dinaki23 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Γεια σας θα ήθελα την συμβουλή σας είχα παραγγείλει απο eBay ένα προϊόν αλλά δεν δεν μου ήρθε ποτέ.Τους έστειλα μήνυμα για να μου στείλουν πίσω τα χρήματα μου και είδα ότι είχε tracking number και εχει παραδοθεί το πακέτο στην Αθήνα σε κάποιον παραλήπτη. Πήρα τηλέφωνο στα ΕΛΤΑ και τους είπα και δεν μου λένε τιποτα για τον παραλήπτη,το μόνο που λένε είναι που να ψάχνω το χαρτί..το δέμα παραδόθηκε Αθήνα ενω ήταν να παραδοθεί Γρεβενά..Εσείς τι θα κάνατε στη θέση μου?
nikos903 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Επικοινώνησε με τον πωλητή, μπορεί να σου έβαλε άλλο track ή να έκανε λάθος. Πότε παράγγειλες;
chipakos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Να τηλεφωνήσεις στο ταχυδρομείο της Αθήνας και να τους ρωτήσεις πως γίνεται να σου παρέδωσαν αντικείμενο ενώ εσύ είσαι στα Γρεβενά. Πρέπει να ξετυλίξεις το κουβάρι να δεις από που άρχισε αυτό το λάθος. Ο πωλητής έβαλε άλλο όνομα αλλά δικό σου αριθμό παρακολούθησης??Μήπως το δικό σου αντικείμενο βρίσκεται στην Αθήνα με δικό του αριθμό παρακολούθησης??Αυτά και άλλα πολλά. Μίλα με την Αθήνα που είναι πιο εύκολο. Δεν χρειάζεσαι κανένα χαρτί. Το μόνο που θέλεις από τον πωλητή του ebay είναι να σου πει τον αριθμό παρακολούθησης και να τον γράψεις σε ένα χαρτί δικό σου.
dinaki23 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας.την παραγγελία την έκανα Δεκέμβριο γύρω στις 28.. Έστειλα μήνυμα τον πωλητή και του είπα μήπως μου έδωσε λάθος αριθμό.. Πήρα τηλέφωνο στα ΕΛΤΑ και μου είπαν ότι το δέμα έχει παραδοθεί 20-01-16 από το κατάστημα τους,και μου παν ,μήπως έχω λάθος αριθμό. O αριθμός είναι RM664160783CN αν θέλετε δείτε το και εσεις.. αυτά βγάζει οταν πατάς τον κωδικό στα ΕΛΤΑ
nikos903 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Το κακό είναι οτι πέρασαν οι 45 μέρες... Case έχεις ανοίξει στο ebay? Αν όχι λογικά δεν μπορείς τώρα, το επόμενο είναι οι 60 μέρες στο paypal, αυτές μην τις ξεχάσεις (αν δεν βγάλεις άκρη με τον πωλητή βέβαια). Λογικά δεν θα σου έρθει ποτέ αυτό που παράγγειλες πάντως, γιατί το άλλο έκανε 15 μέρες να πάει (όπου πήγε) και εσένα είναι 3*15 μέρες τώρα... Πες του οτι η παράδοση που γράφει το track είναι σε τελείως άλλη περιοχή, δωστου και χιλιόμετρα να καταλάβει.
akollias Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Επειδη ψαχνοντας με τα ΕΛΤΑ δεν θα βγαλεις ακρη, θα προτεινα το εξης: α) Ζητάς απο τον πωλητή να σου επιβεβαιωσει τον αριθμο αποστολής. β) αν ειναι ο ιδιος με τον πρωτο τοτε τον ενημερωνεις οτι δεν εχεις παραλάβει. Σου στελνει ενα χαρτι που υπογραφεις οτι δεν το εχεις παραλαβει. Κανει αίτηση αναζήτησης ο κινεζος. Λογικά θα σου δωθει refund.Το θεμα ειναι οτι μονο ο αποστολεας (συμφωνα με τον ΕΛΤΑ) μπορει να κανει αναζητηση. Μονο αυτος μπορει να βρει αν παραδωθηκε και σε ποιον. (αυτα γινονται υπηρεσιακα με εντολη απο China post). Φοβαμαι οτι με το tracking σαν παραληπτης σε μπορεις να κανεις πολλα πραγματα.
dinaki23 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 άνοιξα case και είπε το αυτόματο μήνυμα από ebay πως αν δεν απαντήσει μέχρι 22 αναλαμβάνουν αυτοί..Οπότε πιστεύω είμαι οκ με την επιστροφή χρημάτων.. Πιστεύεται οτι γίνονται μαμουνιές στα ελτά?Να το πήρε κάποιος στην ζούλα? θα του ξαναστείλω μήνυμα αν είναι με την διαφορά στα χιλιόμετρα.. το χαρτί που είναι να υπογράψω οτι δεν το παρέλαβα θα μου το στείλει απο μόνος του ή πρέπει να το ζητήσω εγω?
nikos903 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Αφού άνοιξες case είσαι οκ λογικά. Μαμουνιές στα ΕΛΤΑ; Και όχι μόνο εκεί... Δυστυχώς... Βέβαια το παράξενο δεν είναι οτι έγινε, το παράξενο είναι πώς κατέληξε εκεί.... Όταν σου απαντήσει ο πωλητής θα δεις, αν σου πει μα-μου εξήγησε του που πήγε και που έπρεπε να πάει και πες του αν θέλει να κάνει αναζήτηση. Χαρτί me don't know...
dinaki23 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 ωραία σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας θα το κυνηγήσω..Ας μου στείλει πρώτα ο πωλητής όμως..
akollias Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 άνοιξα case και είπε το αυτόματο μήνυμα από ebay πως αν δεν απαντήσει μέχρι 22 αναλαμβάνουν αυτοί..Οπότε πιστεύω είμαι οκ με την επιστροφή χρημάτων.. Πιστεύεται οτι γίνονται μαμουνιές στα ελτά?Να το πήρε κάποιος στην ζούλα? θα του ξαναστείλω μήνυμα αν είναι με την διαφορά στα χιλιόμετρα.. το χαρτί που είναι να υπογράψω οτι δεν το παρέλαβα θα μου το στείλει απο μόνος του ή πρέπει να το ζητήσω εγω? Μπορει να του το ζητησει η ταχυδρομική του υπηρεσία. Σε αντιστοιχη δικη μου περιπτωση ετσι εγινε.
dinaki23 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Μόλις μου κατέθεσε το ποσό πίσω..ευχαριστω πολύ για την βοήθεια..
isay Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Από αυτά που διαβάζω, θεωρώ πιο "λογικό" ο πωλητής να μην έστειλε τίποτα και να του έστειλε αριθμό αποστολής από άλλη παραγγελία. Ηθελημένα ή όχι δεν εχει σημασία
filipoOS Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας.την παραγγελία την έκανα Δεκέμβριο γύρω στις 28.. Έστειλα μήνυμα τον πωλητή και του είπα μήπως μου έδωσε λάθος αριθμό.. Πήρα τηλέφωνο στα ΕΛΤΑ και μου είπαν ότι το δέμα έχει παραδοθεί 20-01-16 από το κατάστημα τους,και μου παν ,μήπως έχω λάθος αριθμό. O αριθμός είναι RM664160783CN αν θέλετε δείτε το και εσεις.. αυτά βγάζει οταν πατάς τον κωδικό στα ΕΛΤΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ-ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ 20-01-2016 09:57 ΑΜΦΙΘΕΑΣ (Π.ΦΑΛΗΡΟ 2)
The_Judas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δεν μπορούν να σου πούνε τα ΕΛΤΑ σε ποιο όνομα αντιστοιχεί ο κωδικός;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα