Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα πορτάκι ντουλαπιού που θέλω να φαίνεται σαν 3 συρτάρια και παράλληλα να το κάνω να διπλώνει στο πρώτο συρτάρι, ώστε να μαζεύει όλο διπλώνοντας. Ο λόγος είναι επειδή δεν χωράει καθώς απέναντί του υπάρχει άλλο έπιπλο. Στη φωτογραφία φαίνεται τι θέλω να κάνω, έχω γκριζάρει το πορτάκι με τα συρτάρια και φαίνεται πως το πρώτο είναι διπλωμένο όταν είναι ανοικτό. Φυσικά όταν θα κλείνει θα ξεδιπλώνεται το πρώτο συρτάρι και θα είναι στην ορθια θέση ώστε εξωτερικά να φαίνεται σαν συρτάρι.

Μήπως ξέρει κανείς με τι τρόπο μπορώ να το κάνω να διπλώνει/ισιώνει όταν προκειται να ανοίγει/κλείνει αντίστοιχα, ή εάν υπάρχει άλλος τρόπος ώστε να χωράει όταν ανοίγεi;

post-74587-0-57956000-1455581531_thumb.png

Δημοσ.

Δεν κατάλαβα τι εννοείς να φαίνεται σαν τέσσερα συρτάρια...έτσι όπως είναι το σχέδιο με δύο σπασίματα για να διπλώνει τι πρόβλημα υπάρχει;

Σ'αρέσει να παιδεύεσαι πάντως! :P

Δημοσ.

Ωχ λάθος, 3 συρτάρια εννοώ (θα το διορθώσω, sorry).

Κοίτα όπως βλέπεις, είναι 3 σπαστά κομμάτια που θα φαίνονται σαν συρτάρια καθώς θα έχει το καθένα το χερουλάκι του. Οπότε φαίνονται σαν 3 συρτάρια αντί για ένα πορτάκι, το κάνω επίτηδες για να ταιριάζει με τα υπόλοιπα "πραγματικά" συρτάρια που υπάρχουν παραδίπλα, εάν το έκανα πορτάκι θα ήτανε παραφωνία αλλά και δεν θα χώραγε όταν άνοιγε.

Δημοσ.

Ωχ λάθος, 3 συρτάρια εννοώ (θα το διορθώσω, sorry)

Να σου πω την αλήθεια ούτε πάλι το καταλαβαίνω...:) Τι εννοείς η πόρτα του ντουλαπιού να φαίνεται σαν 3 συρτάρια;!

Δημοσ.

Ξερεις πως θα το κανα εγω.

Θα βαζα μεντεσεδες οπως λεει ο φιλος πανω αλλα στο κεντρο θα χα εναν συρτη, οπως αυτος που βαζουν στις πορτες. Το απασφαλιζεις πεφτει,μετα το ασφαλιζεις.

Απλα θα πεφτει ολοεχρι κατω δεν ξερω αν ειναι βολικο να κρατανε ολο το βαρος οι μεντεσεδες

Δημοσ.

Σκεπτόμουν ένα κουμπάσο στο μεγάλο κομάτι για να ανοίγει όλο και κάτι σα μεντεσές στο μικρό ώστε να διπλώνει μόνο του!

Δημοσ.

προσπαθώ να καταλάβω πώς ανοίγει τούτο δω, αλλά δεν :)

Βλέπουμε ένα ντουλάπι σε τομή από το πλάι του, του οποίου το πορτάκι ανοίγει προς τα κάτω; Σαν την πόρτα του φούρνου ασπούμε; Αλλά θες να σπάει για να χωράει να ανοίξει ως κάτω, σωστά;

Δημοσ.

Δεν εξυπηρετεί προς τα πάνω γιατί πρόκειται για πλυντήριο πιάτων που θα μπαίνει στο ντουλάπι αυτό συνεπώς δεν θα μπορώ να το φορτώσω.

Δημοσ.

Δεν εξυπηρετεί προς τα πάνω γιατί πρόκειται για πλυντήριο πιάτων που θα μπαίνει στο ντουλάπι αυτό συνεπώς δεν θα μπορώ να το φορτώσω.

όπως και να σπάει αν το φορτώνεις τότε θες υποστήριξη στο έξω άκρο σκέφτηκες να βάλεις 2 ή 3 σύρτες για υποστήριξη;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...