deesnider Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Πράγματι, βρώμισε ο τόπος σκ@τίλ@... ...και οσμή κουφαριού κοπρόσκυλου που επιτίθεται στον κόσμο, προσθέτω...
the other one Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Όλοι λέμε κάνε τον αδιάφορο, μη τρέχεις κλπ αλλά στη πρώτη στραβή αυτά πάνε στο διάολο. Το χειρότερο σενάριο που θυμάμαι είναι όταν ήταν 3-4 σκυλιά που φύλαγαν ένα υπαίθριο parking ήταν και περασμένη η ώρα τα βλέπω απ' τα 50 μέτρα έτρεχαν κατά πανω μου... ελατώνω το βήμα κοιτάω μπροστα τα πρώτα 2 που έφτασαν με μύρισαν και όχι απλά δε μου έκαναν τίποτα αλλά εμπόδισαν και τα επόμενα σκυλιά που κατέφθαναν.. εκεί έμεινα λίγο μαλάκας. αλλά φυσικά αξιολογεις κάθε φορά την κατάσταση αν υπάρχει ασφαλές μέρος στα 20 μέτρα δε θα κάτσεις να το κοιτάς φυσικά θα τρέξεις.
Donalhioy Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 να βρεθει κανενας απο εσας που λετε το τι πρεπει να κανεις σε αυτες τις καταστασεις και θα παει σαν το σκυλι στ'αμπελι..
Mr_Proper Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 να βρεθει κανενας απο εσας που λετε το τι πρεπει να κανεις σε αυτες τις καταστασεις και θα παει σαν το σκυλι στ'αμπελι.. Τους αγρίευε γιαυτό.... Εμένα μου είχε τύχει ακριβώς ίδιο σκηνικό στα ~16 κάπου εκει με παπάκι όμως και με 8 αντι για 25 σκυλιά -ή πόσα ήταν στο βίντεο δεν μέτρησα σίγουρα πάνω απο 10- πάλι όμως τσομπανόσκυλα μεγάλα κάτι έπαθε το παπί και έσβησε ακριβώς στο σημείο που ξεκίνησαν να με κυνηγάνε και έμεινα ακίνητος (δεν μπορούσα καν να σηκώσω το παπί όπως το τύπος το ποδήλατο γιατι ήταν βαρύ) και απλά αδιαφορούσα -έτρεμε το φυλλοκάρδι μου απλά δεν το εξωτερίκευα- και προσπαθούσα να βάλω μπρος με μανιβέλα (και δεν έλεγε να πάρει μπρος με τίποτα κάνα 5λεπτο ή αλλιώς 300 αργά δευτερόλεπτα άνετα τα έφαγα έτσι) αλλα δεν μου κάνανε τίποτα τα σκυλιά (που και που τους μιλούσα σε ήρεμο τόνο τύπου "ησυχάστε φίλος είμαι" με κανένα φιλικό σφύριγμα) απλά ήταν γύρο γύρο και γαυγίζανε κάποια σηκώνανε και τα δόντια άλλα μέχρι εκεί. ε πήρε μπρος το παπί και έγινα Λούης. οπότε έτσι όπως το βλέπω εγώ πρώτο φάουλ είναι που σταμάτησε εγώ θα έτρεχα και θα συνέχιζα τον δρόμο θα σταματούσα μόνο σε αδιέξοδο... (ή θα γύριζα 180 μοίρες και θα έφευγα απο εκει που ήρθα <- με πιο πιθανό αυτό το σενάριο) και δεύτερο φάουλ, σταμάτησε εντάξει, γιατι να τα αγριέψει με την μια χωρίς καν να προσπαθήσει να τα καλμάρει; δηλαδή τι πίστευε πως θα γίνει; σταματάει κάνει τον Κόναν τα σκυλιά υποκλίνονται και μετά συνεχίζει την διαδρομή του; βέβαια ο άνθρωπος ήταν σε κατάσταση σοκ και έκανε λάθος επιλογή εξαιτίας αυτής της κατάστασης... (natural selection )
iordanis77 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 οπότε έτσι όπως το βλέπω εγώ πρώτο φάουλ είναι που σταμάτησε εγώ θα έτρεχα και θα συνέχιζα τον δρόμο Θα επεφτες πανω τους, ανατροπη και πεναλτι... δηλαδη θα ορμαγαν να σε φανε ξαπλωτο. Περισσοτερο στο βιντεο μου κανει εντυπωση η αντιδραση των δυο μαντραχαλων, ζητανε και τα ρεστα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις