ProponitisTouKanape Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Για καποιον που δεν θελει παντοφλα τυπου G4 και θελει να εχει το πλεονεκτημα του Pure Android, θεωρω οτι το 5Χ ειναι εξαιρετικη επιλογη. Αν ειχε 3GB θα ηταν ακομα καλυτερα τα πραγματα αλλα ουδεις ασφαλτος οπως λεει μια ψυχη
Fulgore Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 να το γράψω άλλη μια, στα 270 είναι ανέκδοτο την στιγμή που υπάρχει το REDMI 3 με ίδιο επεξεργαστή 4000mah μπαταρία στα 120-140 ευρώ, αν μπορώ να διαθέσω 250 ευρώ εννοείτε ότι δεν θα αγόραζα το moto,για μένα θα ήταν μια εντελώς λάθος επιλογή σε αυτά τα χρήματα Αν καποιος θελει να παει σε Κινα δεκτο.
leo06 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 δεν το έβαλα σαν επιλογή,μονο να δείξω ότι τον 615 τον φοράνε κινητά τον 130 ευρώ,βεβαια όταν η htc βγάζει το Α9 στα 500+ με επίσης τον ίδιο επεξεργαστή τα 270 του moto φαίνονται καλά, για μένα δεν θα έπρεπε να υπήρχε δίλημμα μεταξύ nexus 5x και x play,υπαρχει ακόμη και το flex 2 στα 230 Αν καποιος θελει να παει σε Κινα δεκτο.
mp44christos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 16gb και χωρίς θήρα sd ειναι απαράδεκτος συνδυασμός για το ετος 2016... Το 5x των 16γβ και αλλα τετια κινητά τα θεωρώ αιρετικά στην σήμερον ήμερα. Απορώ γτ κάποιοι απο εδω μεσα τα προτείνουν... Όποιος λεει οτι 16γβ του αρκουν ψεύδεται... Μονο χαρτες της ελλαδας φωτογραφίες και 2 παιχνιδά και σου μενουν λιγότερο απο 1γβ που θεωρείτε κακο σε δισκο sd να τον εχεις πανω απο 90% φορτωμένο.
heavyrain Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 16gb και χωρίς θήρα sd ειναι απαράδεκτος συνδυασμός για το ετος 2016... Το 5x των 16γβ και αλλα τετια κινητά τα θεωρώ αιρετικά στην σήμερον ήμερα. Απορώ γτ κάποιοι απο εδω μεσα τα προτείνουν... Όποιος λεει οτι 16γβ του αρκουν ψεύδεται... Μονο χαρτες της ελλαδας φωτογραφίες και 2 παιχνιδά και σου μενουν λιγότερο απο 1γβ που θεωρείτε κακο σε δισκο sd να τον εχεις πανω απο 90% φορτωμένο. για τον ιδιο λογο που καποιοι προτινουν με υπερβολικο φανατισμο το moto 3rd g με 1γιγα ραμ εν ετη 2016.... 1
mp44christos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 για τον ιδιο λογο που καποιοι προτινουν με υπερβολικο φανατισμο το moto 3rd g με 1γιγα ραμ εν ετη 2016.... αυτο και ενημερώσεις... Με 32αρα γίνετε 40αρι!
BACK12345 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 για τον ιδιο λογο που καποιοι προτινουν με υπερβολικο φανατισμο το moto 3rd g με 1γιγα ραμ εν ετη 2016.... To moto g οπως ειπε ο φιλος γινεται 40αρι με μια 32αρα καρτα ή 24αρι με μια 16αρα Και για το θεμα της ραμ, υπαρχει και κατι που λεγεται software optimization, γιατι και το iphone 6 1gb ram εχει 16gb και χωρίς θήρα sd ειναι απαράδεκτος συνδυασμός για το ετος 2016... Το 5x των 16γβ και αλλα τετια κινητά τα θεωρώ αιρετικά στην σήμερον ήμερα. Απορώ γτ κάποιοι απο εδω μεσα τα προτείνουν... Όποιος λεει οτι 16γβ του αρκουν ψεύδεται... Μονο χαρτες της ελλαδας φωτογραφίες και 2 παιχνιδά και σου μενουν λιγότερο απο 1γβ που θεωρείτε κακο σε δισκο sd να τον εχεις πανω απο 90% φορτωμένο. Εμενα τα 16 μου ειναι υπεραρκετα, κανω ητ δουλεια μου χωρις θεμα και χωρις καν sd
Fulgore Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 για τον ιδιο λογο που καποιοι προτινουν με υπερβολικο φανατισμο το moto 3rd g με 1γιγα ραμ εν ετη 2016.... Τουλαχιστον εγω που ειμαι κατοχος απο εχτες να μπορω να το πω οτι το κινητακι για αυτα που προσφερει και για την τιμη του ειναι κυριολεκτικα η καλυτερη αγορα εκτως απο 2 παραγοντες?? 1)Αν δεν θες Lumia οπου τοτε πας σε Lumia 640/730 2)Αν δεν μπορεις/θες να αγορασεις κινεζικα βλεπε Xiaomi 3 που πραγματικα πεταει για αυτα που προσφερει(αλλα δυστηχως οπως και τα περισσοτερα παρομοια κινητα εχουν περιορισμους απο την χωρα προελευσης και δυστηχως με την εγγυηση) Και εγω αυτη την απορια ειχα γιατι ολοι προτεινουν Moto G 3rd gen με τοσο παθος αλλα τωρα καταλαβα γιατι. Α και φυσικα τα παραπανω τα γραφουμε δεδομενου του τι απαιτησεις μπορει να εχει καποιος απο κινητο των 130ευρω,οχι το τι καθεται και γραφει ο καθε ακυρος στα τεχνολογικα forum(γενικα μιλαω οχι μονο insomnia)που με αυτα που γραφονται σε κανουν να πιστευεις οτι μονο με κινητα 300+ευρω εχεις αξιοπρεπεστατο κινητο. Σαν ταχυτητα ειναι σχεδον το ιδιο γρηγορο με το OnePlusX που εχει πολλαπλασια specs που ειχα(αλλα τελικα δεν με βολεψε).Και το κορυφαιο οτι εχει παρει εδω και καιρο την Android 6 ενω αρκετα αλλα κινητα ακομα στο περιμενε ειναι. Δηλαδη τι θα ηθελες να προτεινουμε εν ετη 2016??? LG G4c ??? Γιατι ακομα και καποια Huawei ή Lenovo με 2gb ram στα 150περιπου ευρω διαβαζω οτι εχουν τα ψιλο λαγκαρισματα τους ακομα και με ελαχιστες εφαρμογες.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 16gb και χωρίς θήρα sd ειναι απαράδεκτος συνδυασμός για το ετος 2016... Το 5x των 16γβ και αλλα τετια κινητά τα θεωρώ αιρετικά στην σήμερον ήμερα. Απορώ γτ κάποιοι απο εδω μεσα τα προτείνουν... Όποιος λεει οτι 16γβ του αρκουν ψεύδεται... Μονο χαρτες της ελλαδας φωτογραφίες και 2 παιχνιδά και σου μενουν λιγότερο απο 1γβ που θεωρείτε κακο σε δισκο sd να τον εχεις πανω απο 90% φορτωμένο. Επειδη εσενα δεν σου αρκουν, δεν σημαινει οτι δεν αρκουν και σε κανεναν αλλον. Εχω 16αρι κινητο χωρις δυνατοτητα επεκτασης και εχω σταθερα γυρω στα 2GB κενο. Το ποσος χωρος χρειαζεται ο καθενας εξαρταται αμεσα απο την χρηση που κανει στο κινητο του. Εγω που δεν παιζω παιχνιδια οπως το Real Racing και δεν τραβαω 20 φωτο τη μερα, δεν εχω αναγκη για μεγαλυτερο τηλεφωνο. Ουτε ποτε ειχα αναγκη να διαγραψω κατι που ηθελα μονο και μονο γιατι ειχε τιγκαρει το κινητο μου...
mp44christos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Επειδη εσενα δεν σου αρκουν, δεν σημαινει οτι δεν αρκουν και σε κανεναν αλλον. Εχω 16αρι κινητο χωρις δυνατοτητα επεκτασης και εχω σταθερα γυρω στα 2GB κενο. Το ποσος χωρος χρειαζεται ο καθενας εξαρταται αμεσα απο την χρηση που κανει στο κινητο του. Εγω που δεν παιζω παιχνιδια οπως το Real Racing και δεν τραβαω 20 φωτο τη μερα, δεν εχω αναγκη για μεγαλυτερο τηλεφωνο. Ουτε ποτε ειχα αναγκη να διαγραψω κατι που ηθελα μονο και μονο γιατι ειχε τιγκαρει το κινητο μου... 5 λεπτα απο 1080π βιντεο ειναι 1γβ περιπου... Πως μπορειτε να πιστεύετε οτι σας αρκούνε? Δεν σας αρκούνε απλος είστε τσίμα τσίμα. Αν τύχει και θέλετε να πάρετε βιντεο μια εκδήλωση η ενα πάρτι τι θα κάνετε? Μου εχει τυχει και εχω καεί να φταίει ο χώρος στο κινητό μου. Αν ειμαι στο πλοίο για αθηνα και θελω να δω μια δυο ταινιες που θα τις βαλω με 2γβ? Αν παω ταξιδι και θελω εχω offline χαρτες, οδηγους για την πολη και tripadvisor (ολα αυτα σε μεγάλες πόλεις πιάνουν τουλάχιστον 2γβ) να τραβάω φωτογραφίες και κανενα βιντεακι? Ενα παιχνιδάκι να θελω να παίξω στο λεωφορειο τουλάχιστον 1γβ. Πειτε μου ρε παιδια περιγραφω hardcore χρήση για smartphone? Πιστεύω οτι οποίος παίρνει smartphone εν ετη 2016 περιμένει να κανει ολα αυτα με την άνεση του. Αλιος τι το εχει και καθόλου. Να μέναμε με τα nokia του 20ευρου να το φορτίζαμε και μια φορα τον μήνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα