Irene.j Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Συμφωνοι με το θεωρητικο κομματι. Να παει ομως να κανει ερευνα,ποιοι παρατησαν τα ζωα?? Οσο για το διεφθαρμενο κρατος,ουτε λογος. Να οργανωθουμε λιγο. Ο ανθρωπος εχει προβλημα με το μαγαζι του. Δε μας ρωταει αν εχουμε εμεις θεμα με τα ζωακια. Νομιζω θα επρεπε να ειναι κατανοητο και σεβαστο αυτο.
firewalker Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Αυτό που σίγουρα θα κάνει δουλειά είναι ένας high voltage ultrasonic piezoelectric transducer (παρόμοιος με αυτό που έχουν οι λεκάνες υπερήχων) με την κατάλληλη χοάνη. AKA The dog "killer". Με δύο τρεις ενεργοποιήσεις, δεν θα ξαναπλησιάσει σκύλος.
Gtr34 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Αυτό που σίγουρα θα κάνει δουλειά είναι ένας high voltage ultrasonic piezoelectric transducer (παρόμοιος με αυτό που έχουν οι λεκάνες υπερήχων) με την κατάλληλη χοάνη. AKA The dog "killer". Με δύο τρεις ενεργοποιήσεις, δεν θα ξαναπλησιάσει σκύλος. Το hvupt, θα κάνει δουλειά με τους ενοχλητικούς γείτονες;
firewalker Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Το hvupt, θα κάνει δουλειά με τους ενοχλητικούς γείτονες; Όχι ιδιαίτερα. Απλά θα ακούνε τα παράθυρα να τρίζουν ελαφρά κτλ. 1
zio10 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Τα αδέσποτα είναι αποτέλεσμα των ανθρώπων απο τις ανεξέλεγκτες γέννες.Το κράτος αν ενδιαφερόταν πραγματικά θα ειχε βάλει μάθημα σχετικό απο το δημοτικό για να συνειδητοποιούν τα παιδιά πως θα πρέπει να αντιμετωπίζουν τα ζώα.Το αποτέλεσμα θα ήταν να έχουμε ελάχιστα περιστατικά βίας απέναντι στα ζώα.Επίσης αν παρείχε χρήματα για στειρώσεις και εμβόλια,τα αδέσποτα θα ήταν ελάχιστα. Οσους σας ενοχλούν τα σκυλιά σκεφτείτε οτι υπεύθυνοι είναι αυτοί που τα ζευγαρώνουν η τα παρατάνε,τα σκυλιά δεν έχουν ευθύνη.Ζητήστε εξηγήσεις απο τους ανεύθυνους ανθρώπους και απο το διεφθαρμένο κράτος που "τρώγονται" εκατομμύρια €. Θα χρειαστούμε αρκετά χρόνια ακόμη για να έχουμε μια στοιχειώδη παιδεία,τώρα είμαστε χρόνια πίσω.Δεν είναι θέμα μόρφωσης μόνο αλλά θέμα νοοτροπίας. Σε άλλα κράτη μια χαρά συμμορφώνονται που έχουν αυστηρότερους νόμους,εδώ θεωρούμε παράλογο το σωστό και πρέπει να λέμε τα αυτονόητα. Τι κάνουν στις άλλες χώρες με τα αδέσποτα; Γιατί δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα!
overpower Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Τι κάνουν στις άλλες χώρες με τα αδέσποτα; Γιατί δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα! Τα μαζεύουν και αν σε 6 μήνες δεν τα υιοθετήσει κάποιος, τα κάνουν ευθανασία 2
xpapias Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Τι κάνουν στις άλλες χώρες με τα αδέσποτα; Γιατί δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα! 4 χρονια ζήτημα να έχω δει 1 αδέσποτο. Σκατουλες απειρες. Ο πολιτισμός υπαρχει παντού εξαλλου.
Lucifer Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 την ιδια μερα θελοντας να παμε να πιουμε μια μπυριτσα στου Ψυρρη ηταν 2-3 γατες που καθοντουσαν πανω στα τραπεζια , αυτο με απωθησε και δεν εκατσα στο μαγαζι αυτο. (πηγα λιγο παρακατω οπου μια σερβιτορα μου εριξε 2 ποτηρια νερο πανω μου Ποια μαγαζιά; Θέλω να πάω και στα δύο και να αφήσω γερό φιλοδώρημα. 5
anwnymh29 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Ποια μαγαζιά; Θέλω να πάω και στα δύο και να αφήσω γερό φιλοδώρημα. Σε κανενα μην πας .. γιατι στο πρωτο με τις γατες ειναι ασεβεια να τις σηκωσεις απο τα τραπεζια και στο δευτερο με κερασανε μετα το μπανακι με το νερο
iordanis77 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Τις προάλλες περπατούσα και έτυχε να μου ορμήξει ένα σκυλί να με δαγκώσει στο μπράτσο (έμειναν κάτι σάλια στο μπουφάν)... δεν μου έχει ξανατύχει, συνήθως μένουν στο γαύγισμα. Αντιλυσσικο εχεις κανει? Ωραια, να τους πεις να μαζεψουν και τα σκυλια για να μην ενοχλουν τους πελατες μας. Δηλαδη πελατης με σκυλι δε παιζει? Εμένα δεν με ενοχλούν. Με θες για πελάτη στην υπαίθρια καντίνα σου η θα με διώξεις? Πρωτα θα σ αρχισει στις κλωτσιες.
thant Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Πρωτα θα σ αρχισει στις κλωτσιες. Μπα δεν παίζει κατι τέτοιο. Με αυτά τα μυαλά θα έρθει η μέρα που θα παρακαλάει να του κάτσει κάποιος πελάτης για να μην το κλείσει... 1
deesnider Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Έχετε μεγάλη πλάκα ορισμένοι, πάντως... ...οι άνθρωποι έχουν χώρο εστίασης ( σε απλά ελληνικά: «χώρο - όπου - κόσμος - τρώει.» ) , δε θέλουν να μαζεύονται σκυλιά (πόσο μάλλον αδέσποτα, τα οποία δεν υφίστανται κανέναν έλεγχο για αρρώστιες και τα σχετικά) , ψάχνουν να βρουν τρόπο να τα απωθήσουν κι εσείς, αρχίσατε από προτάσεις τού στυλ «μάζευέ τα και τάιζέ τα» (λες και δεν έχουν άλλη δουλειά να κάνουν, την ώρα που το κατάστημα λειτουργεί...) και φτάσατε στις φόλες! Α, παρεμπιπτόντως: Δε σκεφτόμαστε όλοι με τον ίδιο τρόπο, ούτε μας ενοχλούν όλους τα ίδια πράγματα. Υπάρχουν και πιθανοί πελάτες ενός εστιατορίου οι οποίοι, ενώ θέλουν να πάνε στο συγκεκριμένο χώρο, δε θα το κάνουν επειδή δε γουστάρουν να τους κωλοτρίβεται στα πόδια μια κινητή αποικία τσιμπουριών την ώρα που τρώνε. Τι μαλάκες, ε; 7
Super Moderators billdanos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Έχετε μεγάλη πλάκα ορισμένοι, πάντως... ...οι άνθρωποι έχουν χώρο εστίασης ( σε απλά ελληνικά: «χώρο - όπου - κόσμος - τρώει.» ) , δε θέλουν να μαζεύονται σκυλιά (πόσο μάλλον αδέσποτα, τα οποία δεν υφίστανται κανέναν έλεγχο για αρρώστιες και τα σχετικά) , ψάχνουν να βρουν τρόπο να τα απωθήσουν κι εσείς, αρχίσατε από προτάσεις τού στυλ «μάζευέ τα και τάιζέ τα» (λες και δεν έχουν άλλη δουλειά να κάνουν, την ώρα που το κατάστημα λειτουργεί...) και φτάσατε στις φόλες! Α, παρεμπιπτόντως: Δε σκεφτόμαστε όλοι με τον ίδιο τρόπο, ούτε μας ενοχλούν όλους τα ίδια πράγματα. Υπάρχουν και πιθανοί πελάτες ενός εστιατορίου οι οποίοι, ενώ θέλουν να πάνε στο συγκεκριμένο χώρο, δε θα το κάνουν επειδή δε γουστάρουν να τους κωλοτρίβεται στα πόδια μια κινητή αποικία τσιμπουριών την ώρα που τρώνε. Τι μαλάκες, ε; Αν το μαγαζί είναι πάνω σε καμιά πλατεία ανοιχτή ή έχει τραπέζια έξω σε πεζοδρόμιο κλπ και γενικώς σε μη ελεγχόμενο χώρο, δεν γίνεται να μην περπατάει ή πετάει κάτι εκτός από τους πελάτες... Αν έχει χώρο ελεγχόμενο, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.
deesnider Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Αν το μαγαζί είναι πάνω σε καμιά πλατεία ανοιχτή ή έχει τραπέζια έξω σε πεζοδρόμιο κλπ και γενικώς σε μη ελεγχόμενο χώρο, δεν γίνεται να μην περπατάει ή πετάει κάτι εκτός από τους πελάτες... Αν έχει χώρο ελεγχόμενο, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Το point μου δεν είναι αν υπάρχει ή δεν υπάρχει τρόπος (δεν το ξέρω), αλλά το «πέσιμο» που γίνεται από ορισμένους, σ' εκείνον που αναρωτιέται για το αν υπάρχει και τον αναζητεί. Αν υποθέσουμε ότι υπάρχει κάποιος τρόπος - εννοείται, όχι κάποιος που θα βλάψει καθ' οιανδήποτε έννοια τα ζώα (ας πούμε κάτι, δεν ξέρω τι, που τα κάνει και δυσανασχετούν, οπότε δεν πλησιάζουν) - γιατί να μη χρησιμοποιηθεί;
Super Moderators billdanos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Το point μου δεν είναι αν υπάρχει ή δεν υπάρχει τρόπος (δεν το ξέρω), αλλά το «πέσιμο» που γίνεται από ορισμένους, σ' εκείνον που αναρωτιέται για το αν υπάρχει και τον αναζητεί. Αν υποθέσουμε ότι υπάρχει κάποιος τρόπος - εννοείται, όχι κάποιος που θα βλάψει καθ' οιανδήποτε έννοια τα ζώα (ας πούμε κάτι, δεν ξέρω τι, που τα κάνει και δυσανασχετούν, οπότε δεν πλησιάζουν) - γιατί να μη χρησιμοποιηθεί; Ένα πεινασμένο ζώο δεν θα μείνει μακριά με μέτρα που απλά θα το ενοχλούν. Και αυτό φοβούνται οι περισσότεροι που φαίνεται να διαφωνούν και βλέπουν "εχθρικά" τις προτάσεις που ακούγονται... Πάντως σε όσα εστιατόρια πέτυχε κάτι τέτοιο, έκαναν αυτό που είπε κάποιος πριν. Πηγαίνουν αποφάγια κλπ σε συγκεκριμένο μέρος κάπου πιο παραδίπλα απο το μαγαζί και τα αδέσποτα το γνωρίζουν και περιμένουν εκεί. Εξάλλου σε μια γειτονιά/περιοχή, πόσα αδέσποτα να υπάρχουν ώστε να μην μπορείς να τα κοντρολλάρεις? Επιπλέον, ειδικά το καλοκαίρι, όσα καταστήματα έχουν καρέκλες και τραπέζια έξω που τα αφήνουν εκεί όταν κλείνουν το βράδυ, δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάνε να αράξουν εκεί διάφορες γάτες ή σκύλοι! Ειδικά αν έχει και τίποτα μαλακά καλύμματα, η επίσκεψη της γάτας είναι στανταράκι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις