TriLoBiTe Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 χαχ, καλη φαση..αν εξαιρεσεις τη μποχα πριν χρονια ηταν ενα ζευγαρι που εκανε 2 συνεχομενες χρονιες φωλια στο μπαλκονι μας. τη δευτερη χρονια καποιοι εριξαν φολα και σκοτωσαν ο,τι περιστερι υπηρχε, μαζι κ αυτα. ευτυχως τα μικρα οτι ειχαν σκασει μυτη κ τα μεγαλωσαμε. αλλα πολυ σκατο ρε φιλε Η χαρά του vsl. http://www.insomnia.gr/topic/571144-περιστέρια-στο-μπαλκόνι/?p=54039088 Πας καρφί για τρίτος αδμήν. 2
livefreeordie Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Και τι ηθελες να κανω βρε φιλε? Δε μπορουσα παλι να τραβηξω την ιστορια. Ουτε να τους βαλω καπου αλλου το αυγο. Και καλα, πως κανεις ετσι, θα κανουν αλλο αυγο. Ετσι θυμωνεις και κλαις και στα κοτοπουλησια αυγα? χαχα ναι με ολα μωρε τα λυπαμαι τα καημενουλια! ειδικα τα πουλακια που τι να κανουν κι αυτα καπου πρεπει να κανουν φωλια να γεννησουν. τουλαχιστον χαλαστε τη φωλια πριν γεννησουν. μετα κριμα ειναι τα σκοτωνεις ! παλια εκαναν και σε μενα , τωρα δυστυχως στο σπιτι που μενω δε γινεται. κι ειμαι φιλη 2
iordanis77 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 χαχα ναι με ολα μωρε τα λυπαμαι τα καημενουλια! ειδικα τα πουλακια που τι να κανουν κι αυτα καπου πρεπει να κανουν φωλια να γεννησουν. τουλαχιστον χαλαστε τη φωλια πριν γεννησουν. μετα κριμα ειναι τα σκοτωνεις ! παλια εκαναν και σε μενα , τωρα δυστυχως στο σπιτι που μενω δε γινεται. Κοιταξε, σε αυγο που δεν εχει σκασει ακομα δεν υφισταται πουλακι. Ειναι απλα αυγο. Δε σκοτωνεις κατι. Δεν εκαναν φωλια στη γλαστρα μου. Η γλαστρα ειναι απο μονη της ετοιμη φωλια. Κι αν απο πανω εχεις και τεντα τοτε ειναι το ιδανικο μερος. Πρωτου αποθεσουν το/τα αυγα τους κανουν καμποσες επισκεψεις για να εκτιμησουν τη βολικοτητα και την ασφαλεια του χωρου. Παρολο που τα εδιωχνα συνεχεια, ξαναερχονταν συνεχεια! Δε μπορουσα να κανω τιποτα, μόνο να βουτηξω το αυγο αμεσως αφου το αφηναν. Και μια σημειωση, δεν κλωσσανε αυγο αλλου περιστεριου. Μόνο το δικο τους
livefreeordie Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Κοιταξε, σε αυγο που δεν εχει σκασει ακομα δεν υφισταται πουλακι. Ειναι απλα αυγο. Δε σκοτωνεις κατι. Δεν εκαναν φωλια στη γλαστρα μου. Η γλαστρα ειναι απο μονη της ετοιμη φωλια. Κι αν απο πανω εχεις και τεντα τοτε ειναι το ιδανικο μερος. Πρωτου αποθεσουν το/τα αυγα τους κανουν καμποσες επισκεψεις για να εκτιμησουν τη βολικοτητα και την ασφαλεια του χωρου. Παρολο που τα εδιωχνα συνεχεια, ξαναερχονταν συνεχεια! Δε μπορουσα να κανω τιποτα, μόνο να βουτηξω το αυγο αμεσως αφου το αφηναν. Και μια σημειωση, δεν κλωσσανε αυγο αλλου περιστεριου. Μόνο το δικο τους παντως εμενα δε θα μου πηγαινε η καρδια να εξαφανισω τα αυγα τους ξερω πως λερωνουν βεβαια αλλα αμα σου τυχει τι να κανεις... 2
iordanis77 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 παντως εμενα δε θα μου πηγαινε η καρδια να εξαφανισω τα αυγα τους ξερω πως λερωνουν βεβαια αλλα αμα σου τυχει τι να κανεις... Σου ετυχε ποτέ να περασεις ολη τη διαδικασια? Την εχω γραψει και σε φωτος/βιντεο.
livefreeordie Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Σου ετυχε ποτέ να περασεις ολη τη διαδικασια? Την εχω γραψει και σε φωτος/βιντεο. ναι 3 φορες στο παλιο μου σπιτι που μπορουσαν να κανουν φωλιες , την μια με χελιδωνια!
stavi Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Φετος αναγκαστηκα να εξαφανισω 3-4 αυγα... Αν και τα εδιωχνα ερχονταν συνεχεια να κανουν τ αυγα τους στη γλαστρα μου. εύχομαι να μην ξαναρθουν πουλάκια σε σένα και σε άλλους ανθρωπους που δεν τα θέλουν 1
iordanis77 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 εύχομαι να μην ξαναρθουν πουλάκια σε σένα και σε άλλους ανθρωπους που δεν τα θέλουν Δυστυχως οπως ειπα αυτο δεν το καταλαβαινουν τα περιστερια. Συνεχεια τα διωχνεις αλλα ξαναρχονται. Ειναι να μην τους μπει στο ματι το συγκεκριμενο μερος. ναι 3 φορες στο παλιο μου σπιτι που μπορουσαν να κανουν φωλιες , την μια με χελιδωνια! Ναι, αλλα στο μικρο μπαλκονι σου? Να ανοιγεις δηλαδη το παραθυρο του δωματιου σου και να ειναι φατσα μπροστα σου. Στην αρχη ακινητα στη γλαστρα, αργοτερα που θα μεγαλωσουν λιγο να σουλατσαρουν πανω-κατω. Αρχικα ερχονται οι γονεις και τα ταιζουν σκουληκια. Ση συνεχεια χεζουν ολο το τοπο. Σιγα σιγα παιρνουν και θαρρος και μπαινουν στο δωματιο σου. Μετα εχουμε τα μαθηματα πτησης και σποραδικες επισκεψεις των γονεων. Στο τελος φευγουν ολοι, αν και τα παιδια για καποιο διαστημα θα επιστρεφουν μολις νυχτωσει για να βγαλουν τη νυχτα στη γλαστρα.
livefreeordie Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δυστυχως οπως ειπα αυτο δεν το καταλαβαινουν τα περιστερια. Συνεχεια τα διωχνεις αλλα ξαναρχονται. Ειναι να μην τους μπει στο ματι το συγκεκριμενο μερος. Ναι, αλλα στο μικρο μπαλκονι σου? Να ανοιγεις δηλαδη το παραθυρο του δωματιου σου και να ειναι φατσα μπροστα σου. Στην αρχη ακινητα στη γλαστρα, αργοτερα που θα μεγαλωσουν λιγο να σουλατσαρουν πανω-κατω. Αρχικα ερχονται οι γονεις και τα ταιζουν σκουληκια. Ση συνεχεια χεζουν ολο το τοπο. Σιγα σιγα παιρνουν και θαρρος και μπαινουν στο δωματιο σου. Μετα εχουμε τα μαθηματα πτησης και σποραδικες επισκεψεις των γονεων. Στο τελος φευγουν ολοι, αν και τα παιδια για καποιο διαστημα θα επιστρεφουν μολις νυχτωσει για να βγαλουν τη νυχτα στη γλαστρα. ναι τις δυο φορες ηταν μπροστα στο παραθυρο μου. δε καταλαβαινω που ειναι το κακο σε αυτα που λες , εκτος οτι πρεπει να καθαριζεις συνεχεια αλλα ενταξει δε κραταει και για παντα. μαλλον ειναι στον ανθρωπο!
iordanis77 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 ναι τις δυο φορες ηταν μπροστα στο παραθυρο μου. δε καταλαβαινω που ειναι το κακο σε αυτα που λες , εκτος οτι πρεπει να καθαριζεις συνεχεια αλλα ενταξει δε κραταει και για παντα. μαλλον ειναι στον ανθρωπο! Κακο δεν ειναι. Μπελας και φασαρια ειναι. Δε μπορεις να εχεις ολη την ωρα το νου σου στα περιστερια.
xpapias Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Ημερα 94. Τα μικρα μαλλον με εγκατελειψαν. Το μπαλκονι ειναι γεματο κουτσουλιες. Μαλλον επροκειτο για ζευγος swingers μια και εχουν ερθει και αλλα περιστερια στη φωλιά - 6 το πρωι ηρθε ενα που γουργουριζε και χτυπιοταν στο παραθυρο μου. Βλεπω να εχω και αλλες γεννες. 2
TriLoBiTe Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Να ενημερώνεις το θρεντ παπ γιατί ο κόσμος διψά να μαθαίνει για νέα πουλιά! 1
xpapias Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) Λοιπόν τη 2η φωλια στο μπαλκονι μου την ξηλωσαν οι εργατες που κανουν ανακαινιση στην πολυκατοικία. Ευτυχώς υπαρχει ακομα αυτή στη δουλειά! Επεξ/σία 16 Απριλίου 2016 από xpapias 4
livefreeordie Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Λοιπόν τη 2η φωλια στο μπαλκονι μου την ξηλωσαν οι εργατες που κανουν ανακαινηση στην πολυκατοικία. Ευτυχώς υπαρχει ακομα αυτή στη δουλειά! χαχαχα τελειο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα