Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

οι δικοι μου εχουν εστιατοριο και η πολη εχει αρκετα αδεσποτα με αποτελεσμα πολλες φορες να ερχονται και κοντα στο μαγαζι μας. Μου εδωσαν την ιδεα για να αγορασω ενα μηχανημα που εκπεμπει ηχους για να διωχνει τα σκυλια. Δεν ξερω που και πως να το ψαξω. Καμια ιδεα?

Θελω να ακουγεται σιγουρα στα 6+ μετρα.

• Απαντ. 199
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπερα,

οι δικοι μου εχουν εστιατοριο και η πολη εχει αρκετα αδεσποτα με αποτελεσμα πολλες φορες να ερχονται και κοντα στο μαγαζι μας. Μου εδωσαν την ιδεα για να αγορασω ενα μηχανημα που εκπεμπει ηχους για να διωχνει τα σκυλια. Δεν ξερω που και πως να το ψαξω. Καμια ιδεα?

Θελω να ακουγεται σιγουρα στα 6+ μετρα.

Να έρχονταν μέσα στο μαγαζί καταλαβαίνω θα σε ενοχλούσε. Το να έρχονται κοντά όμως; Δεν ξέρω πόσο ασφαλή είναι για τα ζώα τέτοια μηχανήματα.

Δημοσ.

Βάλε μια περιγραφή του Γεωργούντζου να παίζει έξω από το μαγαζί. Βέβαια μπορεί να διώξεις και πελάτες έτσι.

Πλάκα πλάκα δεν ξέρω κατά πόσο είναι παράνομο αυτό αλλά το προτιμώ να το κάνεις παρά να ακολουθήσεις τα τραγικά παραδείγματα πολλών σκατόψυχων που πετάνε φόλες. Σε ποια πόλη είσαι?

Δημοσ.

Ερχονται οι ζωοφιλοι να σε στησουν στα 2 μετρα..

Ωραια, να τους πεις να μαζεψουν και τα σκυλια για να μην ενοχλουν τους πελατες μας. 

http://plaza24.gr/dioktis-apothitiko-skylon-me-yperyhous-3-se-1-furui-super.html

Κατι βρηκα αλλα δεν ξερω κατα ποσο λειτουργουν. 

Δημοσ.

Τις προάλλες περπατούσα και έτυχε να μου ορμήξει ένα σκυλί να με δαγκώσει στο μπράτσο (έμειναν κάτι σάλια στο μπουφάν)... δεν μου έχει ξανατύχει, συνήθως μένουν στο γαύγισμα.

Ευτυχώς δεν ήταν καλοκαίρι να φοράω κοντομάνικο...

Δημοσ.

Οι υπερηχοι δεν κανουν κατι.

Μπορεις να αγορασεις μια σκονη απωθητικη και να απλωσεις λιγη γυρω γυρω για δοκιμη.

Θα την βρεις σε μαγαζια που πουλάνε φυτοφαρμακα κλπ.

Ειναι πληρως οικολογικη και ασφαλής. Απλα η μυρωδια διωχνει τα σκυλια, δεν παθαινουν κατι. Το δινουν οσους εχουν κηπους με λουλουδια κτλ που σκαλιζουν σκυλοι...

Εντελως αβλαβες.

Αλλα δεν ειναι κ τοσο τραγικο να ερχεται κανενα σκυλακι ή γατακι να ζηταει μεζε σε τραπεζι εξωτερικου χωρου, σχεδον διασκεδαστικο...

• Like 10
Δημοσ.

Μην εισαι χαζος κανε το εξης στα 6+ μετρα φτιαξε τους δικο τους χωρο οπου θα τα ταιζεις κλπ και θα δεις πως θα σε ακουνε μετα. Αυτοι οι ηχοι δεν κανουν τιποτα ουτε οι σκονες κλπ, μην κανεις κανα λαθος και κανεις τιποτα στα σκυλια με κακο τροπο γιατι μετα ξοφλησες απο ολες τις πλευρες και αργα η γρηγορα θα μαθευτει, οπως ενας παλια σε ενα νησι σκοτωσε μια γατα γιατι ενοχλουσε την πελατεια του βλακα και τελικα απο κατι μερες αμεσως εκλεισε το μαγαζι και μπηκε βαθια στα χρεη, τα κλωτσομπουνιδια και τις ροχαλες μην τις γραψω, καθε αδεσποτο του δρομου να ξερεις παρακολουθειται απο καποιον η καποιους.

• Like 2
Δημοσ.

^Συμφωνώ, τάισέ τα λίγο πιο πέρα. Πιο πολύ κόσμο μπορεί να σου φέρουν στο μαγαζί παρά να διώξουν. Οι περισσότεροι δεν έχουν θέμα με τα αδέσποτα, τα συμπαθούν.

• Like 8
Δημοσ.

Αν τα ταισεις μια δυο φορες μετα θα ερχονται καθε μερα και αντε να τα διωξεις. Καλεσε καποια φιλοζωικη μπας και τα μαζεψουν

• Like 2
Δημοσ.

Ωραια, να τους πεις να μαζεψουν και τα σκυλια για να μην ενοχλουν τους πελατες μας. 

Εμένα δεν με ενοχλούν. Με θες για πελάτη στην υπαίθρια καντίνα σου η θα με διώξεις?

• Like 6
Δημοσ.

Αν τα ταισεις μια δυο φορες μετα θα ερχονται καθε μερα και αντε να τα διωξεις. Καλεσε καποια φιλοζωικη μπας και τα μαζεψουν

...ειπε ο mylo!!!! Οτι να ναι..

Εμένα δεν με ενοχλούν. Με θες για πελάτη στην υπαίθρια καντίνα σου η θα με διώξεις?

Λες να ειναι απο αυτους που πανε χεζουν και μετα με βρωμικα χερια πιανουν το φαγητο και το σερβιρουν στον κοσμο; Αλλα κατα τα αλλα τους φταινε τα "βρωμικα" αδεσποτα..τς τς τς
  • Like 2
Δημοσ.

Αλήθεια υπάρχει δήμος στην Ελλάδα που να έχει πετύχει κάποιο αποτέλεσμα στο θέμα των αδέσποτων;

Δύο πράγματα έχουν όλα και όλα να κάνουν οι δήμοι.Σκουπίδια και αδέσποτα.

• Like 2
Δημοσ.

Μια φορα πηρα στο δημο θεσσαλονικης για αδεσποτα και μου ειπαν να μιλησω με το τμημα καθαριοτητας. Καταλαβαινεις τη αντιμετωπιση υπαρχει στο θεμα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...