Προς το περιεχόμενο

Blackberry service & expansys

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε παλιότερο κινητό που είχα blackberry 9700 και έκανε κάτι τέτοια κόλπα όταν το φόρτιζα πλήρως και το έκανα μετά ρεσταρτ (από 100% έπεφτε 80%) του ξαναπέρασα το λογισμικό μέσω υπολογιστή με πλήρες φορμάτ κτλ. και θυμάμαι πως είχε ψιλοστρώσει, αλλά μιλάμε για τελείως διαφορετικές τεχνολογίες, αυτό ήταν 7 χρόνια πριν.

Επίσης, μην αγχώνεσαι από τώρα κάν΄του 5-10 φορτίσεις και μετά δες αν συνεχίζει να το κάνει. 

Δημοσ.

Λοιπόν παίδες,  όλη νύχτα σε flight mode και έχει χάσει μόνο 2%!!  Δηλαδή η μπαταρία τώρα είναι στο 98%.  Τούμπανο λέμε!  Μάλλον έφταιγε που το φόρτισα μέσω usb την πρώτη φορά.  Ξέρω ότι δίνουν λίγο ρεύμα οι usb θύρες.  Θα το παρακολουθήσω λίγο ακόμα και θα ξαναγράψω.

Δημοσ.

Από χθες βράδυ 00:15, το αφήνω σε flight mode με ενεργοποιημένα nfc, bluetooth, wifi, gps, viber, skype, clock, accuweather, youtube, όλα αυτά με 67% μπαταρία..  Σήμερα 11:00 το πρωί, τσεκάρω να δω πόσο έχει πέσει η μπαταρία και ήταν 62%!!!!!  Μου έφτιαξε την μέρα! Όλα καλά πήγαν τελικά..

Δημοσ.

Το ειπαμε,ειναι εργαλειαρα και η μπαταρια του επικη !

Κλεισε ομως οτι δε χρειαζεσε συχνα...π.χ το NFC τρωει μπαταρια οπως ειχα διαπιστωσει στο δικο μου.Και το GPS λογικα μονο εντος αυτοκινητου το χρειαζεσε...κανε μια ορθολογικη χρηση και θα δεις ακομα καλυτερους χρονους !

Το HUB πως σου φαινετε ? Ειναι απο τα μεγαλα ατου του BB OS 10 B)

Δημοσ.

Τα είχα αφήσει ανοικτά επίτηδες για να δω πόση κατανάλωση μπαταρίας θα είχε μέχρι την άλλη μέρα.  Το κινητό είναι αλλού σε όλους τους τομείς.  Δεν υπάρχει.  Και το hub είναι φοβερό, όλα μαζί και τακτοποιημένα.  Αν είχα λεφτά, θα έπαιρνα άλλο ένα και θα το κλείδωνα στο πατάρι, να το έχω για όταν τα φτύσει αυτό που έχω τώρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...