Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειναι νομιμη άμυνα απεναντι στην βιαιοπραγια , δεν απλώνεις χέρι μέσα στη τσέπη του αλλουνου .... γιατι θα σου κοπει. Ρε πατε καλα τι ειναι αυτα που γράφετε? θα βάλει ο αλλος χέρι στη τσέπη μου θα του ριξω 2-3 σφαλιάρες να έρθει στα ισα του και θα τιμωρηθώ -καλως- ως τέτοιος? τι ειναι αυτα ρε?

Στη χώρα που βρίσκεσαι υπάρχουν κάποιοι νόμοι που οφείλεις να τους σέβεσαι.

Εάν δεν θέλεις να τους σέβεσαι, πρόβλημα σου, αλλά μπορεί να υπάρξουν συνέπειες.

(το αν είναι νόμιμη άμυνα ή αυτοδικία δεν το λέω εγώ, εσύ ή ο ανάδρομος ερμής αλλά το ΠΔ)

Δημοσ.

Στη χώρα που βρίσκεσαι υπάρχουν κάποιοι νόμοι που οφείλεις να τους σέβεσαι.

Εάν δεν θέλεις να τους σέβεσαι, πρόβλημα σου, αλλά μπορεί να υπάρξουν συνέπειες.

(το αν είναι νόμιμη άμυνα ή αυτοδικία δεν το λέω εγώ, εσύ ή ο ανάδρομος ερμής αλλά το ΠΔ)

Ελπιζω να ακολουθεις πιστα το ποινικο δικαιο αν σου κλεψουν την κοπελα σου ή την αδελφη σου μπροστα σου.. Μεταναστες ή Ελληνες δεν στεκομαστε στην εθνικοτητα.

Αυτα τα ρομαντικα περι κανονων οταν δη εδω στην ελλαδα εχουν καταπατηθει δεν τα μπορω. Πριν κανενα μηνα στα κατω Πατησια ενα Αφγανοπουλο ζητησε 1 ευρω απο μια κοπελα.οπως εβγαλε το πορτοφολι για να του δωσει,της πηρε κινητο και πορτοφολι με ξυλο μαζι.. Η αστυνομια επιασε τον συνεργο και απλα του ειπαν να πει στον αλλον να δωσει τα πραγματα πισω στην κοπελα και ολα μελι γαλα.

• Like 9
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ελπιζω να ακολουθεις πιστα το ποινικο δικαιο αν σου κλεψουν την κοπελα σου ή την αδελφη σου μπροστα σου.. Μεταναστες ή Ελληνες δεν στεκομαστε στην εθνικοτητα.

Αυτα τα ρομαντικα περι κανονων οταν δη εδω στην ελλαδα εχουν καταπατηθει δεν τα μπορω. Πριν κανενα μηνα στα κατω Πατησια ενα Αφγανοπουλο ζητησε 1 ευρω απο μια κοπελα.οπως εβγαλε το πορτοφολι για να του δωσει,της πηρε κινητο και πορτοφολι με ξυλο μαζι.. Η αστυνομια επιασε τον συνεργο και απλα του ειπαν να πει στον αλλον να δωσει τα πραγματα πισω στην κοπελα και ολα μελι γαλα.

Αστον να λέει. Θα φιλήσει το τζάμι τύπος που θα βάλει χέρι σε ξένη τσέπη και θα τον πάρω χαμπάρι. Το μονο προβλημα ειναι οι ρουφιάνοι με τα κινητά που οτι βλέπουν και τους κάνει εντυπωση θέλουν να το ανεβάζουν στο γιουτιούμπ.

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε ddevil δυστυχώς εδώ δεν είναι ΗΠΑ να έχεις το κουμπούρι να κρέμεται απο την ζώνη.Οποιαδήποτε ενέργεια σε βάρος του κλέφτη θα έχει σαν αποτέλεσμα να περάσεις και εσύ αυτόφωρο για ξυλοδαρμό.Οι νόμοι είναι τρισάθλιοι και δεν υπάρχει κάποιο άρθρο που να ορίζει την αυτοάμυνα παρά μόνο το άρθρο 22 περί αναγκαίοτητας χρήσης αυτοάμυνας ανάλογα με την επικινδυνότητα του εγκληματία.Οταν μιλάμε για πορτοφολάδες δεν υπάρχει κίνδυνος για την ζωή σου η απειλή κατά της ζωής σου οπότε το αν θα σου φορτώσει το ελαφρυντικό του άρθρου 22 και θα σε αθωώσει η θα σου ρίξει καμιά 6μηνη ποινή με αναστολή παίζεται ανάλογα με τις κ@υλες του δικαστή και του εισαγγελέα.Το ποινικό δίκαιο πρέπει να δώσει έμφαση και στα δικαιώματα του θύματος και όχι του δράστη παρόλα αυτά υπάρχουν καραμπινάτες υποθέσεις που δείχνουν το αντίθετο όπως ηλικιωμένος 77 χρονών που σκότωσε ληστή και έφαγε 10 χρόνια κάθειρξη γι αυτό το πράγμα

• Like 2
Δημοσ.

Κουμασια εχουμε και Ελληνες.. απλα στους αλλοδαπους δεν υπαρχει ελεγχος πια.. αφου κανεις δεν ξερει ποιοι ειναι και τι κανουν! Ελεγχο δεν εχουν , το ποιημα το χρυσαυγιτικο το ξερουν και αγιος ο θεος!

Φίλε ddevil δυστυχώς εδώ δεν είναι ΗΠΑ να έχεις το κουμπούρι να κρέμεται απο την ζώνη.Οποιαδήποτε ενέργεια σε βάρος του κλέφτη θα έχει σαν αποτέλεσμα να περάσεις και εσύ αυτόφωρο για ξυλοδαρμό.Οι νόμοι είναι τρισάθλιοι και δεν υπάρχει κάποιο άρθρο που να ορίζει την αυτοάμυνα παρά μόνο το άρθρο 22 περί αναγκαίοτητας χρήσης αυτοάμυνας ανάλογα με την επικινδυνότητα του εγκληματία.Οταν μιλάμε για πορτοφολάδες δεν υπάρχει κίνδυνος για την ζωή σου η απειλή κατά της ζωής σου οπότε το αν θα σου φορτώσει το ελαφρυντικό του άρθρου 22 και θα σε αθωώσει η θα σου ρίξει καμιά 6μηνη ποινή με αναστολή παίζεται.

Με τον αντιρατσιστικο νομο πια αν εσυ δωσεις 2 φουσκους στον αλλοδαπο κλεφτη που θα στην πεσει την εκατσες την βαρκα..

• Like 4
Δημοσ.

Μην ανησυχείς, το ακολουθώ (αρκετά) πιστά έως τώρα και δεν το έχω μετανιώσει.

Πριν κανενα μηνα στα κατω Πατησια ενα Αφγανοπουλο ζητησε 1 ευρω απο μια κοπελα.οπως εβγαλε το πορτοφολι για να του δωσει,της πηρε κινητο και πορτοφολι με ξυλο μαζι.. Η αστυνομια επιασε τον συνεργο και απλα του ειπαν να πει στον αλλον να δωσει τα πραγματα πισω στην κοπελα και ολα μελι γαλα.

Πριν 1 χρόνο περίπου, κάτω από την πλ. Βικτωρίας, χρυσαυγίτες πλάκωσαν -χωρίς λόγο- στο ξύλο μετανάστες και τους πήραν (έκλεψαν) δεν ξέρω κι εγώ τι. Αστυνομία υπήρχε κοντά. Δεν έκανε τίποτα. Μέλι-γάλα δεν θα το έλεγα.

Δημοσ.

Μην ανησυχείς, το ακολουθώ (αρκετά) πιστά έως τώρα και δεν το έχω μετανιώσει.

Πριν 1 χρόνο περίπου, κάτω από την πλ. Βικτωρίας, χρυσαυγίτες πλάκωσαν -χωρίς λόγο- στο ξύλο μετανάστες και τους πήραν (έκλεψαν) δεν ξέρω κι εγώ τι. Αστυνομία υπήρχε κοντά. Δεν έκανε τίποτα. Μέλι-γάλα δεν θα το έλεγα.

Σκατα στην χρυση αυγη φιλε μου.. (αν μου επιτρεπεις το φιλε μου..) 

Γι'αυτο τον λογο μπηκαν στην βουλη και πηραν δυναμη..σκατα στα μουτρα τους!

Δημοσ.

Φίλε ddevil δυστυχώς εδώ δεν είναι ΗΠΑ να έχεις το κουμπούρι να κρέμεται απο την ζώνη.Οποιαδήποτε ενέργεια σε βάρος του κλέφτη θα έχει σαν αποτέλεσμα να περάσεις και εσύ αυτόφωρο για ξυλοδαρμό.Οι νόμοι είναι τρισάθλιοι και δεν υπάρχει κάποιο άρθρο που να ορίζει την αυτοάμυνα παρά μόνο το άρθρο 22 περί αναγκαίοτητας χρήσης αυτοάμυνας ανάλογα με την επικινδυνότητα του εγκληματία.Οταν μιλάμε για πορτοφολάδες δεν υπάρχει κίνδυνος για την ζωή σου η απειλή κατά της ζωής σου οπότε το αν θα σου φορτώσει το ελαφρυντικό του άρθρου 22 και θα σε αθωώσει η θα σου ρίξει καμιά 6μηνη ποινή με αναστολή παίζεται ανάλογα με τις κ@υλες του δικαστή και του εισαγγελέα.Το ποινικό δίκαιο πρέπει να δώσει έμφαση και στα δικαιώματα του θύματος και όχι του δράστη παρόλα αυτά υπάρχουν καραμπινάτες υποθέσεις που δείχνουν το αντίθετο όπως ηλικιωμένος 77 χρονών που σκότωσε ληστή και έφαγε 10 χρόνια κάθειρξη γι αυτό το πράγμα

Με 1-2 σφαλιάρες δεν θα τον σκοτώσεις. Απο τη στιγμή που ο άλλος βάλει χέρι πάνω σου δικαιουσαι σε κάθε περιπτωση να του δώσεις μια λαβή. Αρκει να μη του δημιουργησεις προβλημα παθολογικό μετα πχ μην πέσει κάτω και μεινει ανάπηρος.

Συμφωνω οτι οι νομοι ειναι τρισάθλιοι και οτι ειμαστε χαλαροι σε ολα τα επιπεδα χωρις λογο.

Σκατα στην χρυση αυγη φιλε μου.. (αν μου επιτρεπεις το φιλε μου..) 

Γι'αυτο τον λογο μπηκαν στην βουλη και πηραν δυναμη..σκατα στα μουτρα τους!

Ενα παρεακι ειναι ολοι μην την ψαχνεις τωρα..

Κάποιοι παιζει να μπαινουν και εδω μέσα και να παρακολουθουν αυτη τη στιγμη.

Δεν διευκρινίζεται απο τον νόμο το πως προσδιορίζεται η κλοπή μεγάλης αξίας.Ο Ποινικός Κώδικας ορίζει ρητά οτι

άρθρο 372:Όποιος αφαιρεί ξένο (ολικά ή εν μέρει) κινητό πράγμα από την κατοχή άλλου με σκοπό να το ιδιοποιηθεί παράνομα, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον 3 μηνών. και αν το αντικείμενο της κλοπής είναι ιδιαίτερα μεγάλης αξίας με φυλάκιση τουλάχιστον δύο ετών. 2. Κινητό πράγμα θεωρείται κατά τον Κώδικα και η ενέργεια του ηλεκτρισμού, του ατμού και κάθε άλλη ενέργεια. 3. Η διάταξη του άρθρου 72 σχετικά με την παραπομπή του υπαιτίου σε κατάστημα εργασίας εφαρμόζεται και εδώ.

Tώρα απο εκεί και πέρα εξαιτίας του ότι οι φυλακές είναι γεμάτες συνηθίζεται σε άτομα που διαπράττουν κακουργήματα που δεν απειλείται η ζωή των ανθρώπων και που είναι μέχρι 10 χρόνια να δίνουν περιοριστικούς όρους αντί για προφυλάκιση όπως είναι η κακουργηματική κλοπή.Τέλος βάση τον νόμο   4274/2014 δίνεται η δυνατότητα σε όσους έχουν καταδικαστεί σε ποινές μέχρι 10 χρόνια και έχουν εκτίσει τα 2/5 δηλαδή 4 χρόνια να αποφυλακίζονται υφ όρων.Επομένως τα κλεφτρόνια που το έχουν κάνει επάγγελμα δεν τα αγγίζει ο νόμος καθόλου.

Θυμαμαι μια κλοπη των 300 ευρώ ειχε πάει αυτεπάγγελτα. Έχω και εγω εναν κώδικα τσέπης με τα ποινικά μαζεμένα .... δεν βρήκα κανενα οριο για το τι θεωρειται υψηλης αξιας... πιστευω ειναι υποκειμενικο.

Δημοσ.

Δεν μπορεις πια να μιλησεις..βαπτιζεσαι χρυσαυγιτης..Σκατα να φανε οι "πατριωτες" .. ποινικοποιησαν την σημαια τα ουγκανα. Αν μιλησεις για την σημερινη μεταναστευτικη πραγματικοτητα θεωρεισαι νεοναζι. 

• Like 4
Δημοσ.

Δεν μπορεις πια να μιλησεις..βαπτιζεσαι χρυσαυγιτης..Σκατα να φανε οι "πατριωτες" .. ποινικοποιησαν την σημαια τα ουγκανα. Αν μιλησεις για την σημερινη μεταναστευτικη πραγματικοτητα θεωρεισαι νεοναζι. 

Μπορεις ρε ... αρκει να ξέρεις τι κάνεις. Ετσι ελεγαν και για αυτον που βγηκε και εγραψε στο φβ για τους αξιωματικους που εέπεσαν και απο οτι εγραψαν τον μάγκωσε η διωξη. Δεν γινεται να έρθει να σε ακουμπησει για να σε κλέψει ο αλλος και αμα του βάλεις μια τρικλοποδια για να τον ριξεις κάτω ή του σκάσεις ενα σκαμπιλι θα πάς μέσα για μηνυση. Πας καλα? ας μην ειμαστε τοσο χέστες. Εδω ο άλλος που έσωσε μια ψιλικατζου απο εναν επιδοξο ληστη με ένα καλο κροσέ πηγε μέσα? ή τιμωρηθηκε μηπως?

Δημοσ.

Μπορεις ρε ... αρκει να ξέρεις τι κάνεις. Ετσι ελεγαν και για αυτον που βγηκε και εγραψε στο φβ για τους αξιωματικους που εέπεσαν και απο οτι εγραψαν τον μάγκωσε η διωξη. Δεν γινεται να έρθει να σε ακουμπησει για να σε κλέψει ο αλλος και αμα του βάλεις μια τρικλοποδια για να τον ριξεις κάτω ή του σκάσεις ενα σκαμπιλι θα πάς μέσα για μηνυση. Πας καλα? ας μην ειμαστε τοσο χέστες. Εδω ο άλλος που έσωσε μια ψιλικατζου απο εναν επιδοξο ληστη με ένα καλο κροσέ πηγε μέσα? ή τιμωρηθηκε μηπως?

Ο καθενας στο ιντερνετ γραφει οτι θελει,οτι μαλακια κατεβασει ο νους του. Πολλοι απο αυτους απλα αναζητουν λιγη προσοχη..εγω σου μιλαω για την πραγματικοτητα. Θα σε κλεψουν? θα σε μπιπ ? δεν μπορεις να μιλησεις βγαινεις αυτοματως ρατσιστης και χρυσαυγιτης.

Δοκιμασε εσυ να χτυπησεις καποιον που θα σου κανει κινηση να σε κλεψει..εαν ειναι αλλοδαπος θα σου ξεκινησει το ποιημα "εισαι χρυσαυγιτης γιατι με κυνηγας" ..

• Like 1
Δημοσ.

Ο καθενας στο ιντερνετ γραφει οτι θελει,οτι μαλακια κατεβασει ο νους του. Πολλοι απο αυτους απλα αναζητουν λιγη προσοχη..εγω σου μιλαω για την πραγματικοτητα. Θα σε κλεψουν? θα σε μπιπ ? δεν μπορεις να μιλησεις βγαινεις αυτοματως ρατσιστης και χρυσαυγιτης.

Δοκιμασε εσυ να χτυπησεις καποιον που θα σου κανει κινηση να σε κλεψει..εαν ειναι αλλοδαπος θα σου ξεκινησει το ποιημα "εισαι χρυσαυγιτης γιατι με κυνηγας" ..

Μην εισαι χέστης και αντέδρασε. Αμα εισαι χέστης καλα θα σου κάνουν .... αντέδρασε οπως πρέπει και υποστηριξε τη θεση σου. Τα αλλα ειναι δικαιολογιες.

Δυστυχως απο το Ιντερνετ μονο ιστοριες εχω να γράψω αμα θέλει κανεις να με γνωρισει απεξω ή καμια ειμαι διαθεσιμος οταν κατεβω ξανά Αθηνα. Συμμετοχες με μια απλή αιτηση.  :-D

Δημοσ.

Μιας και λέμε γενικά για ΗΣΑΠ-ΜΕΤΡΟ, έχει πετύχει ποτέ κανένας σας έναν που είναι σαν λεπρός,σαν να του έχουν πετάξει βιτριόλι;Δεν ξέρω πως να τον περιγράψω,όποιος δεν τον έχει δει πάντως θεωρείται από εμένα τυχερός.

Ότι χειρότερο έχω δει live.

• Like 2
Δημοσ.

Και εδώ που δούλευα, είπα να παίξω μια κρεμάλα...

Υ.Γ. Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο υπάρχει τόσο περιορισμένη συμμετοχή.

Δημοσ.

Μιας και λέμε γενικά για ΗΣΑΠ-ΜΕΤΡΟ, έχει πετύχει ποτέ κανένας σας έναν που είναι σαν λεπρός,σαν να του έχουν πετάξει βιτριόλι;Δεν ξέρω πως να τον περιγράψω,όποιος δεν τον έχει δει πάντως θεωρείται από εμένα τυχερός.

Ότι χειρότερο έχω δει live.

Ειναι ζευγάρι με άλλον ενα και τριγυρνάνε...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...