Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν είχατε από 5 χιλιάρικα έως 7 τι επενδύσεις θα κάνατε? Όχι αποταμίευση, έχει λεφτά η οικογένεια για ώρες δύσκολες.

• Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Αν είχατε από 5 χιλιάρικα έως 7 τι επενδύσεις θα κάνατε? Όχι αποταμίευση, έχει λεφτά η οικογένεια για ώρες δύσκολες.

Τι επενδύσεις να κάνεις με 7 χιλιάρικα?

πολύ λίγα

Δημοσ.

Τι επενδύσεις να κάνεις με 7 χιλιάρικα?

πολύ λίγα

Είναι όντως. Μωρέ ιδέες ψάχνω είναι λίγα επένδυση και πολλά για να κάθονται!!

Δημοσ.

Θα σου στείλω με πμ το IBAN μου, σε 3 μήνες θα είναι 25.000. 

Όποιος άλλον ενδιαφέρεται να μου πει να τον φτιάξω.

• Like 11
Δημοσ.

πολλά για να κάθονται!!

υπερβολικός. Ακόμα και για ποσό για ώρα ανάγκης είναι πολύ μικρό. 

Σκέψου ότι μια άριστη επένδυση αποδίδει ας πούμε 20% το χρόνο (consistently), άρα μιλάμε για 1000 ευρώ το χρόνο εφόσον είσαι πολύ επιτυχημένος επενδυτής. Ο κόπος για να πετύχεις το 20% αξίζει πολύ παραπάνω από τα 1000 ευρώ.. ΓΙαυτό λένε είναι λίγα για επένδυση

Καλύτερα φάτα η αγόρασε κάτι που απολαμβάνεις αλλά χάνει αξία με αργούς ρυθμούς, πχ ένα μεταχειρισμένο αμάξι ευκαιρία η μεταχειρισμένο ρολόι πχ

• Like 1
Δημοσ.

υπερβολικός. Ακόμα και για ποσό για ώρα ανάγκης είναι πολύ μικρό. 

Ναι για αυτό είπα έχει η οικογένεια.

Δημοσ.

Θα σου στείλω με πμ το IBAN μου, σε 3 μήνες θα είναι 25.000. 

Όποιος άλλον ενδιαφέρεται να μου πει να τον φτιάξω.

Εκτιμάω τις προθέσεις σου, καλέ μου άνθρωπε. Αν βρεις κάποιον άλλο που να ενδιαφέρετε δώσε μου και εμένα τα στοιχεία του  :-D .

Δημοσ.

Περιμενεις να ανεβει ακομα λιγο το χρηματιστηριο, και χρααααααααααααααααααπ αμολας μια σορτια ΝΑ!

Σορτ σημαίνει να το παίζω κόντρα μόλις ανέβει λίγο και να περιμένω να τσακιστεί πάλι?? Επειδή είμαι λίγο εκτός τις τελευταίες μέρες ψάχνομαι - γίνεσαι λίγο πιο αναλυτικός ως προς το πως? Ευχαριστώ πάντως.  

Δημοσ.

Περιμενεις να ανεβει ακομα λιγο το χρηματιστηριο, και χρααααααααααααααααααπ αμολας μια σορτια ΝΑ!

...και οτι ελεγα, δεν θα μπει ο πάπιας να τον χωσει και αυτον στο χαα :-D

Σορτ σημαίνει να το παίζω κόντρα μόλις ανέβει λίγο και να περιμένω να τσακιστεί πάλι?? Επειδή είμαι λίγο εκτός τις τελευταίες μέρες ψάχνομαι - γίνεσαι λίγο πιο αναλυτικός ως προς το πως? Ευχαριστώ πάντως.  

μολις ανεβει αγοράζεις και οταν πέσει πουλας (αυτες ειναι μπίζνες :-D )

Δημοσ.

Επένδυση στην ελλαδα σήμερα και γενικά δηλαδή σημαίνει οτι μπορεί να κερδίσεις αλλα και οτι μπορεί τα 7 να γίνουν 3 :-D

Γιατί στις άλλες χώρες δεν τα χάνουν, μόνο βγάζουν?? Τι μαγεία είναι αυτή, που θέλω και εγώ :-D !!!

Δημοσ.

Γιατί στις άλλες χώρες δεν τα χάνουν, μόνο βγάζουν?? Τι μαγεία είναι αυτή, που θέλω και εγώ :-D !!!

Το μισό ποστ μου διάβασες και ποσταρες

Επένδυση στην ελλαδα σήμερα και γενικά δηλαδή σημαίνει οτι μπορεί να κερδίσεις αλλα και οτι μπορεί τα 7 να γίνουν 3 :-D

• Like 1
Δημοσ.

Το αναποδο.

Σε παρακαλώ λίγο πιο αναλυτικός στον τρόπο. Να σορτάρω σημαίνει να το παίζω κόντρα, σωστά?? Οπότε όταν ανέβει όσο αξιολογήσω ότι θα ανέβει πριν την επόμενη πτώση τι κάνω?? Καλώ ένα χρηματιστή και του λέω  ΤΡΑΒΑ ΜΙΑ ΣΟΡΤΑΡΑ να, για να μηλήσω και την γλώσσα σου B) ?? Πρέπει να πάει από πριν να φτιάξω λογαριασμό?? Μπορώ να το κάνω ο ίδιος?? Τι ακριβώς παίζω κόντρα τον ίδιο τον γενικό δείκτη? Είναι αυτό επιλογή?

Το μισό ποστ μου διάβασες και ποσταρες

Σωστός.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...