ekriksi Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 παιδιά καλησπέρα έχω το εξής θέμα αν ξέρει κάποιος λοιπόν έχω πχ 10 αρχεία pdf θέλω να κάνω μαζική αρίθμηση σελίδων όμως ας πούμε στο pdf 1 αν είναι από 1 έως 10 αριθμός σελίδας θέλω στο pdf 2 να ξεκινάει από 11 έως n αριθμό σελίδας και πάει λέγοντας για το 3 pdf!! ξέρει κανείς κάτι κάποιο action που να το κάνει αυτό???
gregdel Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Υποθέτω έχεις τον κανονικό και όχι τον reader. Κατ' αρχάς τα αρχεία τα θες σε ξεχωριστά αρχεία, ή προτιμάς να τα ενοποιήσεις; Στο acrobat (όχι reader) μπορείς να προσθέσεις header-footer σε αρχείο και να είναι ο αριθμός της σελίδας. Διαλέγεις όχι μόνο το που θα μπει αλλά και από ποιον αριθμό θα ξεκινά κλπ. Εδώ μερικές πληροφορίες https://helpx.adobe.com/acrobat/using/add-headers-footers-pdfs.html https://forums.adobe.com/thread/979937?tstart=0
ekriksi Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 αυτό το έχω δοκιμάσει άπλα όταν επιλέγω 10 pdf αρχεία και πάω να τους βάλω header-footer κάνει σε όλα το ίδιο δηλαδή στο pdf 1 βάζει σελίδες από 1 μέχρι n στο pdf 2 κάνει πάλι το ίδιο ξεκινάει από την 1 όχι από την n! εγώ θέλω να συνεχίζει
micos000 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Αυτόματα δεν νομίζω να μπορεί να γίνει αυτό που θέλεις. Θα το κάνεις ξεχωριστά για το κάθε pdf και στο spatr page θα βάζεις τη σελίδα που θέλεις να ξεκινήσει η αρίθμηση.
accipio Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δεν ξέρω για το X, αλλά στο Acrobat XI μια χαρά γίνεται αυτό που θέλεις: Combine files και στο νέο αρχείο συνεχόμενη αρίθμηση όλων των σελίδων. Λογικά, το ίδιο ισχύει και στο Acrobat X.
micos000 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Αν γίνουν compine τα αρχεία φυσικά και θα γίνεται. Δεν είπε κάτι τέτοιο όμως ο ts. Αν δεν τον πειράζει να ενωθούν τα αρχεία σε ένα τότε μόνο έτσι θα γίνει. Αν όμως τα θέλει σε ξεχωριστά αρχεία δεν νομίζω να γίνεται.
accipio Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Έχεις δίκιο micos000, δεν το πρόσεξα. Βρήκα ωστόσο ότι γίνεται με Bates Numbering ως εξής: 1. Στο Acrobat, πατάμε Tools > Bates Numbering > Add Bates Numbering... 2. Στο παράθυρο Bates Numbering που εμφανίζεται, βάζουμε τα αρχεία που θέλουμε και ορίζουμε τη σειρά τους. 3. Πατάμε Output Options, κάνουμε τις επιθυμητές επιλογές και πατάμε ΟΚ. 4. Πατάμε ΟΚ. Στο παράθυρο Add Header and Footer που εμφανίζεται κάνουμε τις επιλογές μας και πατάμε ΟΚ. Στο τέλος της διαδικασίας, εμφανίζεται ένα παράθυρο που μας πληροφορεί για την επιτυχή έκβασή της, και πατάμε το ΟΚ. 5. Τα αρχεία μας έχουν δημιουργηθεί με συνεχόμενη αρίθμηση σελίδων. Παρατηρήσεις: α. Τα παραπάνω ισχύουν στο Acrobat XI, αλλά νομίζω ότι ισχύουν και στο Acrobat X. β. Η παραπάνω διαδικασία έχει και ένα αρνητικό: τα νέα αρχεία έχουν αρκετά πιο αυξημένο μέγεθος (κάτι που φαίνεται περισσότερο αν τα αρχεία έχουν μέγεθος σχετικά μικρό, π.χ. είναι μικρότερα του 1 ΜΒ -- στο σχετικό πείραμα που έκανα με 8 αρχεία μεγέθους 2,15 ΜΒ, πήρα 8 αρχεία μεγέθους 5 ΜΒ). 1
gregdel Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Μερικές φορές στο acrobat πρέπει να κάνεις saveas και να δώσεις άλλο όνομα για να "καθαρίσει" λίγο τα αρχεία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα