Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο έγραψα σαν κάτι αντίστοιχο με το "τα κόκαλα κάνουν καλό". Και οι συγγενείς που είπα πριν έτσι έλεγαν για τα σταφύλια: φρουτάκια είναι υγιεινά, κάνουν καλό στο ζώο! :P

Από πότε τα σκυλιά τρώνε φρούτα; Μαϊμούδες είναι;

Σαρκοφάγα είναι... τα φρούτα που κολλάνε;

Τα κόκαλα έχουν μεδούλι (μυελός των οστών) το οποίο είναι εξαιρετική θρεπτική τροφή και για να την φάνε, θα πρέπει να σπάσουν το κόκαλο πρώτα. Πού είναι το παράξενο σε αυτό;

• Απαντ. 199
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Eναν φιλο μου παλια, σε μια ερημικη λεωφορο νυχτα, τον κυνηγουσαν κατι σκυλοι... οπως ετρεχε, το πισω ποδι του χτυπησε εναν απο τους σκυλους στα μουτρα, κι επεσε κατω. Και τοτε οι υπολοιποι σκυλοι σταματησαν τη καταδιωξη.

λολ...! εγω θα εκανα την νεκρη μεχρι να φυγουν!

Δημοσ.

Eναν φιλο μου παλια, σε μια ερημικη λεωφορο νυχτα, τον κυνηγουσαν κατι σκυλοι... οπως ετρεχε, το πισω ποδι του χτυπησε εναν απο τους σκυλους στα μουτρα, κι επεσε κατω. Και τοτε οι υπολοιποι σκυλοι σταματησαν τη καταδιωξη.

Μάλλον ήταν ο αρχηγός της αγέλης και αφού τον έβγαλε knock out, οι υπόλοιποι λάκισαν...

• Like 1
Δημοσ.

Αναφερόμαστε στα αδέσποτα σε συνθήκες με έλλειψη τροφής, σε περιβάλλον που κινδυνεύουν, που μεγάλωσαν σε σπίτια και μετά τα πέταξαν στο δρόμο γιατί η οικογένεια έπρεπε να πάει διακοπές το καλοκαίρι, που τα πέταξαν από κουτάβια έξω γιατί δεν φρόντισαν να στειρώσουν το σκύλο της οικογένειας κλπ κλπ κλπ

Αυτά που μεγάλωσαν σε σπίτια και μετά τα πέταξαν στο δρόμο, ή όσα τα πέταξαν έξω από κουτάβια, δεν είναι τα μόνα αδέσποτα. Είναι και όσα γεννήθηκαν από ζευγάρωμα άλλων, ήδη αδέσποτων και οι συνθήκες τού δρόμου είναι οι μόνες που έχουν γνωρίσει. Ακριβώς όπως το αγρίμι έχει γνωρίσει μόνο τη ζούγκλα, ή τη στέπα. Για ποιο λόγο αναφερόμαστε μόνο στα πρώτα με το συγκεκριμένο όρο;

• Like 1
Δημοσ.

Το να τρέχει κάποιος ή να κάνει ουστ ή να πετάει πέτρες ειναι ενα λαθος που κάνουν πολλοί. Τα σκυλιά μυρίζονται τον φόβο και θεωρούν οτι έχεις κάνει κατι επιλήψιμο. 

Υπάρχουν βέβαια και αυτοί που τα θέλει ο κώλος τους...

Δημοσ.

Το να τρέχει κάποιος ή να κάνει ουστ ή να πετάει πέτρες ειναι ενα λαθος που κάνουν πολλοί. Τα σκυλιά μυρίζονται τον φόβο και θεωρούν οτι έχεις κάνει κατι επιλήψιμο. 

Το να τρέξεις από μια αγέλη είναι επιλήψιμο; Και τα σκυλιά τι είναι; Τιμωροί;

Δημοσ.

Έτσι έχω ακούσει κι εγώ πάντως, ότι πρέπει να είσαι ψύχραιμος και να μη δείχνεις ότι φοβάσαι. Δεν ξέρω αν ισχύει όμως. Το ίδιο λένε και για τις αρκούδες πχ!

Δημοσ.

Μιλάω γι' αυτούς που τρέχουν μόλις ακούσουν γάβγισμα. Εσύ μόλις δεις αγέλη τρέχεις?

Έτσι έχω ακούσει κι εγώ πάντως, ότι πρέπει να είσαι ψύχραιμος και να μη δείχνεις ότι φοβάσαι.

Και έτσι είναι. Εγω ποτέ δεν ειχα πρόβλημα με αγέλες. Τα σκυλιά καταλαβαίνουν.

• Like 1
Δημοσ.

Έτσι έχω ακούσει κι εγώ πάντως, ότι πρέπει να είσαι ψύχραιμος και να μη δείχνεις ότι φοβάσαι. Δεν ξέρω αν ισχύει όμως. Το ίδιο λένε και για τις αρκούδες πχ!

Το ίδιο λένε και για τους μπάτσους... αν κάποιος έχει αρνητικές εμπειρίες από αδέσποτα, λογικό δεν είναι να τρέξει;

Δημοσ.

Το ίδιο λένε και για τους μπάτσους... αν κάποιος έχει αρνητικές εμπειρίες από αδέσποτα, λογικό δεν είναι να τρέξει;

Ναι σίγουρα, απλά λέμε να το έχεις στο μυαλό σου σαν σωστή αντίδραση. Να πιέσεις τον εαυτό σου να μη τρέξεις δηλαδή. 

Δημοσ.

Ως γνωστο, δε πρεπει να τρεχεις μπροστα απο ενα σκυλο γιατι ξυπνας τα κυνηγετικα του ενστικτα και σε παιρνει στο κατοπι.

Οσο αφορα το φιλο μου, ουτε ουστ ειπε ουτε πετρες πεταξε, πηγαινε στη δουλεια του και του επιτεθηκαν ξαφνικα τα αδεσποτα.

Δημοσ.

Ως γνωστο, δε πρεπει να τρεχεις μπροστα απο ενα σκυλο γιατι ξυπνας τα κυνηγετικα του ενστικτα και σε παιρνει στο κατοπι.

Οσο αφορα το φιλο μου, ουτε ουστ ειπε ουτε πετρες πεταξε, πηγαινε στη δουλεια του και του επιτεθηκαν ξαφνικα τα αδεσποτα.

Και αυτός έτρεξε, αυτό λέμε..

Δημοσ.

Και αυτός έτρεξε, αυτό λέμε..

Εγώ πάντως, κάποτε που μού την έπεσε σκύλος που πετάχτηκε από αποθήκη και με δάγκωσε στο πόδι, καθώς πήγαινα με το ποδήλατο - επιλήψιμο, δε λέω... - στη δουλειά μου (μεσάνυχτα στην Πέτρου Ράλλη, εν μέσω κίνησης, με αποτέλεσμα να γλιτώσω στο παρά τρίχα το να βρεθώ κάτω από τις ρόδες φορτηγού), ούτε έτρεξα, ούτε τού φώναξα, ούτε πέτρες τού έριξα. Άφησα το ποδήλατο στην άκρη τού δρόμου και, με την αλυσίδα που είχα για να το ασφαλίζω, τον έλιωσα τον κόπρο και το απόλαυσα κιόλας.

Δεν τα πειράζω ποτέ, όσο δε με πειράζουν. Από τη στιγμή όμως που θα μού επιτεθούν, ούτε τον ήρεμο θα παραστήσω, ούτε θα φροντίσω να αντιδράσω έτσι ώστε να φύγουν, διότι μπορεί και να μη φύγουν, όπως ο συγκεκριμένος που συνέχισε να κρατάει το πόδι μου δαγκωμένο και να «λυσσάει», ακόμα κι όταν κατέβηκα απ' το ποδήλατο. Εφόσον μπορώ θα τα τσακίσω και στα τρυφερά μου η φύση τους, το ένστικτό τους και το αν μυρίζουν το φόβο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...