Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα σε ολους!

Εψαχνα για ενα αρωμα και επεσα στο εν λογω site και θα ηθελα αν υπαρχει καποιοςπου εχει αγορασει απο εκει. Η αληθεια εινα οτι οι τιμες του ειναι αρκετα χαμηλες και συμφερουσες αν ειναι αληθινες εχει εδρα την Βουλγαρια και μου θυμισε αρκετα το woomie. Δεχετε αντικαταβολη καταθεση και paypal να το εμπιστευτω η θα φαω φολα? Εχει και σελιδα στo facebook.

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο δεν το ξερω, ουτε το εχω ακουσει. Με προβληματίζει οτι εχει φθηνές τιμές (κατά τα λεγόμενα σου), δεν εχει κανονικό μαγαζί και το κυριώτερο, σαν επικοινωνία έχει ένα κινητό βουλγαρίας. Αυτά για εμένα ειναι αρκετά αποτρεπτικά στοιχεία. 

Δημοσ.

Δεν άντεξα τελικά και έκανα μια παραγγελία 60 ευρώ κανονικά έπρεπε να πληρώσω τα δίπλα μην πω παραπάνω. Μερικά αρώματα όπως αυτό που αγόρασα είναι πολύ φτηνότερα σε σχέση με τον ανταγωνισμό στα υπόλοιπα οι διάφορες ειναι μικρές. Η πληρωμή έγινε με PayPal και όχι με αντικαταβολή όποτε είμαι καλυμμένος και ελπίζω να κυλήσουν όλα ομαλά.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεαι σας!

Τελικα ηταν γνησιο το αρωμα? -------------Σκοπευω να παραγγειλω αρωμα Montale..

Επεξ/σία από goldv
  • 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Αν και το θεμα ειναι πολυ παλιο, θελω να γραψω κιέγω για την εμπειρια μου με αυτο το e-shop.

Παρηγγειλα 2 αρωματα και μια κρεμα σωματος.

Δεν εχω αποψη για τα αρωματα γιατι το ενα μου το ζητησαν, οποτε δεν το γνωριζω, ενω το δικο μου δεν το ελαβα τελικα, αλλα ελαβα ενα αλλο της ιδιας σειρας. Αμεσως προθυμοποιηθηκαν να μου το αλλαξουν, οποτε αναμένω. Σχετικα με το Body lotion Bvlgari ομως που ειχα παραγγειλει, η συσκευασια ειναι ολοιδια με αυτη που εχει στα hondos και το αρωμα φαινεται ακριβωςτο ιδιο. Περασα και τον κωδικο και δειχνει οτι ειναι original με ημερομηνια Σεπτεμβριος του '14.

Μολις εχω νεοτερα σχετικα με το αρωμα μου, θα σας ξαναγραψω. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...