Ψιτ Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Το μαύρος δεν είναι ρατσιστικό σχόλιο, αλλά επιθετικός προσδιορισμός. 1
Miracle Worker Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Το μαύρος δεν είναι ρατσιστικό σχόλιο, αλλά επιθετικός προσδιορισμός. Καλά, φώναξε έναν Αφρικανό συμπολίτη μας "μαύρε" και έλα να μας πεις. 3
Anorymous Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Καλά, φώναξε έναν Αφρικανό συμπολίτη μας "μαύρε" και έλα να μας πεις. και εγω το μαυρς δεν το βρισκω ρατσιστικο το εγχρωμος μου ακουγετε πολυ γελιο
Belisarius Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 O πρώτος μου ξάδερφος που είναι μισός Έλληνας και μισός Ζιμπαμπουανός δεν έχει θέμα πάντως αν τον αποκαλέσεις μαύρο. Δεν πρόκειται φυσικά να του πεις ΄΄εεεε, μαύρε, έλα εδώ΄΄ αλλά ο ίδιος θα σου πει οτι είναι μαύρος. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Καλά, φώναξε έναν Αφρικανό συμπολίτη μας "μαύρε" και έλα να μας πεις. Άλλο προσφώνηση όμως κι άλλο περιγραφή... Κατά τα άλλα υπάρχει loophole
DDevil Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Το να τραβαει βιντεο η τυπισσα χωρις την άδεια του σεκιουριτα και να τον διαπομπευει στα μεσα ειναι νομιμο? πως θα ξαναβρει δουλεια ο τυπος? 1
bedazzled Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Άλλο προσφώνηση όμως κι άλλο περιγραφή... Κατά τα άλλα υπάρχει loophole Αυτό το πράγμα που στην Αμερική το nigger δεν υπάρχει πρόβλημα όταν το λέει ένας μαύρος, δεν το κατάλαβα ποτέ... double standards much?
DDevil Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 https://www.youtube.com/results?search_query=%CF%86%CE%B1%CF%83%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%82+%CF%83%CE%B5%CE%BA%CE%B9%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B9%CF%84%CF%85+ εγω με αυτο το βιντεο παντως παιδια θα της ειχα κοψει το κώλο. Κάποια στιγμη αυτο το κολπάκι με τα ρουφιανιλικια πρεπει να σταματησει. Εισαι δυσαρεστημένη απο τη συμπεριφορα μου? με κρινεις ως επαγγελματια? ωραια θα κάνεις αναφορά και θα δειξεις το βιντεο στους αμροδιους δεν θα με διαπομπευσεις σε ολο το Ιντερνετ. Αγωγη για αποζημιωση .... εγω μετα θα κανω να βρω δουλεια καιρο τη δικη μου οικογενεια ποιος θα τη ζησει? 1
anwnymh29 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 https://www.youtube.com/results?search_query=%CF%86%CE%B1%CF%83%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%82+%CF%83%CE%B5%CE%BA%CE%B9%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B9%CF%84%CF%85+ εγω με αυτο το βιντεο παντως παιδια θα της ειχα κοψει το κώλο. Κάποια στιγμη αυτο το κολπάκι με τα ρουφιανιλικια πρεπει να σταματησει. Εισαι δυσαρεστημένη απο τη συμπεριφορα μου? με κρινεις ως επαγγελματια? ωραια θα κάνεις αναφορά και θα δειξεις το βιντεο στους αμροδιους δεν θα με διαπομπευσεις σε ολο το Ιντερνετ. Αγωγη για αποζημιωση .... εγω μετα θα κανω να βρω δουλεια καιρο τη δικη μου οικογενεια ποιος θα τη ζησει? Αφιερωμενο μονο το ρεφρεν... 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 https://www.youtube.com/results?search_query=φασιστας+σεκιουριτυ+ εγω με αυτο το βιντεο παντως παιδια θα της ειχα κοψει το κώλο. Κάποια στιγμη αυτο το κολπάκι με τα ρουφιανιλικια πρεπει να σταματησει. Εισαι δυσαρεστημένη απο τη συμπεριφορα μου? με κρινεις ως επαγγελματια? ωραια θα κάνεις αναφορά και θα δειξεις το βιντεο στους αμροδιους δεν θα με διαπομπευσεις σε ολο το Ιντερνετ. Αγωγη για αποζημιωση .... εγω μετα θα κανω να βρω δουλεια καιρο τη δικη μου οικογενεια ποιος θα τη ζησει? Αν δεν είναι νόμιμο ας το πάει δικαστικά ο σεκιουριτάς... Δεν γνωρίζω τι παίζει με τις φωτογραφίες/βιντεοσκοπίσεις σε δημόσιους χώρους στην Ελλάδα, σε άλλες χώρες επιτρέπονται πάντως...
Irene.j Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Αμα φτασαμε να κανουμε συντακτικες αναλυσεις προκειμενου να πεισουμε οι μεν τους δε και το αντιστροφο...σωθηκαμε! Το προβλημα δεν ειναι ροζ,μαυρο,κιτρινο! Το προβλημα ειναι πολυσυνθετο.Και σιγουρα δεν μας περισσευει πολιτισμος για να το λυσουμε!
anwnymh29 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Αμα φτασαμε να κανουμε συντακτικες αναλυσεις προκειμενου να πεισουμε οι μεν τους δε και το αντιστροφο...σωθηκαμε! Το προβλημα δεν ειναι ροζ,μαυρο,κιτρινο! Το προβλημα ειναι πολυσυνθετο.Και σιγουρα δεν μας περισσευει πολιτισμος για να το λυσουμε! Ο πολιτισμος διεπεται απο λογικη και νομους..διαφορετικα εινα ζουγκλα. 1
Irene.j Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δυστυχως εφαπτεται της λογικης του καθενος. 1
DDevil Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Αν δεν είναι νόμιμο ας το πάει δικαστικά ο σεκιουριτάς... Δεν γνωρίζω τι παίζει με τις φωτογραφίες/βιντεοσκοπίσεις σε δημόσιους χώρους στην Ελλάδα, σε άλλες χώρες επιτρέπονται πάντως... Καταστροφικο ειναι βασικα για τον σεκιουριτα. Το αστειο της υποθεσης ειναι οτι αμα στη συγκεκριμενη ο προισταμενος της ελεγε "εγω κανω κουμαντο εδω.." στη δουλεια της δεν θα το τραβουσε βιντεο να το ανεβάσει στο Ιντερνετ. Σιγουρα ειναι παρανομο γιατι δεν ρωτηθηκε ποτε ο σεκιουριτας δεν καταπαταει ανθρωπινα δικαιωματα αυτο? να τον βγαζει βιντεο και να τον ανεβαζει το ιντερνετ? γιατι τον ρωτησε? πηρε αδεια? Ο σεκιουριτας ειπε οτι κανει κουμαντο εδω αφου ο αλλος δεν εβγαζε τις αποσκευες. Βγηκανε ολοι να σχολιασουν στο βιντεο απο κάτω αλλα στην Ομονοια που τιγκαρει ο συρμος θα βριζανε για τις αποσκευες και κάποιοι θα λεγανε "κανεις δεν του ειπε να τις πάει αλλου?" αυτοι οι σεκιουριτι τι κανουν ξυνονται? χαχαχ ακομα χειροτερα αμα κάποιος σκονταφτε και έπεφτε και έσπαγε κανα ποδάρι? ποιος θα κανε μηνυση σε ποιον τοτε? Αυτα τα γραφω επειδη τα εχω δει ... ο κοσμος ειναι περιεργος καποιος φορές μπορει να κανει θέμα για το οτιδηποτε. Εκει που δουλευω εχω δει πολλά. Ο αλλος ερχεται και κανει θεμα επειδη ξυπνησε στραβα ή επειδη η γυναικα του τον κατσαδιασε και αντι να ξεσπάσει σε αυτην ξεσπάει αλλου. Επειδη κάποια νομισε οτι προκειται περι ρατσισμου και επειδη ηθελε να εκτονωσει το συναισθημα και καλα της αδικιας που νιώθει οτι κάποιοι δέχονται ρατσιστικες επιθέσεις που οκ ψεμμα δεν ειναι .... διαπομπευει εναν ανθρωπο που ομολογουμενως δεν μιλησε καλά αλλα το τραβηξε αρκετα τον ανεβασε στο Ιντερνετ και εχασε τη δουλεια του και τωρα ειναι δακτυλοδεικτουμενος που θα βρει δουλεια αυτος ο τύπος τωρα? τοσο σοβαρο ηταν πια? τι εκανε τον έδειρε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις