margaritagr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Τα γιορκσαιρ ειναι φυλακες... καταλαβαινω πως το λες, κι ομως ειναι εξαιρετικοί συναγερμοί!!! Απο τις καλυτερες ράτσες στο κομματι προειδοποίηση !
deesnider Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Ε που στο καλο μενουν στην περιοχη κ τα βλεπουν, ενω εγω οχι; Μου κρυβονται; Στειλε μου περιπου στιγμα σε πμ αν θες. Πραγματικα ξερω πολυ καλα την περιοχη, γι αυτο επιμενω. Μοναστηρίου, Πλατεία Αγ. Γεωργίου.
anwnymh29 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 καταλαβαινω πως το λες, κι ομως ειναι εξαιρετικοί συναγερμοί!!! Απο τις καλυτερες ράτσες στο κομματι προειδοποίηση ! Εχει μια ξαδερφη μου ενα τετοιο .. Τον Χαρη !! ρουχαλακια να δεις..πολυ τυπας! Ισχυει αυτο που λες,
Adon1s Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Πρωτού κλειδωθεί το θέμα, εχω ολη την καλή διάθεση να συζητήσω, με συγκεκριμένα όρια και κανόνες. Θέλεις να κάνουμε ειλικρινή διάλογο βεδα ;
Mr_Proper Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Ο σκυλος δεν ειναι ενα αγριο ζωο που ζει στη "φυση" , ο σκυλος εξελίχθηκε και πηρε τη σημερινη του μορφη πλαι στον ανθρωπο. Δεν μπορουμε να τα αντιμετωπίζουμε σαν άγρια ζωα και να επικαλούμαστε τη φυση, οταν δεν ζουν ετσι και ΕΜΕΙΣ παιξαμε ρολο στην εξελιξη τους. θες να πεις δηλαδή ότι το σκυλί δεν μπορεί να ζήσει μόνο του έξω στην φύση; να σου θυμίσω ότι το τοπικ ξεκίνησε μιλώντας για αδέσποτα; ξέρεις τι κάνουν τα αδέσποτα; ζούνε μόνα τους στην φύση!!!! (καλά πλην αυτών που ζουν στο κέντρο μεγάλων πόλεων... ) Πρωτού κλειδωθεί το θέμα, εχω ολη την καλή διάθεση να συζητήσω, με συγκεκριμένα όρια και κανόνες. Θέλεις να κάνουμε ειλικρινή διάλογο βεδα ; Τι συζήτηση να κάνεις; Έχω 2 Ιατρικές απόψεις με link έχεις απλά ύφος πολλών καρδιναλίων τύπου "ειμαι ο ειδικός των σκύλων επειδή έχω σκυλιά στο σπίτι απο μικρός..." 1
bedazzled Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Περιμένω να ακούσω τι διαφορές έχουν τα δόντια των σκύλων με αυτά των λύκων... επιστημονικά και σταράτα. Εγώ πάντως τις δοντάρες του αδέσποτου μια χαρά τις ένιωσα πάνω στο μπράτσο μου (ευτυχώς φόραγα μπουφάν). Ούτε εκεί απάντησε κανείς «φιλόζωος» γιατί μου επιτέθηκε άνευ λόγου και αιτίας (περνάω καθημερινά από εκεί).
zio10 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 θες να πεις δηλαδή ότι το σκυλί δεν μπορεί να ζήσει μόνο του έξω στην φύση; να σου θυμίσω ότι το τοπικ ξεκίνησε μιλώντας για αδέσποτα; ξέρεις τι κάνουν τα αδέσποτα; ζούνε μόνα τους στην φύση!!!! (καλά πλην αυτών που ζουν στο κέντρο μεγάλων πόλεων... ) Νομίζω πάντως ότι πολλά πεθαίνουν από ασιτία (αν δεν ζουν σε πόλη). Οι γάτες πχ μάλλον έχουν πολύ περισσότερες πιθανότητες να επιβιώσουν μόνες τους. Περιμένω να ακούσω τι διαφορές έχουν τα δόντια των σκύλων με αυτά των λύκων... επιστημονικά και σταράτα. Εγώ πάντως τις δοντάρες του αδέσποτου μια χαρά τις ένιωσα πάνω στο μπράτσο μου (ευτυχώς φόραγα μπουφάν). Ούτε εκεί απάντησε κανείς «φιλόζωος» γιατί μου επιτέθηκε άνευ λόγου και αιτίας (περνάω καθημερινά από εκεί). Μπορεί να ήθελε να παίξει! Ξέρω ακούγεται κάπως αλλά είναι πιθανό
iordanis77 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Πάντως αυτό με τα καρυκεύματα που είπες πρέπει να ισχύει! Είχα πάρει σουβλάκια κοτόπουλο σε ένα αδέσποτο και φτερνιζόταν για 1-2 μέρες! Μετά μου είπαν να ζητάω χωρίς πιπέρια - ρίγανες κλπ! και εχω ακουσει πως ακομα χειροτερο ειναι να πιουν μπυρα.
anwnymh29 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Περιμένω να ακούσω τι διαφορές έχουν τα δόντια των σκύλων με αυτά των λύκων... επιστημονικά και σταράτα. Εγώ πάντως τις δοντάρες του αδέσποτου μια χαρά τις ένιωσα πάνω στο μπράτσο μου (ευτυχώς φόραγα μπουφάν). Ούτε εκεί απάντησε κανείς «φιλόζωος» γιατί μου επιτέθηκε άνευ λόγου και αιτίας (περνάω καθημερινά από εκεί). Τα αδεσποτα ειναι κυνηγημενα,εχουν φαει ξυλο ,ειναι φοβισμενα οποτε η συμπεριφορα τους μπορει να γινει επιθετικη και ανεξελεγκτη γιατι λιγο πριν συναντησει εσενα μπορει να το κλωτσησαν κλπ κλπ..γι'αυτο και τα τρεμουμε οι περισσοτεροι τα αδεσποτα. Αν το σκεφτεις ειναι αμυνα.. 1
zio10 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 και εχω ακουσει πως ακομα χειροτερο ειναι να πιουν μπυρα. Δεν το ξέρω αυτό! (Και ευτυχώς δεν έχω δώσει και ποτέ! ). Τα αδεσποτα ειναι κυνηγημενα,εχουν φαει ξυλο ,ειναι φοβισμενα οποτε η συμπεριφορα τους μπορει να γινει επιθετικη και ανεξελεγκτη γιατι λιγο πριν συναντησει εσενα μπορει να το κλωτσησαν κλπ κλπ..γι'αυτο και τα τρεμουμε οι περισσοτεροι τα αδεσποτα. Αν το σκεφτεις ειναι αμυνα.. Ή έτσι θα είναι ή το εντελώς αντίθετο, εντελώς φιλικά και παιχνιδιάρικά. Έτσι είναι αυτά που συχνάζουν σε κεντρικά μέρη με πολύ κόσμο κλπ.
iordanis77 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 και εξάλλου ειναι λογικό τα κόκαλα κάνουν καλό σε όλα τα σαρκοφάγα... και τα χόρτα στα χορτοφάγα... ενα μυτερο κοκκαλο ομως που δεν τεμαχιστηκε καλα στο μασημα, ενδεχομενως να σκισει το λαιμο του ζωου?
Adon1s Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Προπερ, πρόπερσι απέκτησα σκύλο , οπότε failed . Βεδα, περιμένω.
Mr_Proper Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Νομίζω πάντως ότι πολλά πεθαίνουν από ασιτία (αν δεν ζουν σε πόλη). Οι γάτες πχ μάλλον έχουν πολύ περισσότερες πιθανότητες να επιβιώσουν μόνες τους. Μπορεί να ήθελε να παίξει! Ξέρω ακούγεται κάπως αλλά είναι πιθανό Δεν έχω κάνει μελέτη πάντως και στο χωριό του πατέρα μου και σε αυτό της μάνας μου (που ειναι και απο διαφορετικούς δήμους το ένα πεδιάδα το άλλο βουνό -το λέω γιατι έχει μια στατιστική σημασία) υπάρχουν κάμποσα αδέσποτα και άγρια (κυριολεκτικά και μεταφορικά) σκυλιά στο δρόμο για την πόλη.... απο εκεί και πέρα φαντάζομαι σίγουρα κάποια έχουν θέμα με την ασιτία κυρίως πιστεύω όμως ότι ειναι είτε επειδή ειναι άρρωστα και κατα συνέπεια αδύναμα είτε επειδή μεγαλώσανε σε σπίτι και δεν μάθανε να κυνηγάνε κότες ποντίκια γάτες κτλ απο μικρα
anwnymh29 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δεν το ξέρω αυτό! (Και ευτυχώς δεν έχω δώσει και ποτέ! ). Ή έτσι θα είναι ή το εντελώς αντίθετο, εντελώς φιλικά και παιχνιδιάρικά. Έτσι είναι αυτά που συχνάζουν σε κεντρικά μέρη με πολύ κόσμο κλπ. Kαλο παντως ειναι να μην χαιδευεις αδεσποτα απο το πουθενα..και εμενα με ειχε πλησιασει μια θλιμμενη μουτσουνα σε ενα καφε..με μυρισε και καθισε διπλα μας. Σιγουρα δεν ειναι ολα επιθετικα αλλα παντα προσεχεις για να εχεις..Τωρα αν πεσεις σε αγελη...πατερ ημων... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις