Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά. Τεράστιο πρόβλημα, το εχω καθε μερα, σε οτιδήποτε.

Ειτε δουλειά ειναι, ειτε καφές με φίλους, είτε ραντεβού για σινεμά. Πάντα, ότι κι αν κανω, φτανω αργοπορημενος. Δεν πα να ξυπνησω μιση ωρα νωρίτερα, θα κατσει κατι (βλ. τουαλέτα/αποφαση να ξυριστω) και θα παω με 5-10 λεπτα καθυστέρηση στη δουλειά. Δεν υπάρχει πρόβλημα βεβαια γιατι ειμαι τυπικος και κάθομαι κανα 2ωρο-3ωρο παραπανω απ οτι χρειάζεται. Τα ιδια και οταν κανονιζω καφε με φιλους που μπορει να αργησω κανενα τεταρτο.

Πραγματικα δε το θελω. Φοραω ρολοι αλλα τιποτα. Μπορει επισης να βαλω το ρολοι 5-10 λεπτα μπροστα αλλα δεν αλλάζει τιποτα.

Εσεις τα καταφέρνετε;

• Like 2
Δημοσ.

Τα δεκα λεπτα δεν ειναι τραγικα,τραγικο ειναι να το εχεις συστημα..αυτο σημαινει οτι εχεις χεσμεντεν τον αλλον που σε περιμενει..

• Like 2
Δημοσ.

Ναι πάντα εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Στη δουλειά πάω νωρίτερα ειδικά αν αλλάζω κάποιον, σε συναντήσεις με φίλους πάω πρώτος, ακόμα και στο στρατό νωρίτερα πήγαινα στις βάρδιες - υπηρεσίες :)

Δεν μπορώ να καταλάβω αυτούς που αργούν συστηματικά αν και έχω τέτοιους φίλους!

• Like 2
Δημοσ.

Το πιστευεις ή όχι παντα τρέχω να προλάβω. Οπότε θεμα γραψιματος δεν παιζει.

Εγώ σε πιστεύω πάντως μιας και είμαι ό,τι περιγράφεις :P

• Like 2
Δημοσ.

Κάποτε κι εγώ έτσι ήμουν. Απλά με τον καιρό έμαθα τί μου παίρνει χρόνο και πόσο και απλά κανονίζω αναλόγως τί ώρα να τελειώσω κάποες εκκρεμότητες, να ετοιμαστώ και να φύγω. Αν σου τύχει κάτι που δεν το περιμένεις, το οποίο γίνεται κάποιες φορές εννοείται, δε μπορείς να κάνεις κάτι. Ακούγεται απλό και δε νομίζω να υπάρχει άλλη λύση.

Δημοσ.

Τα δεκα λεπτα δεν ειναι τραγικα,τραγικο ειναι να το εχεις συστημα..αυτο σημαινει οτι εχεις χεσμεντεν τον αλλον που σε περιμενει..

Δεν είναι πάντα έτσι. Απλά κάποιοι έχουν θέμα με την αντίληψη του χρόνου θα έλεγα. Ίσως πιστεύουν ότι προλαβαίνουν να κάνουν και κάτι ακόμα και τελικά βγαίνουν εκτός προγράμματος! Εγώ δεν παρεξηγώ κάποιους τέτοιους φίλους, απλά δέχομαι ότι είναι έτσι :)

Δημοσ.

Μια από τα ίδια με τον zio . Στα ραντεβού μου πάω 5 λεπτά νωρίτερα. Xpapias μάλλον για κακή οργάνωση χρόνου μου κάνει. Είχα φίλο που έλεγε να κάνω ένα μπανακι και να ετοιμαστώ. Ποσο θα μου πάρει 10 λεπτά. Εκανε 1ωρα και..

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είναι πάντα έτσι. Απλά κάποιοι έχουν θέμα με την αντίληψη του χρόνου θα έλεγα. Ίσως πιστεύουν ότι προλαβαίνουν να κάνουν και κάτι ακόμα και τελικά βγαίνουν εκτός προγράμματος! Εγώ δεν παρεξηγώ κάποιους τέτοιους φίλους, απλά δέχομαι ότι είναι έτσι :)

Καποιοι λειτουργουν ετσι,τους δεχομαστε αλλα δεν σημαινει οτι αυτο ειναι και ωραιο..δεν μιλαω για δεκα λεπτα , μιλαω και μισαωρα και βαλε..βεβαια οταν καταδεχεσαι και περιμενεις μισαωρα και βαλε εισαι πιο λαλακας απο τον λαλακα που σε στηνει..

Τελευταια φορα περιμενα μια φιλη σε σταθμο του μετρο 3 τεταρτα..σορρυ μου λεει ειχα μια κουβεντα στο φβ! χαχαχαχαχα

• Like 6
Δημοσ.

Αυτό με το ρολόι μην το κάνεις, τζάμπα θα κουράζεις το μυαλό σου και αποτέλεσμα δεν θα έχεις έτσι κι αλλιώς.

Εντάξει, η τουαλέτα είναι ένα θέμα, αλλά το ξύρισμα;;;

Δημοσ.

Καποιοι λειτουργουν ετσι,τους δεχομαστε αλλα δεν σημαινει οτι αυτο ειναι και ωραιο..δεν μιλαω για δεκα λεπτα , μιλαω και μισαωρα και βαλε..βεβαια οταν καταδεχεσαι και περιμενεις μισαωρα και βαλε εισαι πιο λαλακας απο τον λαλακα που σε στηνει..

Τελευταια φορα περιμενα μια φιλη σε σταθμο του μετρο 3 τεταρτα..σορρυ μου λεει ειχα μια κουβεντα στο φβ! χαχαχαχαχα

Σε αντιστοιχη περιπτωση που χρειαστηκε να περιμενω φιλο κανα 40λεπτο σηκωθηκα εφυγα και μετα με εψαχνε
  • Like 2
Δημοσ.

Εντάξει εμένα δεν με πειράζει και τόσο, όλοι κάτι έχουμε έτσι κι αλλιώς. Ένας φίλος μου λιγότερο από μισάωρο δεν αργεί ποτέ! :)

Δημοσ.

Σε αντιστοιχη περιπτωση που χρειαστηκε να περιμενω φιλο κανα 40λεπτο σηκωθηκα εφυγα και μετα με εψαχνε

Και πολυ καλα εκανες... μην κοιτας που γελαω τωρα,ειχα ανεβασει πιεση απο τα νευρα εκεινη την μερα..γιατι οταν σου λεει χαλαρα ειχα μια κουβεντα στο φβ εκει λες αντε και...γαρυφαλλο στ'αυτι!!

Και γενικως δεν μου αρεσουν οι ανθρωποι που το εχουν συστημα..αλλο να σου τυχει κατι ή να μην τα βγαλεις περα με τον χρονο καποια στιγμη και αλλο μονιμα αργοπορημενος..θαρρω οτι αυτο δεν εχει δικαιολογια.

• Like 2
Δημοσ.

Εντάξει εμένα δεν με πειράζει και τόσο, όλοι κάτι έχουμε έτσι κι αλλιώς. Ένας φίλος μου λιγότερο από μισάωρο δεν αργεί ποτέ! :)

Δε σε πειραζει που ο αλλος αργει συστηματικα;

Δημοσ.

Εμ δεν μας ενοχλουν ολους τα ιδια πραγματα Ζιο μου..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...