Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια παρακαλω να μην χλευαστει το θεμα και να απαντηθει οσο το δυνατον πιο σοβαρα. Με την κοπελα μου,οταν κανουμε ερωτα,η πρωτη φορα ειναι αρκετα γρηγορη για το "τελειωμα". Ισως 1-2 λεπτα (απο μερους μου μιλαω). Η δευτερη φορα υπαρχει μεγαλυτερη διαρκεια ισως στα 8-10 λεπτα και στην τριτη ακομα περισσοτερο (λογικο νομιζω ειναι αυτο)

Το προβλημα μου ειναι ομως,οτι πολλες φορες,μεταξυ της πρωτης και της δευτερης φορας,ισως να μεσολαβει περισσοτερο απο 30 λεπτα για να εχω μια πληρη στηση ή σε καποιες περιπτωσεις, ναι μεν εχω πληρη στηση αλλα για 1-2 λεπτα το πολυ (χωρις να τελειωσω).Δηλαδη σε αυτη τη περιπτωση εχω 2-3 φορες στιγμιαιες πληρης στησεις. Φυσιολογικο δεν πιστευω οτι ειναι κατι τετοιο,και εχω διαβασει οτι μπορει να οφειλεται σε αγχος κτλ το οποιο δεν υπαρχει ομως ή τουλαχιστον ετσι νομιζω. 

Θελω να ρωτησω εδω αν εχει καποιος καποιο αναλογο θεμα (ας απαντησει εστω με ΡΜ) ή αν υπαρχει καποιο φυτικο προιον (οχι βιαγκρα κτλ) ή καποιο ειδος τροφης (οπως εχω ακουσει οτι κανουν τα καρυδια με μελι) που να μπορεσει να βοηθησει στην αυξηση της διαρκειας της στησης μου (ειτε μεχρι να τελειωσω,ειτε στην δευτερη τριτη φορα να αυξηθει ο χρονος) 

Σας παρακαλω,να κρατηθει οσο το δυνατον πιο σοβαρο υφος στο θεμα για να μην κλειδωθει. Θελω να παρω καποιες γνωμες ή καποια αναλογα περιστατικα πριν παω σε καποιο γιατρο και του σκαω το "μαρουλι"

• Like 1
  • Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Προσπαθησε να μην τελειωνεις στα 1-2 λεπτα φιλε μου.. Ειναι πολυ συντομος αυτος ο χρονος.. Προσπαθησε να σταματας και να μην τελειωνεις, να δεις αν η στηση σου πριν την 2η φορα εχει διαρκεια..

Μετα μπορει να εισαι αγχομενος, κουρασμενος, ξενερωμενος για την 2η-3η φορα.. Λογικο ειναι αν και 30 λεπτα ειναι πολυ..

Απο την αλλη αν εχεις στο μυαλο σου πωπω εχουν περασει 10 λεπτα και ακομα τιποτα, ε κλασσικο αγχος..

• Like 1
Δημοσ.

Ψιλο-φυσιολογικά μου ακούγονται όλ' αυτά. Ο οργανισμός σου θέλει κάποια ώρα για να ξαναπαράγει σπέρμα, Ρόλο παίζουν και η ηλικία και η φυσική κατάσταση και η διάθεση.

Μπόλικο νερό, καλή διατροφή, παράτα καφέ και τσιγάρο, ασκήσεις Κέγκελ, έλεγχος της αναπνοής, τέλος φαντασία και όρεξη για παιχνίδι να 'χεις και όλα θα πάνε καλύτερα μάλλον. Υγεία, κ@..α κι' επανάσταση

Δούλεψε τα προκαταρκτικά...και την ορθογραφία σου...

Σωστό κι' αυτό.

Δημοσ.

Ψιλο-φυσιολογικά μου ακούγονται όλ' αυτά. Ο οργανισμός σου θέλει κάποια ώρα για να ξαναπαράγει σπέρμα, Ρόλο παίζουν και η ηλικία και η φυσική κατάσταση και η διάθεση.

Μπόλικο νερό, καλή διατροφή, παράτα καφέ και τσιγάρο, ασκήσεις Κέγκελ, έλεγχος της αναπνοής, τέλος φαντασία και όρεξη για παιχνίδι να 'χεις και όλα θα πάνε καλύτερα μάλλον. Υγεία, κ@..α κι' επανάσταση

Σωστό κι' αυτό.

Μπορει να εχει αρχισει να τον πιεζει η δικια του ...

Δημοσ.

Μπορει να εχει αρχισει να τον πιεζει η δικια του ...

Να την κουλαντρίσει, με προκαταρκτικά και πολλά σταμάτα-ξεκίνα με αλλάγη στάσης, ας πούμε. Ενα άλλο κόλπο για να μην τελειώνεις εύκολα είναι να την βάζεις να σου χουφτώνει το όσχεο και να το τραβάει προς τα κάτω -απαλά, εξυπακούεται. Ιδανικά, μαθαίνει πότε χρειάζεται να το κάνει.

Δημοσ.

Οταν σταματαω και ξεκιναω ξανα την πρωτη φορα ωστε να καθυστερησω την πρωτη εξπερματωση, εχω κανονικα στηση. Γενικα την πρωτη φορα ποτε δεν ειχα προβλημα με την στηση μου.Το μονο προβλημα της πρωτης φορας ειναι οτι τελειωνω αρκετα γρηγορα στα 1-2 λεπτα. Εχει τυχει πολλες φορες, η δευτερη φορα να ερθει μεσα σε 5-10 λεπτα το πολυ,και αλλες φορες να περασει μιση ωρα ή και παραπανω (σε αυτο το διαστημα ενδιαμεσα ομως,εχω 1-2 πληρης στησεις για λιγα δευτερολεπτα).

Δεν με πιεζει η δικια μου καθολου,ουτε ομως οτι δεν με ελκυει,με ελκυει και μαλιστα παρα πολυ. Ενω το θελω πολυ την δευτερη φορα,δεν μπορω να εχω πληρη στηση. ( Το προβλημα μου στην ουσια ειναι οτι η πρωτη φορα ειναι παρα μα παρα πολυ συντομη και δεν ευχαριστιωμαστε ολη την διαδικασια)

Υπαρχει καποιο σκευασμα/τροφη ωστε να μπορει να αυξησει την τεστοστερονη ή την διαρκεια της στησης ή και την αυξηση χρονου της εξπερματωσης?

Δημοσ.

Βρε μανία με τα βοηθήματα διατροφής! Πάρε ξυλοκαϊνη που την χρησιμοποιούν για τοπικό αναισθητικό ή κάποια επιβραδυντική αλοιφή αμα θέλεις.

Το καλύτερο πάντως είναι να βρείτε τον τρόπο σας και να επικεντρωθείς στο πως θα ελέγχεις και θα διατηρείς την στύση σου με το μυαλό σου (και λίγη βοήθεια απο την παρτενέρ σου). Υπόψιν ότι άμα το ερεθίσεις αρκετά χωρίς να τελειώσεις το πουλί σου ψιλο-μουδιάζει και δεν πέφτει έυκολα, ιδίως την δεύτερη φορά. Καλή διαχείριση του χρόνου ανέφερα;

Δημοσ.

Ξεκινά με προκαταρκτικά και μη πέφτεις με τα μούτρα.....έρωτα κάνετε όχι αγώνα δρόμου....κατα τη διάρκεια της πράξης μην μπαινοβγαινεις γρήγορα και προπαντώς κανε και ενα μικρό διάλειμμα εστω μονο με φιλια....

Συνήθως τελειώνεις στο 3λεπτο αν έχεις καιρό να του βαλεις χέρι (ή οποιαδήποτε...). Σκέψου και το αλλο...θα μπορούσε να μη σου σηκώνεται καθόλου....μεγάλη ξενερα....

Αν θες μια πιο ιδιαίτερη γνώμη, πιες ενα red bull πριν, δίνει φτερά :P (δεν ειναι ειρωνικό σχόλιο :P )

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Αυτό το πράγμα, κύριοι, με το στανιό να γελοιοποιήσετε ένα θέμα, δεν το καταλαβαίνω, ειλικρινά.

Ας πάρουμε την περίπτωση ο χρήστης να σοβαρολογεί. Δεν ζητάει βοήθεια στο κατάλληλο μέρος; Έστω. Εσείς, γιατί πρέπει να ξεφτιλίσετε το νήμα; 

Πιάνουμε τώρα την περίπτωση ο χρήστης να ρίχνει δόλωμα για να γίνει τζέρτζελο. Σε τι ακριβώς βοηθάνε οι χιλιοφορεμένες εξυπναδούλες του στυλ "Παρασκευή" και δε συμμαζεύεται; Αφήστε το νήμα να χαθεί. Βοηθώντας το τρολ να διατηρεί το νήμα ψηλά, σε τι ακριβώς διαφέρετε από αυτό που ειρωνεύεστε;

Και στις δύο περιπτώσεις, με άλλα λόγια, το πρόβλημα δεν είναι ο ts. 

• Like 16
  • Super Moderators
Δημοσ.

Αν αυτή η ρημάδα η σεξουαλική αγωγή υπήρχε και γινόταν σωστά σε όλα τα σχολεία, όλα θα ήταν πολύ καλύτερα και δεν θα ζητούσατε συμβουλές από το insomnia...

Anyway, μου αρέσει που μου το παίζετε όλοι πρωταγωνιστές σε τσόντες που η βασική διάρκεια του sex κρατάει κάνα μισάωρο! Λες και δες σας έτυχε ποτέ σε μικρή ειδικά ηλικία να θέλετε κάτι τόσο πολύ που να ...τελειώνετε πριν καν αρχίσετε... 

Γι'αυτό χαλαρώστε, απολαύστε και πειραματιστείτε, ειδικά όταν δεν δημιουργούνται προβλήματα μεταξύ του ζευγαριού. :)

• Like 4
Δημοσ.

η διατροφη παιζει σημαντικό ρόλο. αν τρως σαβουρες συχνα κοψτες και γενικα τα λιπαρα. ελλατωσε το καπνισμα. τα αφροδισιακα φαγητα οπως μελι καρυδια και θαλλασινα βοηθουν στα να εχεις στυση αλλα για τη διαρκεια της δε ξερω αν βοηθα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...