Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα

Εγινε πατατα σημερα και εχουν καει σιγουρα οι ραμ και δε ξερω για μητρικη-επεξεργαστη. Οποτε σκεφτηκα να εχω στο νου μου καμια εναλλακτικη σε περιπτωση που δε φτιαξει η δεν ασχοληθω καν να το φτιαξω. Αυτα που εχω τωρα ειναι: i5 3470, asrock h77 pro4/mvp, crucial 2x4gb 1600mhz.

Το pc χρησιμοποιειται για παιχνιδια μαζι με μια r9 390 και xfx 550w.

Θελω κατι ειτε παρομοιο σε επιδοσεις η καλυτερο με αντιστοιχη καταναλωση ρευματος.

Απο τις συνθεσεις που εχω δει μεχρι τωρα, η τιμη ειναι γυρω στα 350 με ddr4. Οσο πιο φθηνα παει τοσο καλυτερο για μενα.

Ευχαριστω.

Δημοσ.

i5 6500+H170μητρικη+τα ρεστα σε μνημες ram το αντιστοιχο σε Skylake.

Αυτος ο επεξργαστης δεν ειναι skylake; Ποια υλοποιηση μητρικης και ραμ;

Δημοσ.

Αυτος ο επεξργαστης δεν ειναι skylake; 

Ναι αυτό σου λέει,τα αντίστοιχα με τα δικά σου σε skylake μορφή.

Μητρική όποια έχει όλες της προδιαγραφές που σε ενδιαφέρουν (hdmi βίσμα m.sata κτλ)

Μνήμες ότι σου αρέσει εμφανισιακά στα 2133,εκτός αν πάρεις καμιά μητρική που μπορεί να ανεβάσει συχνότητα στης μνήμες,αν σε ενδιαφέρει να ψαχτείς κιόλα,αφού με κάποια benchmark δείχνει να έχεις καλύτερες επιδώσεις.

Δημοσ.

Ναι αυτό σου λέει,τα αντίστοιχα με τα δικά σου σε skylake μορφή.

Μητρική όποια έχει όλες της προδιαγραφές που σε ενδιαφέρουν (hdmi βίσμα m.sata κτλ)

Μνήμες ότι σου αρέσει εμφανισιακά στα 2133,εκτός αν πάρεις καμιά μητρική που μπορεί να ανεβάσει συχνότητα στης μνήμες,αν σε ενδιαφέρει να ψαχτείς κιόλα,αφού με κάποια benchmark δείχνει να έχεις καλύτερες επιδώσεις.

Για μητρικες εχω δει σε αλλα θεματα και προτεινουν B150 και H170. Υπαρχει καποια ουσιαστικη διαφορα μεταξυ τους; Η μονη απαιτηση που εχω απο μητρικη ειναι να εχει τουλαχιστον 6 usb. Ποια ειναι η πιο vfm;

Για μνημες θα παω στις 2133. Εχω δει μερικους και προτεινουν 1x8gb αντι για 2x4gb. Νομιζω καλυτερο ειναι το dual channel, ετσι;

Δημοσ.

Για μητρικες εχω δει σε αλλα θεματα και προτεινουν B150 και H170. Υπαρχει καποια ουσιαστικη διαφορα μεταξυ τους; Η μονη απαιτηση που εχω απο μητρικη ειναι να εχει τουλαχιστον 6 usb. Ποια ειναι η πιο vfm;

Για μνημες θα παω στις 2133. Εχω δει μερικους και προτεινουν 1x8gb αντι για 2x4gb. Νομιζω καλυτερο ειναι το dual channel, ετσι;

Της διαφορές μπορείς να της δεις εδώ,για τον απλό θνητό δεν υπάρχουν διαφορές.

https://www.pugetsystems.com/labs/articles/Z170-H170-H110-B170-Q150-Q170---What-is-the-Difference-635/

Καλό και το dual channel αλλά όπως τα πάνε τα πράγματα τα 8gb θα σε στενέψουν σύντομα, οπότε 1χ8 και μελλοντικά βάζεις άλλη μια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορει καποιος να μου προτεινει καποια καλη μητρικη απο καποιο μαγαζι που να εχει τον ι5 6500 και kingston 8gb hyper x fury γιατι θα αγοραστουν μαζι; Μενω Ηρακλειο Κρητης, οποτε τα μεταφορικα ειναι ενα θεμα. Το e-shop βολευει πολυ.

Edit: Απο ο,τι εχω ψαξει, το e-gate.gr εχει τις καλυτερες τιμες σε μνημες-μητρικες οποτε απο αυτο θα τα παρω μαλλον. Για Η170 εχω βρει αυτη η οποια ειναι φθηνη και νομιζω αρκετα καλη. Εχει ομως και Β150 >20€ κατω. Απο αυτα που διαβασα η μονη σημαντικη διαφορα ειναι οτι η Η170 εχει PCIE x16 ενω η Β150 εχει PCIE x8.

Αξιζει αυτη η διαφορα των >20€ η Η170; Αν οχι, ποια Β150 προτεινετε;Το συστημα αυτο σκοπευω να το κρατησω ειτε μεχρι ξανακαει η τουλαχιστον 5-6 χρονια.

Αυτη;; η αυτη

Επεξ/σία από antwnic4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...