αυτών των αντικειμένων της Apple, μακάρι να γνώριζε πόσα πληρώνει για την ίδια τη διαφημιστική καμπάνια του έκαστου προιόντος. Έχει και τίτλο αυτό το Percentage που λέω, και προφανώς το κάνει και η Samsung και όλες οι μεγάλες φίρμες - δε θυμάμαι πως το λένε ρε γαμώτο. Με λίγα λόγια, ΕΙΔΙΚΑ με την apple οι πελατίσκοι πληρώνουν την πλύση εγκεφάλου που τους κάνουν, και αφήνουν και μπόσικη διαφορά για υπερυπερτιμημένο προιόν. Όσο περισσότερα βγάζει με τέτοια προιόντα που βγάζει, τόσο περισσότερο αέρα κοπανιστό κατάφερε να πουλήσει. Κάθε ένα τέτοιο νέο, έπρεπε να κρύβεται από τους ίδιους.. αλλά κατάφεραν και κάναν και αυτό το νέο μόδα και αρεστό. Και να συνεχίσει έτσι η φάση δηλαδή. Ζήτω η Xiaomi. 1
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Γιατι ειχαν θεμα οι συσκευες με 512ή1GB ram. Ολα ειναι θεμα socket/λειτουργικου και οχι μονο ram. Το 5s/6 1GB εχουν αλλα θες να πεις οτι σερνονται απεναντι στον ανταγωνισμο? Οσο για την χωρητικοτητα συμφωνω εν μερει με το οτι επρεπε να ξεκιναει απο τα 32 αλλα και παλι υποκειμενικο ειναι. Η apple ειτε αρεσει ειτε οχι την εχει αυτη τη σταθεροτητα και ξερεις πως οτι παρεις δεν θα σε απογοητευσει, οπως η mitsubishi/daikin στα κλιματιστικα,mercedes/bmw στα αυτοκινητα κλπ. Καποιες εταιριες ξεχωριζουν. ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ 800 ΕΥΡΩ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ. Με 800 ευρώ έχεις δει τι DESKTOP ΣΥΝΘΕΤΕΙΣ και τι τεχνολογίες του βάζεις; ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΜΕ 800 ΕΥΡΩ ΣΟΥ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΡΕΥΤ;
morgan21 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ 800 ΕΥΡΩ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ. Με 800 ευρώ έχεις δει τι DESKTOP ΣΥΝΘΕΤΕΙΣ και τι τεχνολογίες του βάζεις; ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΜΕ 800 ΕΥΡΩ ΣΟΥ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΡΕΥΤ; Πως του καθεσε εφοσον δηλωνεις στρέιτ? Και το φωναζεις κι ολας... Αυτο να το κοιταξεις! Και τι desktop φτιαχνεις με 800? Εγω μονο την καρτα γραφικων πηρα τοσο.
web_assasin Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ 800 ΕΥΡΩ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ. Με 800 ευρώ έχεις δει τι DESKTOP ΣΥΝΘΕΤΕΙΣ και τι τεχνολογίες του βάζεις; ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΜΕ 800 ΕΥΡΩ ΣΟΥ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΡΕΥΤ; τι τους λες τωρα και εσυ..
AntiCambeR Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Θα "σκάσει μύτη" ο Τοξοβόλος,μην τα "πετάτε" έτσι απότομα.
just for today Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Ωραιες συσκευες τα μυλαρακια.οπως ειναι σημερα το 6s plu θαπρεπε να ειναι το iphone5s.Καλες συσκευες αλλα απλησιαστες για πολυ καιρο μεχρι να κατεβουνε λιγο.στη μεταπωλησει αξηζουν πολυ τα μυλα.Να δουμε ποτε θαλαξει υλικα σε φορτηστες και ακουστικα στα σμαρτφοουν της που ειναι πολυ ευαισθητα και χαλανε μπαμ μπαμ και πρεπει να δηνεις καθε 5 μηνες λεφτα για αλλα.Το iphone6s plus μπορω να πω οτι ειναι συσκευαρα σε συγκρηση με τα iphone6 6plus.Κοροιδευουν το κοσμο ταμερηκανακια.για να κανουν μια αναβαθμηση προκοπης και εμφανεις περασανε 4μοντελα με ιχνη αναβαθμησεις.iphone5 5s 5c iphone6.ειναι η τελευταια εταιρια που εβαλε FHD!!!@Ειναι για γελια οι μακακες.Για να αλαξουνε αισθητηρες και να βελτιωσουν τις καμερες οι οπαδοιτης βγαλανε βυζια!!!!@Σαυτο που τη παραδεχομαι ειναι οτι εβαλε πρωτη 64bit επεξεργαστη οτι ειναι σταθερο το λειτουργηκο της αν και τωρα τελευταια 2χρονια αρχησανε κ κει τα προβληματα στη προσπαθεια της να ανοιχτει τεχνολογηκα και να βαλει νεες τεχνολογιες.Και στην αμερικη τα iphone τα παιρνεις με 150δολαρια η καπου εκει.εδω στην Ελλαδα οι τιμες στα κηνητα ειναι οι ακρηβοτερες σε ολη την ευρωπη
web_assasin Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 μα πως να μην ειναι σταθερο το λειτουργικο,αφου ειναι κομμενο και ραμμενο για αυτη τη μια συσκευη που βγαζει η apple? ενω το κακομοιρο το android εχει ενα τονο συσκευες.. λογικο ειναι οταν η ιδια εταιρια που βγαζει το λειτουργικο και τη συσκευη να κανει σωστο παντρεμα. δεν ειναι κανενα μυστικο συστατικο σαν το φιλτρο του πανοραμιξ..
morgan21 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 μα πως να μην ειναι σταθερο το λειτουργικο,αφου ειναι κομμενο και ραμμενο για αυτη τη μια συσκευη που βγαζει η apple? ενω το κακομοιρο το android εχει ενα τονο συσκευες.. λογικο ειναι οταν η ιδια εταιρια που βγαζει το λειτουργικο και τη συσκευη να κανει σωστο παντρεμα. δεν ειναι κανενα μυστικο συστατικο σαν το φιλτρο του πανοραμιξ.. Οταν ειχε βγει το samsung ativ s πηγα και το πηρα αμεσως. Δεν μπορεις να καταλαβεις το ποσο σταθερα δουλευε αν δεν το εχεις χρησιμοποιησει. Και ολα αυτα με ενα γιγα ραμ. Δυστηχως τα windows χαντακωθηκαν λογω ελλειψης εφαρμογων, και ολα αυτα γιατι οι developers εχουν αφοσιωθει στα οικοσυστηματα του ios και lagndroid στο βωμο του χρηματος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα