Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενοχλούνται οι πελάτες και κουραφέξαλα... οι γονείς σου ενοχλούνται και κανένας άλλος ποτέ μου δεν ενοχλήθηκα απο σκυλί η γατί να φέρνει βόλτες κοντα στο τραπέζι που τρώω ούτε εγώ ούτε οι φίλοι μου άσε που πολλές φορές τα κερνάω και απο κάτι.... ούτε θυμάμαι να έχω ακούσει ποτέ κάποιον να παραπονιέται εκτός απο μια στις εκατό απο καμιά γιαγιά ή κάνα περίεργο γρουσούζη ....  και δεν είμαι κανένας φιλόζωος τελευταία φορά που είχα κατοικίδιο ήμουν παιδί...

Εγώ προτείνω να τα ταΐζετε να τα πλένετε να τα εμβολιάσετε και να τα στειρώσετε για να μαζεύεται και κόσμος να τα χαϊδέψει αν φαίνονται χνουδωτά και καθαρά κανένας δεν θα έχει πρόβλημα έχω δει μερικά μαγαζιά στο εξωτερικό (καφετέριες κυρίως μεν) που το κάνουν αυτό και είναι τίγκα στο κόσμο... αλλά στην Ελλάδα προτιμούνε την φόλα.... γιαυτό είμαστε μπροστά σαν λαός ή μάλλον καλύτερα και για αυτό.

Γιατί δεν πας να το κάνεις εσύ που είσαι τόσο large;

Ή μόνο φιλολογίες του πληκτρολογίου είμαστε;

Έχω 4 γάτες και μου στοιχίζουν πάνω από 200 ευρώ το μήνα (εκτός τα έκτακτα).

Τα σκυλιά πολύ περισσότερο. Για τσόνταρε τίποτα..

Όσον αφορά την ενόχληση, υπάρχουν και υγειονομικά θέματα από ανεμβολίαστα ζώα, ενώ άμεσο πρόβλημα είναι τα παράσιτα που μπορεί να κολλήσει κάποιος (ψύλλους-τσιμπούρια κλπ.).

Ενώ και πολλοί τα φοβούνται.

Και δέν είναι ωραία εικόνα να υπάρχουν πολλά σκυλιά τριγύρω απο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Φαίνεται αντι-επαγγελματικό και δημιουργεί και άσχημους συνειρμούς σχετικά με την καθαριότητα και την ποιότητα των φαγητών.

Σε αυτό έχεις άδικο. Όπου μαζεύονται αδέσποτα , μάλλον καλά είναι τα φαγητά. :-)

Anyway, καλά τα λέμε εμείς, αλλά είναι μεγάλο πρόβλημα σε μια υπαίθρια επιχείρηση. Και να ναι ένα δύο δεν τρέχει τίποτα,

τα υιοθετείς κιόλας,

αν μαζεύονται όμως πολλά σου χαλάνε το μαγαζί.

• Like 12
  • Απαντ. 199
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φυσικά και χάνει πελατεία αν έχει ένα σωρό αδέσποτα. Κάποιοι εχουν αλλεργίες, φοβίες, μικρά παιδιά ή απλά δεν θέλουν να τρώνε και να έχουν ένα τσούρμο ζώα γύρω γύρω που ζητάνε φαγητό και τους τρίβονται στα πόδια. Ενα-δυό ζώα δεν τρέχει κάτι αλλά ολόκληρο κοπάδι είναι πρόβλημα.

Αν υπάρχει κάποιο πάρκο εκεί κοντά ίσως θα μπορούσες να ρίχνεις μερικά αποφάγια ώστε να μαζεύονται αλλού? Να τα διώξεις δεν υπάρχει τρόπος...μυρίζουν φαγητό και έρχονται, ο κόσμος τα ταϊζει και ξαναέρχονται και ο κύκλος συνεχίζεται.

Δημοσ.

Αυτό το να τα ταϊζει ο ίδιος το λέτε για πλάκα έτσι;

Εγώ το να τα ταΐζει κάπου λίγο παραπέρα σοβαρά το λέω, τόσο φαγητό θα υπάρχει!

Δημοσ.

Γιατί δεν πας να το κάνεις εσύ που είσαι τόσο large;

Ή μόνο φιλολογίες του πληκτρολογίου είμαστε;

Έχω 4 γάτες και μου στοιχίζουν πάνω από 200 ευρώ το μήνα (εκτός τα έκτακτα).

Τα σκυλιά πολύ περισσότερο. Για τσόνταρε τίποτα..

Όσον αφορά την ενόχληση, υπάρχουν και υγειονομικά θέματα από ανεμβολίαστα ζώα, ενώ άμεσο πρόβλημα είναι τα παράσιτα που μπορεί να κολλήσει κάποιος (ψύλλους-τσιμπούρια κλπ.).

Ενώ και πολλοί τα φοβούνται.

Σε αυτό έχεις άδικο. Όπου μαζεύονται αδέσποτα , μάλλον καλά είναι τα φαγητά. :-)

Anyway, καλά τα λέμε εμείς, αλλά είναι μεγάλο πρόβλημα σε μια υπαίθρια επιχείρηση. Και να ναι ένα δύο δεν τρέχει τίποτα,

τα υιοθετείς κιόλας,

αν μαζεύονται όμως πολλά σου χαλάνε το μαγαζί.

Αυτό για να τα μαζέψει ήταν απλά μια ιδέα... (επειδή το ανέλυσαν και άλλοι)

Η κύρια ένσταση μου είναι ότι δεν παίζει να ενοχλούνται οι πελάτες... (ή τουλάχιστον δεν ενοχλείται η συντριπτική πλειοψηφία τους)

Οσο για τα υπόλοιπα δεν έχω συναντήσει ποτέ μου άνθρωπο που να κόλλησε κάτι απο ζώο που τριγυρίζει σε ταβέρνα... ούτε έχω ακούσει ούτε έχω διαβάσει και όσο να πεις έχω γυρίσει αρκετές ταβέρνες κάμποσα χρόνια... :P

Και πόσο μεγάλο πρόβλημα πια να υπάρχει δηλαδή τι; μαζεύονται καμιά 20 σκυλιά αγέλη γύρο γύρο; σε ποια πόλη γίνεται κάτι τέτοιο; και σε χωριό ακόμη περίεργο θα μου φαινόταν εκτός αν ήταν κανένα με 100 σπίτια εναν δρόμο και μια πλατεία ...

κάνα δύο τρία που και που θα έρχονται και έγινε και θέμα να τα διώξουν...

• Like 3
Δημοσ.

Είναι ταβέρνα σε εξωτερικό χώρο; Φάση τραπεζοκαθίσματα στο πεζοδρόμιο;

Εχουμε τραπεζια και εξω στο πεζοδρομιο, και εσωτερικα.

Η κύρια ένσταση μου είναι ότι δεν παίζει να ενοχλούνται οι πελάτες... (ή τουλάχιστον δεν ενοχλείται η συντριπτική πλειοψηφία τους)

Προτιμω να μην ενοχλειται κανενας, και ας ενοχλουνται τωρα 10 ατομα.

Δημοσ.

Εχουμε τραπεζια και εξω στο πεζοδρομιο, και εσωτερικα.

Προτιμω να μην ενοχλειται κανενας, και ας ενοχλουνται τωρα 10 ατομα.

Είναι μόνο του το μαγαζί; Μόνο για το μαγαζί έρχονται τα σκυλιά δηλαδή;

Δημοσ.

Δηλαδη ειναι οκ να παει καποιος για φαγητο, να παρει κ το σκυλο το μαζι, να δημιουργησει θεμα αν του πουν οτι δεν επιτρεπονται τα σκυλια γιατι ειναι καταστημα υγειονομικου ενδιαφεροντος συν οτι υπαρχει περιπτωση να ενοχληθουν αλλοι πελατες

ΑΛΛΑ

δεν ειναι οκ που τα αδεσποτα μυριζουν φαγητο κ πηγαινουν εκει.

Το οτι τα δεσποζομενα ειναι εμβολιασμενα κλπ δε μου λεει κατι. Ξερω αρκετα που δεν τα εχουν παει ποτε σε κτηνιατρο.

Προσωπικα δε μ ενοχλουν τα αδεσποτα. Ουτε θυμαμαι πολλα περιστατικα που να ειχε ενοχληθει καποιος.

Αντιθετα θυμαμαι αρκετα ακοινωνητα δεσποζομενα που χαλαγαν τον κοσμο με τα γαβγισματα οταν κινουνταν οποιοσδηποτε στα τριγυρω τραπεζια κ αναισθητους ιδιοκτητες που αδιαφορουσαν.

Δημοσ.

Είναι μόνο του το μαγαζί; Μόνο για το μαγαζί έρχονται τα σκυλιά δηλαδή;

Ναι, μονο του ειναι το μαγαζι. Συνηθως ερχονται 3-4 μικρα που τα ακολουθουνε καποια μεγαλυτερα. Θα δοκιμασουμε αυτο με τους ηχους να δουμε αν κανει δουλεια. 

• Like 1
Δημοσ.

^Καλά σε κάποιες περιπτώσεις μέχρι και μασκότ γίνονται αδέσποτες γάτες ή σκυλιά για το μαγαζί! :)  Αλλά δεν ξέρω ακριβώς τη συγκεκριμένη κατάσταση.

Ναι, μονο του ειναι το μαγαζι. Συνηθως ερχονται 3-4 μικρα που τα ακολουθουνε καποια μεγαλυτερα. Θα δοκιμασουμε αυτο με τους ηχους να δουμε αν κανει δουλεια. 

Πάντως σοβαρά αν τους ρίξετε λίγο φαγητό πιο μακριά σε σημείο που δεν σας ενοχλούν μήπως δεν θα έρχονται μέσα στο μαγαζί;

Δημοσ.

Αν εχετε αδεια για τα τραπεζοκαθισματα στο πεζοδρομιο, περιφραξτε τα με γλαστρες /ζαρντινιερες με φυτα, αφηστε ενα σημειο σαν εισοδο, που θα ελεγχεται ευκολοτερα να μη μπαινουν τα αδεσποτακια και οπως ειπε ο zio βρειτε κοντινο σημειο που να μην ενοχλειτε κ ταιζετε τα. Θα μαθουν οτι εκει θα βρουν φαγητο οποτε σιγα σιγα δε θα ενοχλουν στο μαγαζι. Απλα να φροντιζετε κ το χωρο που θα τα ταιζετε...ενα σκουπισμα κ μαζεμα σκουπιδιων.

^Καλά σε κάποιες περιπτώσεις μέχρι και μασκότ γίνονται αδέσποτες γάτες ή σκυλιά για το μαγαζί! :) Αλλά δεν ξέρω ακριβώς τη συγκεκριμένη κατάσταση.

/quote]

Σε μια ταβερνα στη γειτονια παλια, κυκλοφορουσαν γατουλες. Ερχοντουσαν διπλα σου, νιαουριζαν μια φορα να τις δεις κ περιμεναν ησυχα το μεζε τους. Αν σ εβλεπαν χαλαρο κ ειχε αδεια καρεκλα στο τραπεζι σου, ανεβαιναν κ επαιρναν κ εναν υπνακο μετα τα μεζεδακια :)

Πιο πολλα ηταν τα παραπονα για κατι ανεξελεγκτα πιτσιρικια, παρα για τα γατια.

• Like 1
Δημοσ.

Αν εχετε αδεια για τα τραπεζοκαθισματα στο πεζοδρομιο, περιφραξτε τα με γλαστρες /ζαρντινιερες με φυτα, αφηστε ενα σημειο σαν εισοδο, που θα ελεγχεται ευκολοτερα να μη μπαινουν τα αδεσποτακια και οπως ειπε ο zio βρειτε κοντινο σημειο που να μην ενοχλειτε κ ταιζετε τα. Θα μαθουν οτι εκει θα βρουν φαγητο οποτε σιγα σιγα δε θα ενοχλουν στο μαγαζι. Απλα να φροντιζετε κ το χωρο που θα τα ταιζετε...ενα σκουπισμα κ μαζεμα σκουπιδιων.

^Καλά σε κάποιες περιπτώσεις μέχρι και μασκότ γίνονται αδέσποτες γάτες ή σκυλιά για το μαγαζί! :) Αλλά δεν ξέρω ακριβώς τη συγκεκριμένη κατάσταση.

/quote]

Σε μια ταβερνα στη γειτονια παλια, κυκλοφορουσαν γατουλες. Ερχοντουσαν διπλα σου, νιαουριζαν μια φορα να τις δεις κ περιμεναν ησυχα το μεζε τους. Αν σ εβλεπαν χαλαρο κ ειχε αδεια καρεκλα στο τραπεζι σου, ανεβαιναν κ επαιρναν κ εναν υπνακο μετα τα μεζεδακια :)

Πιο πολλα ηταν τα παραπονα για κατι ανεξελεγκτα πιτσιρικια, παρα για τα γατια.

Έχω πετύχει τέτοιες φάσεις και δεν είδα να έχουν πρόβλημα ούτε Έλληνες ούτε ξένοι. Ο καθένας με το μαγαζί του όμως κάνει ό,τι θεωρεί πιο σωστό.

Δημοσ.

τα τραπεζοκαθίσματα πάνω στο πεζοδρόμιο δεν ενοχλούν τους πεζούς; 

επίσης για τα τσιγγανάκια που πουλάνε χαρτομάντηλα τι κάνετε; εμένα αυτά με ενοχλούν συνήθως παρά τα αδέσποτα

βέβαια δεν μου έχει τύχει σκύλος, συνήθως καμιά γάτα να έχω πετύχει

αν είναι πολλά μαζεμένα, μπορεί να γίνουν κι επικίνδυνα τα σκυλιά

δεν μπορώ να σκεφτώ κάποια άλλη λύση αλλά έτσι όπως τα γράφεις , βλέπω τους γονείς σου να αρχίσουν να ρίχνουν φόλες σε λίγο

• Like 2
Δημοσ.

τα τραπεζοκαθίσματα πάνω στο πεζοδρόμιο δεν ενοχλούν τους πεζούς; 

επίσης για τα τσιγγανάκια που πουλάνε χαρτομάντηλα τι κάνετε; εμένα αυτά με ενοχλούν συνήθως παρά τα αδέσποτα

βέβαια δεν μου έχει τύχει σκύλος, συνήθως καμιά γάτα να έχω πετύχει

αν είναι πολλά μαζεμένα, μπορεί να γίνουν κι επικίνδυνα τα σκυλιά

δεν μπορώ να σκεφτώ κάποια άλλη λύση αλλά έτσι όπως τα γράφεις , βλέπω τους γονείς σου να αρχίσουν να ρίχνουν φόλες σε λίγο

Καλά δεν το λες και λύση αυτό...

Δημοσ.

Αυτό για να τα μαζέψει ήταν απλά μια ιδέα... (επειδή το ανέλυσαν και άλλοι)

Οσο για τα υπόλοιπα δεν έχω συναντήσει ποτέ μου άνθρωπο που να κόλλησε κάτι απο ζώο που τριγυρίζει σε ταβέρνα... ούτε έχω ακούσει ούτε έχω διαβάσει και όσο να πεις έχω γυρίσει αρκετές ταβέρνες κάμποσα χρόνια... :P

Και πόσο μεγάλο πρόβλημα πια να υπάρχει δηλαδή τι; μαζεύονται καμιά 20 σκυλιά αγέλη γύρο γύρο; σε ποια πόλη γίνεται κάτι τέτοιο; και σε χωριό ακόμη περίεργο θα μου φαινόταν εκτός αν ήταν κανένα με 100 σπίτια εναν δρόμο και μια πλατεία ...

κάνα δύο τρία που και που θα έρχονται και έγινε και θέμα να τα διώξουν...

Περνα καμμια βολτα απο εδω να δεις οχι 20 αλλα πολλα περισσοτερα σε αγελη...

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...